- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.821
Nbr abla vatsap var mı gel benle konuşHuuu huuuu
Deli gibi kendi kendimemi konuşayım
Geldim abla geldim ben de bi kahve yapıp geleyim karşılıklı içelimHuuu huuuu
Deli gibi kendi kendimemi konuşayım
Hay masallah kizzzzYeni geldim ben de abla okuldaydım okuldan çıkıp burada tavşanlı park var oraya götürdüm kızımı tavşanları sevdi biraz yeni geldik eve
Öğlen okul dönüşü tartıldım 66.0
-800 gram dün lavaş yemesem daha iyi olacaktı belki de
Wp ye ne gerek varNbr abla vatsap var mı gel benle konuş
Hehehe tanı canım çok seversin nerden başliiiim hangi üstün hangi fevkaledenin fevkinde özelliğimden başlayayımPeki sizi tanıyabilirmiyiz
Tmm bende 2.yi koyayimGeldim abla geldim ben de bi kahve yapıp geleyim karşılıklı içelim
Dedeciğiiimmm
Gez bacım gez süpürge kurban olsun sizecuma süpürgenle gezerim bir tur
Geçen ben de eski nickimle etiketledim kendimi niye resmim çıkmadı diye düşündüm üstelikAyy zehra birden beynim bomboş oldu, nickini hatirliyamadim
Bahar supurgelicadi yazinca o aklimda kalmis
Hehehe sen de haklısın burdan bulaştığım yeterWp ye ne gerek varburda konuşuruz iste :)))
Sen Ayşe’nin bildirimini gördün mü ? Gömecek beni süpürgemle beni rezil rüsva edecek acilen bir eylem planı hazırlamam gerekHay masallah kizzzzseni durdurabilene aşk olsun, patir patir gidiyor kilolar
Cuma günü artıydıSen Ayşe’nin bildirimini gördün mü ? Gömecek beni süpürgemle beni rezil rüsva edecek acilen bir eylem planı hazırlamam gerek
Yapamadım kız hiç durmadı ama karnım ağrıyor inşallah bugğn mutlu sona ereceğimaslinda menulerin boyle arti gelecek gibi degildi cnm
Belki stres etkiledi seni
Eğer durumun uygunsa yüz yuze diyetisyen onlinedan daha iyi olur bence
Tabi bide elektrigin tutmasi lazim
ben seni tutuyodum aysekiz masallah cuma eksisi gibi
o kadar kacamaga yinede artin fazla degil cnm :)) sen arada salmasan kendini cok güzel kilo vereceksin
tatlim vermen gerek fazla degil, biranonce ver kurtul
Sonrada dengelemeyi öğren
haftaya eksiyle başlaman cok guzel cnm
cok guzel tatlimsen biraz kontrollu olursan 1 i de gecersin :))
senin haftaya artiyla baslamaman guzel bisey bence cnm
bencede var cnm son gittigimde israrla sordum
Anca seker yuklemesi yapip, testi yaptilar o da normaldi
Senin bogazin nasil oldu
Aman kiza geçmesin
senin sabah odemin cok oldugu icin en kötü sabitsindir :)
bende karnibahar yedigimde arti oluyorum cnm, belki seninkinin sebebide odur
sende eksiyle baslamisin ne guzel cnm
Basin sagolsun dedim ama görmedin heralde
bi eksi daha
Aksam yazdiklarimi yaptinmi cnm
hadi insallah tatlim
perşembe bi detoksmu yapsan acaba cnm
Herzamanki gibi yorucu
Sende sabitmişin cnm
Hadi biraz dikkat et, cuma yine eksi 1.5 gelsin.
En az
Tabi wp de resmimi görüp, hayran olmak istiyorsunHehehe sen de haklısın burdan bulaştığım yeter
ablacım gece atıştırmalarım oldu onlar, stres, su az içtim, spor yapmadım çok normal az bile geldi artı.aslinda menulerin boyle arti gelecek gibi degildi cnm
Belki stres etkiledi seni
Eğer durumun uygunsa yüz yuze diyetisyen onlinedan daha iyi olur bence
Tabi bide elektrigin tutmasi lazim
Cuma günü yüzdeler yarışacak amaCuma günü artıydı
Banada 1 tabak uzatirvesene bacimKızlar bende yemeğimi yaptım şimdi elime aldım telefonu
Bi saat sonra yemeğimi yiyeceğim inş
Olsun cnm vücudu sasirtmis oldunablacım gece atıştırmalarım oldu onlar, stres, su az içtim, spor yapmadım çok normal az bile geldi artı.
yüz yüze iyi birini bulmam lazım kolay alışamıyorum elektriğin tutması lazım tecrubeli olacak ilgili olacak vs. bir süre kendim deneyeceğim bakıcam olmazsa birini bulurum.
Bana foti atmıştın özelden abloş o günden beridir bir gün gece yoktur ki sana bakmadan geçirdiğim sensiz geçen zamanlar haram bana ziyan banaTabi wp de resmimi görüp, hayran olmak istiyorsun
Gurubun en yabancısı benimHehehe tanı canım çok seversin nerden başliiiim hangi üstün hangi fevkaledenin fevkinde özelliğimden başlayayım
Gördüğüm icin onu tutuyorumSen Ayşe’nin bildirimini gördün mü ? Gömecek beni süpürgemle beni rezil rüsva edecek acilen bir eylem planı hazırlamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?