- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.921
Hadi yaZehra hazır yol yakınken sende onu tut bence
Kabak detoksu yaparım ben deHaksızlık olmasın.
Geçen Cumadan haftaya Cumaya sayarız bizde
Yarış için metabolizmanı bozma canımKabak detoksu yaparım ben de
Adı:ZEHRA
Evli
Emziriyorum
Meslek: Öğretmen
Çalışıyorum
Boy: 1.68
Kilo:90
Hedef:70
Başka takımda yarışmadım
Kilo Alma nedeni: doğumdan sonra aşırı iştah artışı
Oldum olası kilolu biriydim zirve olarak 100 kiloyu gördüm ve 6 ayda 30 kilo verdim evlendiğimde 65 kiloydum ve 90 kiloyla doğuma gittim doğum sonrası 78 kiloya indim fakat çocuğum kolik bir bebek olması geceler hiç uyumaması ve çalışmam sebebiyle miyokloni kas spazmları yaşadım ve anksiyete bozukluğu teşhisiyle antidepresan ve enerji hapları kullanmaya başladım ve iştahım arttıkça arttı şu an doğuma gittiğim kilodayım ve çok şükür ilaç tedavim bitti bebeğim eskisi kadar yorucu değil kabul ederseniz ben de eski formuma sizinle beraber dönmek istiyorum
Hoşgeldin Zehracım,
Ben Niran, 36 yaşında 3 çocuk annesiyim, meslektaşınım.
Hepimizin kilo fazlası var, birbirimize destek olarak, motive ederek bu işi götürmeye çalışıyoruz
İnşallah motivasyona ihtiyacım var en çok hepimiz gibi Her gün yarın rejime başlıyorum diyip ertesi gün aynı düzen devam etmekten çok sıkıldım kıyafetlerimin hiç biri olmuyor beni anlıyorsunuz biliyorum
Evet çok şükür yaptım canımVaaav tüm seviyeleri yaptın mı hakketen harikasınn
Evet çoğu gitti azı kaldı böyle bile çok iyi geldi abla vücut olarak çok rahatladımaz daha sabret cnm 1 haftaya daha iyi olur
tuuu tuuuu masallah cnmazmettin basardin
Saglik olarak farklilik hussediyormusun
Ödülü tartin verecek sana
Merakla bekliyorum ablacuma görüşürüz sekerim
Yoksa bütün bunlar aleyhinde delil olarak kullanilir haberin olsun
Kedi eskiden istediydi tatlim @Lusi
O 3.takimdayken bile bana hayrandi
Dilekde o hayranlikla buraya geldiydi
Sizede birgün supriz yapabilirim
Aman elini bişeye bulaştırma. İnsan bi övücem seni Kutlucam tebrikler öpücüğü felan vericem deraz daha sabret cnm 1 haftaya daha iyi olur
tuuu tuuuu masallah cnmazmettin basardin
Saglik olarak farklilik hussediyormusun
Ödülü tartin verecek sana
insAllah cnmBenimki şuan öyle canım sürekli beni istiyor. Gece yanında uyuyor zaten inşallah daha da kötüye gitmez
İnşallah canım bunar sonuna kadar hedefime ulaşmam gerek
süper canımaynen canım WC ye çıktım sabahdan 100g eksiktim kahvaltıya rağmen
cumaya eksiye geçersin insAllah canımBu cuma 75
Pazartesi 75
Sabitim kizlar
saol canımebrikler canim
hım anladım canım MasAllah Allah muhabbetinizi artırsın insAllahannemın gelın gıttıgı yerde ust kat komsusuymus cocukları yok cıcannem ve dedemın once anneme anne babalık yapmıslar sonra ablam dogunca ona anneanne dedelık yapmıslar sonra ben dogunca aynı sekılde devam etmısler dısardan baksan eskı komsu ama yerlerı ayrıdır
aynen abla ya ah olabilsemcok guzel tatlimsen biraz kontrollu olursan 1 i de gecersin :))
sağol canımAfiyet olsn cnm guzel
Yaaa MasAllah canım tebrik ederim ne güzelEvet çok şükür yaptım canım
Evet çoğu gitti azı kaldı böyle bile çok iyi geldi abla vücut olarak çok rahatladım ☺
sağlık olarak halsizlik kalmadı birde ayağımda sürekli bir çıt çıt sesi oluyordu eklem yerinde o gitti
Depresiflik gidiyor saçlarımda dökülme yok artık cildim parlaklaştı dıştan bunlar gözüken ama içten bilmiyorum neler oldu
Ben şimdi de seviyeleri yaptım bitti diye paketli gıdaya dönmedim çok nadir bir iki parça çikolata
Ohh ne güzel iyi gelmiştir spor yapmak sanaiyi akşamlar arkadaşlar 2 gün aradan sonra sporumu yaptım duşumu aldım şimdi dinleniyorm :)
menümü yazayım
Ne guzel hemen belli olmus demekki abla, insan motive oluyor boyle sozler duyuncaİş yerinde bikac Türk arkadas var
Bana kilo vermişin belli oluyor dediler
Fazla degil 2-3kilo dedim :))
Kendime biseyler hazirlayip karnimi doyurayim, sonra görüşürüz
Spor da menude guzel afiyet olsn cnm5 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
2 haşlanmış yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin
15:00 Büyük fincan sade kahve 2kucuk erik
18:00
7 kaşık et sote, bi kase salata
Su 3lt
45 dk kondisyon bisiklet 90pn
100 mekik 20pn
Toplam 110pnPnrrr-12
Pasta az gormuyorm. Menu ve spor guzel cnm5 Ekim menüm
Kahvaltı 12.30
Bir tost ekmeğimde peynirli tost
1 çeri domates
1 biber
Sütlü milkshake
Ara öğün 15.30
Sade Türk kahvesi
Akşam yemeği 19.00
Yarım kepçe yarma çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık makarna
2 çatal pasta
su:2,5 litre
Spor :15 dakka Leslie 45
27 dakka jillian 108Pnrrr-12
Kahvaltı 11.30
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Maydonoz Roka dereotu
2 yumurta kadar omlet
5 dilim sucuk
Bir lokma ekmeği tahin pekmeze 1 lokma ekmeği de recele bandım Yarabbi Şükür diyip sofradan kalktım
Arada neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.00
Salata,turp,
Yoğurtlu semizotu salatası
1 tabak kıymalı Karnıbahar yemeği
Ananas bakaym abla bulursam yapaym tavukluydu o dmi. Kabak nasildi ki hic yapmadim galiba onuda deneyebilrm.Perşembe istersen kabak yada ananas detoksu yapabilirsin cnm
Hem az degil, hemde kolay
Seninki küçük degil
Ananas süte de iyi geliyor
Gorusucezz dilek hanımYanlış anlaşılma var bende pınardan fazla veririm demiştim misal 500 verdi ben kesin 600 veririm
Abla ya kızın aklina v ne sokuyon böyle şeyleri emzikli o bol bol yiyecek tatlıyı tuzluyu ki süt olsun
Aynen bugun dinlenme gunu gibi oldune guzel dinlenmissin iste
Anladim canim masallah . allah kolaylik versin
gercekten masallah cnmEvet çok şükür yaptım canım
Evet çoğu gitti azı kaldı böyle bile çok iyi geldi abla vücut olarak çok rahatladım ☺
sağlık olarak halsizlik kalmadı birde ayağımda sürekli bir çıt çıt sesi oluyordu eklem yerinde o gitti
Depresiflik gidiyor saçlarımda dökülme yok artık cildim parlaklaştı dıştan bunlar gözüken ama içten bilmiyorum neler oldu
Ben şimdi de seviyeleri yaptım bitti diye paketli gıdaya dönmedim çok nadir bir iki parça çikolata
Onlar zaten cepte güzelliğimAman elini bişeye bulaştırma. İnsan bi övücem seni Kutlucam tebrikler öpücüğü felan vericem der
aynen ama ben ağlamayı bıraktım artık hasta değil düzenbaz oldugunu anladım çok şükür ama gezdirirken de ağlar mı ya anaya babayada yazık günahBenimde aynı gece 3 ü geçiyordu hala bakıyor ağlıyorağlamasa beklerim sabaha kadar ama ağlayınca elimden bişeyde gelmiyor beraber ağlıyoruz Kemal Sunal gibi
cumaya eksi görürsün canimBu cuma 75
Pazartesi 75
Sabitim kizlar
abla hala akşam saatlerinde tartilmiyor musunHalloooo basarili takimimin azimli kizlari
Yeni geldim eve, kahvemle size bakiyorum
Benim calistigim yerde iş fazla yoktu, baska bölüme gonderdiler
Orda da fazlaydi :)) istesem uzun kalabilirdim ama kalmadım
Sabah klasiği apar topar cikinca tartilanadim
Nerdeyse gec kaliyordum
Aksam tartisina göre eksi oldugumu sanmiyorum
Yarin bakayim
gulbe super vermişsin maşallah canımNirancım yeni gördüm mesajını çok şükür canım iyiyim çocuklar ile biraz dersler işe uğraşıyorum sen nasılsın ☺ Okul hayatı nasıl
ödemelerin kadını ben :) propolis kullaniyorum abla daha iyiaslinda menulerin boyle arti gelecek gibi degildi cnm
Belki stres etkiledi seni
Eğer durumun uygunsa yüz yuze diyetisyen onlinedan daha iyi olur bence
Tabi bide elektrigin tutmasi lazim
ben seni tutuyodum aysekiz masallah cuma eksisi gibi
o kadar kacamaga yinede artin fazla degil cnm :)) sen arada salmasan kendini cok güzel kilo vereceksin
tatlim vermen gerek fazla degil, biranonce ver kurtul
Sonrada dengelemeyi öğren
haftaya eksiyle başlaman cok guzel cnm
cok guzel tatlimsen biraz kontrollu olursan 1 i de gecersin :))
senin haftaya artiyla baslamaman guzel bisey bence cnm
bencede var cnm son gittigimde israrla sordum
Anca seker yuklemesi yapip, testi yaptilar o da normaldi
Senin bogazin nasil oldu
Aman kiza geçmesin
senin sabah odemin cok oldugu icin en kötü sabitsindir :)
bende karnibahar yedigimde arti oluyorum cnm, belki seninkinin sebebide odur
sende eksiyle baslamisin ne guzel cnm
Basin sagolsun dedim ama görmedin heralde
bi eksi daha
Aksam yazdiklarimi yaptinmi cnm
hadi insallah tatlim
perşembe bi detoksmu yapsan acaba cnm
Herzamanki gibi yorucu
Sende sabitmişin cnm
Hadi biraz dikkat et, cuma yine eksi 1.5 gelsin.
En az
ooo güzel eksiYeni geldim ben de abla okuldaydım okuldan çıkıp burada tavşanlı park var oraya götürdüm kızımı tavşanları sevdi biraz yeni geldik eve
Öğlen okul dönüşü tartıldım 66.0
-800 gram dün lavaş yemesem daha iyi olacaktı belki de
kaptan geçen pteside bildirim yapmadin devlet sırrı mi gönder gelsin biz hazırız :) imam cemeaat hesabıDersler bitir ve geldim.
Bildirim yapmayayım, yüreğinize iner.
Gece 2 'ye kadar çay içince sabah da 6 da tartılınca haliyle artıyım.
Ama sabitim biliyorum
o hevesle bende koşa koşa wcye gidip Elim boş dönüyorum karın bel ağrısı şişkinlik var sanki olsam 3kg birden gidecekYapamadım kız hiç durmadı ama karnım ağrıyor inşallah bugğn mutlu sona ereceğim
Nilay keçeci nin emzirenler için detoxu vardı bı baksanGuzel cnm afiyet olsn
Aksamki lavaslar disinda guzl cnm afyt olsun
Afiyet olsn cnm guzel
Guzel cnm afyt olsun
Protein diye bakmiyorm hic onlarada dikkat etsem iyi olcak sagol cnm
Aynisini bende dusundm ama ne yapabillrm bilemedm cok agir olmamasi gerek emzirdigim icin. Varmi bi onerin
Rakibemm birak karnibahari suclamayi
gel süpürgeli senin eksinde iyi ben tutarım süpürgenin ucundan taktik vereyim Medine persembe erken kapatır , ayrıca kabak detoxu için eğer durma vs varsa dene detox yerine kabak yemeği yesen bile eksi getirirAblaaaabu hafta beni tutan yok galiba
sabret canım yarım bırakmaHandandandan canım benim memeci ağlıyor feryat figan nasıl toparlayacağız bilmiyorum gece de çok kalkıyor bitap düşüyorum
aslinda et doyurucu olur cnmBugün çok acıktım nedense
aynenguzel hemen belli olmus demekki abla, insan motive oluyor boyle sozler duyunca
Nilay kececinin instasinda var cnmAnanas bakaym abla bulursam yapaym tavukluydu o dmi. Kabak nasildi ki hic yapmadim galiba onuda deneyebilrm.
aynen canım cok iyi geldi kafam boşalıyor :)Ohh ne güzel iyi gelmiştir spor yapmak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?