- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.861
2 hafta yalnız takıl bakalım. Baktın daha iyi gidiyor kendin devam edersin canımGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar
Cuma 101.8
Pazartesi 102.8
Fark +1 kg
Bekliyordum zaten sasirmadim. Cumaya kadar toparlayacagim inşallah
Dogru abla bende kollari sivadim artik boğazı tutup kilo vermek istiyorum bu gune kadar cok fazla almadim cok şükür bundan sonrada inşallah almamaya hatta verip dengelemeye calisacamtatlim vermen gerek fazla degil, biranonce ver kurtul
Cuma cmt çok yiyorum ama İnan kendimi çok zorluyorum diyetten kopmamak için. Çok yoruluyorum çünkü. Hele okul başladığından beri perişanım görsen acırsın halimeo kadar kacamaga yinede artin fazla degil cnm :)) sen arada salmasan kendini cok güzel kilo vereceksin
Aynen canim yaparim ben2 hafta yalnız takıl bakalım. Baktın daha iyi gidiyor kendin devam edersin canım
Ben de başta diyetisyene gittim de diyetisyenle yavaş gidiyor. Kendi kafama göre takılmaya başladım sonra. Öyle daha iyi olduAynen canim yaparim ben
Bağırma len küçücük çocuğaAnkaradayız dedik ya len yeni olduğun kadar da unutkansın bebeim
Öğretmen değilim de keşke olsaydım okul öncesi çok isterdim
Guzel cnm afiyet olsn4 Ekim Pazar
Sabah (9:00)
2 kk peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara(11:00)
1 muz
Öğle(14:30)
1 kase domates çorbası
3yk pilav 1kase yoğurt
Akşam(19:30)
1 kase çorba
Boğazım çok ağrıyor sağ bademcigim şişmiş sadece çorba içmek için içtim yani
Su:2 lt
Aksamki lavaslar disinda guzl cnm afyt olsun4 Ekim Pazar
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:00
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
5 siyah zeytin
5 çatal beyaz peynir
6 dilim patates Kzartması
17:00
2 şiş ciğer
2 bardak ayran
Közlenmiş patlıcan biber salatası
1 ızgara tavuk Pirzola
2 lavaş (çiğ köftecilerinkinden ince küçük)
su: 2 litre
Spor:yok
Afiyet olsn cnm guzel4 Ekim Pazar menüm
Kahvaltı 10:40
5 zeytin
Domates
Avuç içi kadar beyaz ekmek
3 dilim patates kızartması
1 çay kaşığı reçel
Öğle 13:30
Pırasa
Domates
1 kepçee mercimek çorbası
1 parça beyaz ekmek
Ara 16:00
1 elma
Akşam 19:00
Salata
3 kaşık şehriye pilavı
4-5 kasık etli menemen
Pırasa
Su 2lt anca olmuştur
Spor yok
4 ekim pazar
12.00
6 7 yk yumurtali menemen
15 findik
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu
1avuc leblebi
17.00
1 tabak kiymali mantar sote 6 7 yk vardi dolu dolu
6 7 tane aci biber tursusu
1 hurma
1 avuc leblebi
su 2 olmustur
Protein diye bakmiyorm hic onlarada dikkat etsem iyi olcak sagol cnmÇok az yemişsin canım Boğaz’ından geçmedi herhalde
Latteye görmeseydi gözlerim iyiydi akşamki yoğurt miktarı da fazla geldi gözüme protein olarak köfte vardı zaten maksimumiki kaşık yeterliydi sanki
Güzel
Akşam yediklerin biraz karışık 1 avuç ceviz yağ oranı olarak sana yeterdi şakşukadaki yağ miktarıneyse ki iki kaşık
Dondurma çok masum durmasa da kahvaltı öğününün az olması durumu dengelemiş olabilir
Sarma miktarın fazla değilse çok güzel
Eksi getirecek menüSosis göze batıyor sadece miktar olarak değil pek sağlıklı olduğu söylenmediğinden
Ara öğünün fazla olunca 4 ana öğün yemişsin gibi görünüyor canım suyun da az dün hareketsiz olman ve motivasyonumu kaybediyorum stresi ile artı geldin bence
Allah şifa versin akşamki çorba haricinde gözüme bir şey batmadı yazacaktım onu da şifa niyetine içmişsin zaten
Bugün az az sık sık her öğününde karbonhidrat var canım pırasayı çiğ olarak mı tükettin yemeklerin yanında yeşil soğan gibi yiyenler var sorayım dedim
Beğendim mi diyeyim rakibim beni zor duruma düşürüyorsun o içli köfteler yenecekti
abla sende kesin inusilin direnci var ama o memlekette bunu anlayan yok gerçi onuda en iyi düzenli beslenme ve spor kırıyor
kiz benim bebeğim 3 aylık daha emiyor gece boyunca sömürüyor beni 1 kase corbama hasta olmasam laf mı edecektin seni süpürgenle kovalarim bak
vayyyy
60larda olsam bende derdim ama bu kiloda lüks be canım öyle bile demek
cumaya güzel eksi gelir
vayyy rakibem ben +400
canım sen bir detox mu yapsan çocuğu engellemeden bı sasirsa
Rakibemm birak karnibahari suclamayiGünaydın arkadaşlar
Cuma 76.4
Bugün 76.6
Artimin sebebi karnabahar diye düşünmek istiyorum
Şimdi cikmsm lazım tel kıza vericem görüşürüz
Yok canm yanımda okula götürüyorm benm öğrencim :) küçük kızımda babasıyla evdebuda guzelmis .
biz gecenlerde 10 gun konusmadik canim. O inattir normalde bu sefer bende inat ettim derken sonunda o pes etti nasil olduysa. Ben yillardir pesinde dolanarak kendime haksizlik etmisim o beni takmiyorsa bende onu takmiyorum artik
ne guzel birlikte vakit gecirmissiniz iyi olmus teli almadigin
abla tatil sonrasi ilk is gunu nasil gecti
kizini kv ye mi birakiyirsun canim. Kolay gelsin canim
toparlarsin canim sislik falandir bu kadar arti olamazsin
en azindan farkindasin motivasyonunu dusuren seylerin. Yatak neden hosuna gitmemisti
vavvv bacim nettin masallah cumaya nasil bir yuzde gelecek merak icindeyim
artin cok degil canim. Cumaya eksi guzel gelir bence
tebrikler canim
tebrikler canim
tebrikler canim
tebrikler canim. Vc sorunun hallolursa eksin cogalacaktir
Sebeb belliymis elinden geleni yapip cumaya guzel eksi gorursun
Hahaha bende senin dediğini duydum ve kişin bir dilim pasta yedimKızlar nereye kayboldunuzrakibem sen bolca ye sana lafim yok
Bende okula geç kalıyodm abla gelince de şehir dışına çıktık çok olmadı geleli tartılamadm ama karnm çok şiş wc problemim var artı çıkardm büyük ihtimalBildirimlerini görmediğim
Handandandan
Poni Bon
@UcanSupurge
Ayy zehra birden beynim bomboş oldu, nickini hatirliyamadim
Bahar supurgelicadi yazinca o aklimda kalmis
Vay anam vay rakibeme bak heleeeee ben pasta yerken ne sporlar yapmış5 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
2 haşlanmış yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin
15:00 Büyük fincan sade kahve 2kucuk erik
18:00
7 kaşık et sote, bi kase salata
Su 3lt
45 dk kondisyon bisiklet 90pn
100 mekik 20pn
Toplam 110pnPnrrr-12
Bugünde yedim çünkü bebeler yemedu bukadar harika bir yemek çöpe gitmemeliaslinda menulerin boyle arti gelecek gibi degildi cnm
Belki stres etkiledi seni
Eğer durumun uygunsa yüz yuze diyetisyen onlinedan daha iyi olur bence
Tabi bide elektrigin tutmasi lazim
ben seni tutuyodum aysekiz masallah cuma eksisi gibi
o kadar kacamaga yinede artin fazla degil cnm :)) sen arada salmasan kendini cok güzel kilo vereceksin
tatlim vermen gerek fazla degil, biranonce ver kurtul
Sonrada dengelemeyi öğren
haftaya eksiyle başlaman cok guzel cnm
cok guzel tatlimsen biraz kontrollu olursan 1 i de gecersin :))
senin haftaya artiyla baslamaman guzel bisey bence cnm
bencede var cnm son gittigimde israrla sordum
Anca seker yuklemesi yapip, testi yaptilar o da normaldi
Senin bogazin nasil oldu
Aman kiza geçmesin
senin sabah odemin cok oldugu icin en kötü sabitsindir :)
bende karnibahar yedigimde arti oluyorum cnm, belki seninkinin sebebide odur
sende eksiyle baslamisin ne guzel cnm
Basin sagolsun dedim ama görmedin heralde
bi eksi daha
Aksam yazdiklarimi yaptinmi cnm
hadi insallah tatlim
perşembe bi detoksmu yapsan acaba cnm
Herzamanki gibi yorucu
Sende sabitmişin cnm
Hadi biraz dikkat et, cuma yine eksi 1.5 gelsin.
En az
Kendime bombastik bi salata yaptimKızlar nereye kayboldunuzrakibem sen bolca ye sana lafim yok
Yarin ortandan catlarsan, aglamaBugünde yedim çünkü bebeler yemedu bukadar harika bir yemek çöpe gitmemeli
tamam tamam acıdımCuma cmt çok yiyorum ama İnan kendimi çok zorluyorum diyetten kopmamak için. Çok yoruluyorum çünkü. Hele okul başladığından beri perişanım görsen acırsın halimeyüzyüze olsa öğlene kadar çalışacaktım. Süt iznim var ya. 12 de işim bitecekti. Okulda nefes de alırdım. Şimdi dersleri tüm günlere yayıyorlar ve gün içinde. Bi derse giriyorum arada çocuk evi topla tekrar derse gir tekrar ev işi. Pandemi den dolayı yardımcı da alamıyorum.O arada kendini tut yeme
Çok zor durumdayım
sen cocukla oynayip dur, rakiben yine aksam eliptik yaparKızlar öglen oglani uyutup spor yapma planim vardi ama bende uyumsm kalktik bi kahve icip sitenin parkina indik oglanla. Aksam yemek yapmadm lahmacun ismarladik bugun rahattim smdi oyun oynuyoruz hepsini doktuk oyuncaklarn. Gecmis yapaym menumu yazaym. Alintilarda duruyor once onlara bakaym
yanliskla muhtesem begeniye basmisimHahaha bende senin dediğini duydum ve kişin bir dilim pasta yedimsırf senin için
Ikimizde muhtemelen eksi olmicagimiza göre, işler yolunda demekkiBende okula geç kalıyodm abla gelince de şehir dışına çıktık çok olmadı geleli tartılamadm ama karnm çok şiş wc problemim var artı çıkardm büyük ihtimal
tamam tamam acıdım
Amaaaa kandiramazsinnnn beniiiiii
Istedigin bedene, kiyafetlere kavusmak istiyorsan tutacan o bogazi
sen cocukla oynayip dur, rakiben yine aksam eliptik yapar
yanliskla muhtesem begeniye basmisim
Huuuu hanimmm hanimmm
Listedesinnnn :)))
Ikimizde muhtemelen eksi olmicagimiza göre, işler yolunda demekki
Gazdan dolayı ucmazsam başka bişey olmazYarin ortandan catlarsan, aglama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?