Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azimle ve istikrarla ne kadar muazzam bir iş çıkardın canım
Düşünsene geçen yıl bu zamanlar 90 kilo idin.
Şimdi 65

Hoşgeldin Zehracım,
Ben Niran, 36 yaşında 3 çocuk annesiyim, meslektaşınım.
Hepimizin kilo fazlası var, birbirimize destek olarak, motive ederek bu işi götürmeye çalışıyoruz

Vaaav tüm seviyeleri yaptın mı hakketen harikasınn
Evet çok şükür yaptım canım
az daha sabret cnm 1 haftaya daha iyi olur
tuuu tuuuu masallah cnm azmettin basardin

Saglik olarak farklilik hussediyormusun

Ödülü tartin verecek sana
Evet çoğu gitti azı kaldı böyle bile çok iyi geldi abla vücut olarak çok rahatladım
sağlık olarak halsizlik kalmadı birde ayağımda sürekli bir çıt çıt sesi oluyordu eklem yerinde o gitti
Depresiflik gidiyor saçlarımda dökülme yok artık cildim parlaklaştı dıştan bunlar gözüken ama içten bilmiyorum neler oldu
Ben şimdi de seviyeleri yaptım bitti diye paketli gıdaya dönmedim çok nadir bir iki parça çikolata

Merakla bekliyorum abla

az daha sabret cnm 1 haftaya daha iyi olur
tuuu tuuuu masallah cnm azmettin basardin

Saglik olarak farklilik hussediyormusun

Ödülü tartin verecek sana
Aman elini bişeye bulaştırma. İnsan bi övücem seni Kutlucam tebrikler öpücüğü felan vericem der

Benimki şuan öyle canım sürekli beni istiyor. Gece yanında uyuyor zaten inşallah daha da kötüye gitmez
İnşallah canım bunar sonuna kadar hedefime ulaşmam gerek
insAllah cnm
aynen canım WC ye çıktım sabahdan 100g eksiktim kahvaltıya rağmen
süper canım
Bu cuma 75
Pazartesi 75
Sabitim kizlar
cumaya eksiye geçersin insAllah canım
saol canım
hım anladım canım MasAllah Allah muhabbetinizi artırsın insAllah
cok guzel tatlim sen biraz kontrollu olursan 1 i de gecersin :))
aynen abla ya ah olabilsem
Afiyet olsn cnm guzel
sağol canım
Yaaa MasAllah canım tebrik ederim ne güzel

İş yerinde bikac Türk arkadas var
Bana kilo vermişin belli oluyor dediler
Fazla degil 2-3kilo dedim :))

Kendime biseyler hazirlayip karnimi doyurayim, sonra görüşürüz
Ne guzel hemen belli olmus demekki abla, insan motive oluyor boyle sozler duyunca

Spor da menude guzel afiyet olsn cnm

Pasta az gormuyorm. Menu ve spor guzel cnm

Guzel menu rakibemm lokmaciklardan birsey olmaz keskem dha cok yiyeydin tatli yeyip tatli konusaydiniz hem enisteylede barisirdiniz belkim
Perşembe istersen kabak yada ananas detoksu yapabilirsin cnm
Hem az degil, hemde kolay
Seninki küçük degil
Ananas süte de iyi geliyor
Ananas bakaym abla bulursam yapaym tavukluydu o dmi. Kabak nasildi ki hic yapmadim galiba onuda deneyebilrm.

Yanlış anlaşılma var bende pınardan fazla veririm demiştim misal 500 verdi ben kesin 600 veririm
Gorusucezz dilek hanım
Abla ya kızın aklina v ne sokuyon böyle şeyleri emzikli o bol bol yiyecek tatlıyı tuzluyu ki süt olsun
yiyimde sevin dimi yok öyleee 65e duseyimde inşallah
ne guzel dinlenmissin iste

Anladim canim masallah . allah kolaylik versin
Aynen bugun dinlenme gunu gibi oldu

gercekten masallah cnm
İnşallah hep böyle devam et
Aman elini bişeye bulaştırma. İnsan bi övücem seni Kutlucam tebrikler öpücüğü felan vericem der
Onlar zaten cepte güzelliğim

Benimde aynı gece 3 ü geçiyordu hala bakıyor ağlıyor ağlamasa beklerim sabaha kadar ama ağlayınca elimden bişeyde gelmiyor beraber ağlıyoruz Kemal Sunal gibi
aynen ama ben ağlamayı bıraktım artık hasta değil düzenbaz oldugunu anladım çok şükür ama gezdirirken de ağlar mı ya anaya babayada yazık günah
Bu cuma 75
Pazartesi 75
Sabitim kizlar
cumaya eksi görürsün canim
abla hala akşam saatlerinde tartilmiyor musun
Nirancım yeni gördüm mesajını çok şükür canım iyiyim çocuklar ile biraz dersler işe uğraşıyorum sen nasılsın ☺ Okul hayatı nasıl
gulbe super vermişsin maşallah canım
ödemelerin kadını ben :) propolis kullaniyorum abla daha iyi
ooo güzel eksi
Dersler bitir ve geldim.
Bildirim yapmayayım, yüreğinize iner.
Gece 2 'ye kadar çay içince sabah da 6 da tartılınca haliyle artıyım.
Ama sabitim biliyorum
kaptan geçen pteside bildirim yapmadin devlet sırrı mi gönder gelsin biz hazırız :) imam cemeaat hesabı
Yapamadım kız hiç durmadı ama karnım ağrıyor inşallah bugğn mutlu sona ereceğim
o hevesle bende koşa koşa wcye gidip Elim boş dönüyorum karın bel ağrısı şişkinlik var sanki olsam 3kg birden gidecek
Nilay keçeci nin emzirenler için detoxu vardı bı baksan
Ablaaaa bu hafta beni tutan yok galiba
gel süpürgeli senin eksinde iyi ben tutarım süpürgenin ucundan taktik vereyim Medine persembe erken kapatır , ayrıca kabak detoxu için eğer durma vs varsa dene detox yerine kabak yemeği yesen bile eksi getirir
Handandandan canım benim memeci ağlıyor feryat figan nasıl toparlayacağız bilmiyorum gece de çok kalkıyor bitap düşüyorum
sabret canım yarım bırakma
Şimdi dayanamazsan sonraki aşama daha zor olur sabır taşı sür ve sütler bozulmuş de çok etkili ama gecesi zor tabi

Bugün çok acıktım nedense
aslinda et doyurucu olur cnm
guzel hemen belli olmus demekki abla, insan motive oluyor boyle sozler duyunca
aynen birden motivasyonum artti
Ananas bakaym abla bulursam yapaym tavukluydu o dmi. Kabak nasildi ki hic yapmadim galiba onuda deneyebilrm.
Nilay kececinin instasinda var cnm

Ananas 2 turlude oluyor
Kececininki sabah yumurta peynir yesillik
Oglen aksam yogurtlu ananas

Yada 3 öğün ananas yaninda pro

İyi akşamlar kızlar bugün modum çok düşüktü tüm gün yattım desem yeridir niye böyle oldu bilmiyorum evi toparladım yemek bile yapssim gelmedi akşam üzeri bı banyo faslı yaptık çocuklarla biraz iyi geldi dikiş işlerim var ama kesimini yaptım dikmeye oturmadim yürüyüşe de çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…