- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.841
Ankaradayız dedik ya len yeni olduğun kadar da unutkansın bebeimGurubun en yabancısı benimsende mü öğretmensin yaş kaç hangi şehir kaş çocuk
Ayy abla yakın olsaydık keşkeBanada 1 tabak uzatirvesene bacim
Ne yemek yaptin
Aaaa attimmiydiBana foti atmıştın özelden abloş o günden beridir bir gün gece yoktur ki sana bakmadan geçirdiğim sensiz geçen zamanlar haram bana ziyan bana
Seviyeler bitti mi, kaç kiloda sabitledinNirancım yeni gördüm mesajını çok şükür canım iyiyim çocuklar ile biraz dersler işe uğraşıyorum sen nasılsın ☺ Okul hayatı nasıl
Gördüm gördümAaaa attimmiydi
Incecik selvi halimi gorduydun dimek
Kız onunda zorluğu varAnkaradayız dedik ya len yeni olduğun kadar da unutkansın bebeim
Öğretmen değilim de keşke olsaydım okul öncesi çok isterdim
Ben kahve iciyom sana afiyet olsun cnmAyy abla yakın olsaydık keşke
Et sote yaptim biberler acıydı ekstra biber atmadım
Salata yaptım yaninada
Aminnnnnnnnnnnnnn, insallahhhhh cnmGördüm gördüminşallah yine öyle olacaksın inanıyorum
Sanada afiyet olsun abla❤Ben kahve iciyom sana afiyet olsun cnm
Birazdan 2 yumurta kirar yerim
Benim kizdaKız onunda zorluğu var
Kız kardeşim,gelinimiz,eltimin kızı ana okulu öğretmeni
Kendim ettim kendim buldum ne güzel kediyle yarışacaktımGördüğüm icin onu tutuyorum
Ben ona, arti oldugun icin cezalisin kimseyle yarismican dedim
Sen kaşındın
Kolay demedim canım severim çocuklarla ilgilenmeyi daha mutlu bir sektör olurdu benim içinKız onunda zorluğu var
Kız kardeşim,gelinimiz,eltimin kızı ana okulu öğretmeni
Tartıldımda bugünki tartım gerçekçi değil diyeyim.Handandandan
Canım sende tartilmadinmi?
Gerçi Reglden dolayı biraz artın vardır
Cumaya güzel bir eksi görürsün inş
Ben seni tutuyorum
@strontium hic sansin yok
Yav bizi kıskaniyürler kendi kendimizi gaza getiriyorduk ne güzel gelip bozuyorlar ne güzel çiçek abbasçılık oynacaktık ortalık şenlenecektiKendim ettim kendim buldum ne güzel kediyle yarışacaktım
Size yarismayin denmediki :))) sadece sen listede oldugun icin hadi konusalimlada yarisacaktin :))Yav bizi kıskaniyürler kendi kendimizi gaza getiriyorduk ne güzel gelip bozuyorlar ne güzel çiçek abbasçılık oynacaktık ortalık şenlenecekti
Beni geçmişsin
Şartlar eşit, benimde adet dönemim.bu hafta regl haftam emın mısın benımle yarısmak ıstedıgıne suan balon gıbıyım bır ıkı gune sonecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?