Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 101.8
Pazartesi 102.8
Fark +1 kg

Bekliyordum zaten sasirmadim. Cumaya kadar toparlayacagim inşallah
2 hafta yalnız takıl bakalım. Baktın daha iyi gidiyor kendin devam edersin canım

tatlim vermen gerek fazla degil, biranonce ver kurtul
Dogru abla bende kollari sivadim artik boğazı tutup kilo vermek istiyorum bu gune kadar cok fazla almadim cok şükür bundan sonrada inşallah almamaya hatta verip dengelemeye calisacam

o kadar kacamaga yinede artin fazla degil cnm :)) sen arada salmasan kendini cok güzel kilo vereceksin
Cuma cmt çok yiyorum ama İnan kendimi çok zorluyorum diyetten kopmamak için. Çok yoruluyorum çünkü. Hele okul başladığından beri perişanım görsen acırsın halime yüzyüze olsa öğlene kadar çalışacaktım. Süt iznim var ya. 12 de işim bitecekti. Okulda nefes de alırdım. Şimdi dersleri tüm günlere yayıyorlar ve gün içinde. Bi derse giriyorum arada çocuk evi topla tekrar derse gir tekrar ev işi. Pandemi den dolayı yardımcı da alamıyorum.O arada kendini tut yeme
Çok zor durumdayım

Ankaradayız dedik ya len yeni olduğun kadar da unutkansın bebeim
Öğretmen değilim de keşke olsaydım okul öncesi çok isterdim
Bağırma len küçücük çocuğa Heee o ilk zamanki konuşma tatlım b12 çok eksik bende isterdim ya öğretmen olmak be güzel yazın tatilleri var bizim öyle değil

Kızlar öglen oglani uyutup spor yapma planim vardi ama bende uyumsm kalktik bi kahve icip sitenin parkina indik oglanla. Aksam yemek yapmadm lahmacun ismarladik bugun rahattim smdi oyun oynuyoruz hepsini doktuk oyuncaklarn . Gecmis yapaym menumu yazaym. Alintilarda duruyor once onlara bakaym

Guzel cnm afiyet olsn

Aksamki lavaslar disinda guzl cnm afyt olsun

Afiyet olsn cnm guzel

4 ekim pazar

12.00
6 7 yk yumurtali menemen
15 findik
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu
1avuc leblebi

17.00
1 tabak kiymali mantar sote 6 7 yk vardi dolu dolu
6 7 tane aci biber tursusu
1 hurma
1 avuc leblebi

su 2 olmustur

Guzel cnm afyt olsun

Protein diye bakmiyorm hic onlarada dikkat etsem iyi olcak sagol cnm

Aynisini bende dusundm ama ne yapabillrm bilemedm cok agir olmamasi gerek emzirdigim icin. Varmi bi onerin
Günaydın arkadaşlar
Cuma 76.4
Bugün 76.6
Artimin sebebi karnabahar diye düşünmek istiyorum
Şimdi cikmsm lazım tel kıza vericem görüşürüz
Rakibemm birak karnibahari suclamayi

Yok canm yanımda okula götürüyorm benm öğrencim :) küçük kızımda babasıyla evde

Bildirimlerini görmediğim

Handandandan
Poni Bon
@UcanSupurge

Ayy zehra birden beynim bomboş oldu, nickini hatirliyamadim
Bahar supurgelicadi yazinca o aklimda kalmis
Bende okula geç kalıyodm abla gelince de şehir dışına çıktık çok olmadı geleli tartılamadm ama karnm çok şiş wc problemim var artı çıkardm büyük ihtimal

Vay anam vay rakibeme bak heleeeee ben pasta yerken ne sporlar yapmışafiyet bal şeker olsun yarasın bitaneme

Bugünde yedim çünkü bebeler yemedu bukadar harika bir yemek çöpe gitmemeli

tamam tamam acıdım

Amaaaa kandiramazsinnnn beniiiiii
Istedigin bedene, kiyafetlere kavusmak istiyorsan tutacan o bogazi
sen cocukla oynayip dur, rakiben yine aksam eliptik yapar
Hahaha bende senin dediğini duydum ve kişin bir dilim pasta yedim sırf senin için
yanliskla muhtesem begeniye basmisim

Huuuu hanimmm hanimmm
Listedesinnnn :)))
Bende okula geç kalıyodm abla gelince de şehir dışına çıktık çok olmadı geleli tartılamadm ama karnm çok şiş wc problemim var artı çıkardm büyük ihtimal
Ikimizde muhtemelen eksi olmicagimiza göre, işler yolunda demekki

Oglen uyudugm icin aksam oglani uyutup spor yapa gbi planlarm var inşallah koca d ise gitcek nasi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…