- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.881
Valla onu bunu bilmemGazdan dolayı ucmazsam başka bişey olmazbugün turpda yedim
Perşembe istersen kabak yada ananas detoksu yapabilirsin cnmOglen uyudugm icin aksam oglani uyutup spor yapa gbi planlarm var inşallahkoca d ise gitcek nasi olsa
Yanlış anlaşılma var bende pınardan fazla veririm demiştim misal 500 verdi ben kesin 600 veririmValla onu bunu bilmem
Daha 2 gün once şu kadar veririm vs. Diye pinara hava atiyordun
Kaldi 3 gün
Abla ya kızın aklina v ne sokuyon böyle şeyleri emzikli o bol bol yiyecek tatlıyı tuzluyu ki süt olsunPerşembe istersen kabak yada ananas detoksu yapabilirsin cnm
Hem az degil, hemde kolay
Seninki küçük degil
Ananas süte de iyi geliyor
Zorla 3-4 kilo verdireceksiniz diyen benmiydimYanlış anlaşılma var bende pınardan fazla veririm demiştim misal 500 verdi ben kesin 600 veririm
Ben listedekilere amme hizmeti yapiyorumAbla ya kızın aklina v ne sokuyon böyle şeyleri emzikli o bol bol yiyecek tatlıyı tuzluyu ki süt olsun
Evet sendin rakibine dedin yaZorla 3-4 kilo verdireceksiniz diyen benmiydim
Karnibahar hafiza kaybimi yaptiEvet sendin rakibine dedin yaYaşlanıyorum be mefkusum hatırlamıyosun
Ablacım merak etme sen o iş bendetamam tamam acıdım
Amaaaa kandiramazsinnnn beniiiiii
Istedigin bedene, kiyafetlere kavusmak istiyorsan tutacan o bogazi
sen cocukla oynayip dur, rakiben yine aksam eliptik yapar
yanliskla muhtesem begeniye basmisim
Huuuu hanimmm hanimmm
Listedesinnnn :)))
Ikimizde muhtemelen eksi olmicagimiza göre, işler yolunda demekki
allah kolaylik versin size ve bize hepimizeOkula giderken daha az yoruluyormuşum ya benorda teneffüs aralarında çay içip dinleniyordum. Evde sürekli iş yapıyorum ev teneffüs yok
kan bagi degil can bagi sizinki.annemın gelın gıttıgı yerde ust kat komsusuymus cocukları yok cıcannem ve dedemın once anneme anne babalık yapmıslar sonra ablam dogunca ona anneanne dedelık yapmıslar sonra ben dogunca aynı sekılde devam etmısler dısardan baksan eskı komsu ama yerlerı ayrıdır
hay masallahYeni geldim ben de abla okuldaydım okuldan çıkıp burada tavşanlı park var oraya götürdüm kızımı tavşanları sevdi biraz yeni geldik eve
Öğlen okul dönüşü tartıldım 66.0
-800 gram dün lavaş yemesem daha iyi olacaktı belki de
@mefkurem abla kediye varda bize yokmuBana foti atmıştın özelden abloş o günden beridir bir gün gece yoktur ki sana bakmadan geçirdiğim sensiz geçen zamanlar haram bana ziyan bana
Muhteşemsinn
ne guzel dinlenmissin isteKızlar öglen oglani uyutup spor yapma planim vardi ama bende uyumsm kalktik bi kahve icip sitenin parkina indik oglanla. Aksam yemek yapmadm lahmacun ismarladik bugun rahattim smdi oyun oynuyoruz hepsini doktuk oyuncaklarn. Gecmis yapaym menumu yazaym. Alintilarda duruyor once onlara bakaym
Anladim canim masallah . allah kolaylik versinYok canm yanımda okula götürüyorm benm öğrencim :) küçük kızımda babasıyla evde
cuma görüşürüz sekerimAblacım merak etme sen o iş bende2 çatal aldım hallederim ben o işi
Kedi eskiden istediydi tatlimmefkurem abla kediye varda bize yokmu
AblaaaaBendeee
Ama ama bugünkü bildirim onu gerektiriyor canikomAblaaaabu hafta beni tutan yok galiba
Daha 3 gün var yarın bi kabak detoksu patlatayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?