Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 101.8
Pazartesi 102.8
Fark +1 kg

Bekliyordum zaten sasirmadim. Cumaya kadar toparlayacagim inşallah
Günaydın canım üzme kendini artı gelip toparladığın zamanlar da oldu yerer ki motivasyonunu kaybetme hafta sonu evdeydin öğünlerin az geldi belki de o yüzden yeme ihtiyacı duydun ama fazla geldi

Çok az yemişsin canım Boğaz’ından geçmedi herhalde
Latteye görmeseydi gözlerim iyiydi akşamki yoğurt miktarı da fazla geldi gözüme protein olarak köfte vardı zaten maksimumiki kaşık yeterliydi sanki
Güzel
Akşam yediklerin biraz karışık 1 avuç ceviz yağ oranı olarak sana yeterdi şakşukadaki yağ miktarı neyse ki iki kaşık
Dondurma çok masum durmasa da kahvaltı öğününün az olması durumu dengelemiş olabilir
Sarma miktarın fazla değilse çok güzel
Eksi getirecek menü Sosis göze batıyor sadece miktar olarak değil pek sağlıklı olduğu söylenmediğinden
Ara öğünün fazla olunca 4 ana öğün yemişsin gibi görünüyor canım suyun da az dün hareketsiz olman ve motivasyonumu kaybediyorum stresi ile artı geldin bence
Allah şifa versin akşamki çorba haricinde gözüme bir şey batmadı yazacaktım onu da şifa niyetine içmişsin zaten
Bugün az az sık sık her öğününde karbonhidrat var canım pırasayı çiğ olarak mı tükettin yemeklerin yanında yeşil soğan gibi yiyenler var sorayım dedim
4 ekim pazar

12.00
6 7 yk yumurtali menemen
15 findik
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu
1avuc leblebi

17.00
1 tabak kiymali mantar sote 6 7 yk vardi dolu dolu
6 7 tane aci biber tursusu
1 hurma
1 avuc leblebi

su 2 olmustur
Beğendim mi diyeyim rakibim beni zor duruma düşürüyorsun o içli köfteler yenecekti

Günaydın canım
Toparlayıp eksi ile geleceğine inanıyorum
aynen canım ben de inanıyorum teşekkür ederim
Günaydın canım üzme kendini artı gelip toparladığın zamanlar da oldu yerer ki motivasyonunu kaybetme hafta sonu evdeydin öğünlerin az geldi belki de o yüzden yeme ihtiyacı duydun ama fazla geldi
haklısın canım motivasyonum biraz düştü ama diyetisyenimle konustum bugün Mefkurem ablanın dediği tarzda kırmadan durumumu anlattım tek başıma devam etmek istediğimi söyledim sizi anlıyorum hak da veriyorum siz nasıl isterseniz öyle yapalım dedi.
sipariş verdiğim yatak da içime sinmemişti onu da iptal ettirdik annem aradı sağolsun motivasyonumu düşüren şeylerden kurtuluyorum canım çok şükür

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 101.8
Pazartesi 102.8
Fark +1 kg

Bekliyordum zaten sasirmadim. Cumaya kadar toparlayacagim inşallah
cumaya toparlarsin canim:)
günaydın kızlar. gelirim arada dedim ama fırsat olmadı gelmeye. diyete devam :) 6'ları gördüm en sonunda şükür.
tebrikler canim sevindim adina
Beğendim mi diyeyim rakibim beni zor duruma düşürüyorsun o içli köfteler yenecekti
bence begendinde caktirmiyosun

Bildigimiz sevilay hareketleri haftasonu tutamiyon bogazini :)))

Yok guzelim vazgeçmiyorum, simdilik iyi gidiyor
Abla bugazi tutsak cok guzel kilo verecezde bazen cozutuyom iste genelde cuma gunleri saliyorum takim yarismasi aliskanligi cumaya kadar tut cuma sal
Bu cuma cumartesi dikkat edecem artik
Bugun tartildim 69.7 yim bugun de dikkat edersem biraz daha gider ben cabuk kilo veriyom cabuk aliyom ya

hah işte böyle gülüm motivasyonunu düşüren her şeyden kurtul , içine sinmeyen şeyleri bırak hiç bir şeye hiç kimseye mecbur değiliz , kafanı kurcalayan şeyler olduğun da (özellikle geçmişle ilgili bu 10 sene öncesi de olabilir -dün de olabilir -1 saat öncesi de) farkına vardığın an şimdiye dönmek için - ben şimdi şu an da varım - de kendi kendine o zaman motivasyonun kolay kolay bozulmaz

Bıraktığın iyi olmuş canım. Bu koşullarda sana faydası değil zararı olurdu zaten

Antakya Anadolu Lisesi'nin arkasında Sağlıklı yaşam merkezi var canım (resmi), 3-5 diyetisyen var, Psikolog da var, oraya mı gitsen acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…