- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.981
Hahah ben acıkmadım kiYok canım sen yeyeşil çay içiyorum
Iyi uykular abla ❤
Hahah valla kuzum yap çok etkili ben çok seviyorum ama kahvaltı öncesi sen onu yapBende yarın kahvaltı öncesi yapayım bunu
İyi geceler kızlar oğlum uyutursa bende erken uyuma planım var bklm☺ ya benim belim karın ağrım oluyor bı kaç güne bı adet ağrısı gibi ona ne yapsam acaba çorap giyiyorum sürekli zorluyor bı de şişlik var gibi adet öncesi ve adetliyken olur ya
Tarif varsa denerim abloşPerşembe kaynatilan seklinide yaparsan iyi olur cnm
Sen de baya az yiyorsun maşallah5 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
2 haşlanmış yumurta 3ceri domates kıl biber 4zeytin
15:00 Büyük fincan sade kahve 2kucuk erik
18:00
7 kaşık et sote, bi kase salata
Su 3lt
45 dk kondisyon bisiklet 90pn
100 mekik 20pn
Toplam 110pnPnrrr-12
Güzel abartı yok5 Ekim menüm
Kahvaltı 12.30
Bir tost ekmeğimde peynirli tost
1 çeri domates
1 biber
Sütlü milkshake
Ara öğün 15.30
Sade Türk kahvesi
Akşam yemeği 19.00
Yarım kepçe yarma çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
3 kaşık makarna
2 çatal pasta
su:2,5 litre
Spor :15 dakka Leslie 45
27 dakka jillian 108Pnrrr-12
Turp üstüne turp Allah yardımcın olsunKahvaltı 11.30
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Maydonoz Roka dereotu
2 yumurta kadar omlet
5 dilim sucuk
Bir lokma ekmeği tahin pekmeze 1 lokma ekmeği de recele bandım Yarabbi Şükür diyip sofradan kalktım
Arada neskafe 10 çiğ fındık
Akşam 18.00
Salata,turp,
Yoğurtlu semizotu salatası
1 tabak kıymalı Karnıbahar yemeği
Güzel benceMENUM:
9:45 kahve 1 dilim ekmekten kaşarlı tost (oglandan kalan)
12:00 1 dilim cavdar, 1 dilim suzme peynir, 1 yumurta ve 1 dilim kaşar ile menemen, 5 zeytin
15:30 10tane kadar siyah üzüm, 5 badem
18:00 1 lahmacun, bol Salata, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Acıkmazsan Gayet iyi5 Ekim Pazartesi
10.30
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
1 salatalık
1 dlm tb ekmeği
15.00
1 küçük elma
16:00
1 tavuk baget
Yarım şiş ciğer
1 bardak ayran
1 köz biber
Salata
2 dlm kadar ekmek
19.00
1 avuç kuru üzüm ve fındık
Su:1.5 lt
Baya var ara. İyi dayanmışsın5 Ekim Pazartesi
08:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ceviz
1 avuç dere otu
7 yeşil zeytin
18:00
1 fırında palamut
1 kase salata
su:2 litre
Spor:50 dakika yürüyüş 100 puanPnrrr-12
Başa sardım sandım duble kahvaltı farklı olmuş5 Ekim pazartesi
Kahvaltı 10:40
3 dilimle sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak süt
Öğle 15:30
1 kepçe etli kuru fasulye
Çiğ pırasa
1 yarım ay dilim kavun
Akşam 19:30
3 dilim sucuk
1 kk Beyaz peynir
2 ince dilim kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı acılı
1 dilim tam buğday ekmeği
Çiğ pırasa
Domates, salatalık, biber
Çay
Su 2.5 lt
Spor yok
Dengeli bence. Afiyet olsun canım5 Ekim
7.50
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim pastırma
domates salatalık yeşillik
12.20
6 yk kabak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekşi mayalı ekmek
15.30
1 avuç leblebi
2 grissini
1 nescafe
17.45
3 köfte
1 kase karalahana salatası
1 dilim ekşi mayalı ekmek
su 2 lt
spor 40 dk cardio 20 dk bölgesel 220 puanPnrrr-12
Hafif5 Ekim ptesi
Sabah(9;00)
2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Domates salatalık
1tk bal
Öğle (15:00)
5yk bulgur
1 kase cacık
3yk yeşil fasulye
Akşam(18:00)
1 muz
1 mandalna
Su:2 lt
Afiyet olsun canım. Spor çok iyi5 Ekim menü
Saat 12.3
3 haşlama yumurta ( bebeler yemeyince bana kaldı)
Domates-5 zeytin
Sütlü filtre kahve
Saat 19
Izgara tavuk ve kuzu (5 parça tavuk 4 parça kuzu yarım parmak büyüklüğünde ama tombul yarım parmak şişko birinin parmağının yarısı ama şipşişko biri de olabilir hatta takımdan en şişkolardan birinin parmağı kadar bile olabülüüüğ)
2 kaşık ezme+ 4 kaşık süzme yoğurt
4 kaşık bol ekşili çoban salata
Saat 21
1 avuç beyaz leblebi
( Aç değildim ama evdekiler bisküvili dondurma hüpletince boşluğa düşüp günaha bulanmak istemedim hakim bey)
11 bin adım
2+ lt su
Masallah
bende beklemiyodum bu kadar..bide bugun regl oldum.cuma artisi birazda ondandi belkideNe yaptın kız sen öyle
lahana karnibahar bana kilo verdirmiyo oyuzden yemiyorum pekGünaydın arkadaşlar
Cuma 76.4
Bugün 76.6
Artimin sebebi karnabahar diye düşünmek istiyorum
Şimdi cikmsm lazım tel kıza vericem görüşürüz
bende merak ediyom kac olur ozamana kadar:)))vavvv bacim nettin masallah cumaya nasil bir yuzde gelecek merak icindeyim
bende sasirdim abla bu kadar beklemiyodum.bu arada guvenini bosa cikarmiycamben seni tutuyodum aysekiz masallah cuma eksisi gibi
masallah senin eksidz superrYeni geldim ben de abla okuldaydım okuldan çıkıp burada tavşanlı park var oraya götürdüm kızımı tavşanları sevdi biraz yeni geldik eve
Öğlen okul dönüşü tartıldım 66.0
-800 gram dün lavaş yemesem daha iyi olacaktı belki de
hic ugrasma bu hafta beni yenme sansin yokSen Ayşe’nin bildirimini gördün mü ? Gömecek beni süpürgemle beni rezil rüsva edecek acilen bir eylem planı hazırlamam gerek
artiydim ama iyi eksiye dondurdum:))Cuma günü artıydı
iykide kasinmis:))yoksa motive olamazdim heralde bu hafta yineGördüğüm icin onu tutuyorum
Ben ona, arti oldugun icin cezalisin kimseyle yarismican dedim
Sen kaşındın
Muhteşemsinn
Beni seni tutuyordum
bizde istiyoruz ablaaacuma görüşürüz sekerim
Yoksa bütün bunlar aleyhinde delil olarak kullanilir haberin olsun
Kedi eskiden istediydi tatlimLusi
O 3.takimdayken bile bana hayrandi
Dilekde o hayranlikla buraya geldiydi
Sizede birgün supriz yapabilirim
listeye ilk once kim girecek diye yarismiyomuyduk daha haftayada yarisir:))Daha 3 gün var yarın bi kabak detoksu patlatayım o zaman
uzulme canim senin ekside idare eder800 gram ama Cuma o artıydı ben eksi
masallah kilo verince hem ruhun hem vucudun yenilenmis sevindim adina..insallah istedigin kilolara dusersin canimEvet çok şükür yaptım canım
Evet çoğu gitti azı kaldı böyle bile çok iyi geldi abla vücut olarak çok rahatladım ☺
sağlık olarak halsizlik kalmadı birde ayağımda sürekli bir çıt çıt sesi oluyordu eklem yerinde o gitti
Depresiflik gidiyor saçlarımda dökülme yok artık cildim parlaklaştı dıştan bunlar gözüken ama içten bilmiyorum neler oldu
Ben şimdi de seviyeleri yaptım bitti diye paketli gıdaya dönmedim çok nadir bir iki parça çikolata
mevsim degisikligindenmi acaba.orda havalar nasil bilmiyorum ama hava bulutlu kapali olunca benimde modum dusuyo canim sikiliyoİyi akşamlar kızlar bugün modum çok düşüktü tüm gün yattım desem yeridir niye böyle oldu bilmiyorum evi toparladım yemek bile yapssim gelmedi akşam üzeri bı banyo faslı yaptık çocuklarla biraz iyi geldi dikiş işlerim var ama kesimini yaptım dikmeye oturmadim yürüyüşe de çıkmadım
isteyince yapiyorum ama bu hafta senin sayende dogru duzgun basladim ve motive oldum.cok dagolMedine isteyince gerçekten çok güzel spor yapıp çok güzel kilo veriyor motivasyonunu kazanmasına azıcık katkım olduysa ne mutlu bana
detoks şok diyet beni çok yoruyor birkaç gün sonra artı gelmek istemiyorum ben standart düzen devam iyi olan kazansın
bitirdim tabiki bı günlüktü o evde olmayıncaBeyaz ekmeği bitirdiysen rakibem dansa geçelim :)
of evet ya bazen yemek yapmak işkence oluyortebi yatarsan akşam kahvaltı yersin darısı bana :)
MaşAllah genel anlamda çok zorlamıyor ama bazen sürekli aç olmasa da emmek istiyor beni istiyor yanında o zmnlar zor oluyor bende uzanıyorum yanında gözümün içine baka baka emiyor sıpacanım senin oğlan uslu galiba maşallah subanallah elimizi sürelim bizede gecsin
sıcak tutuyorum bklm adaçayı emzirmeye sıkıntı olur mu ki işte bı de gelecekte sökülemiyor durumu değil sanırım pek gelmeye niyeti yok herhalde ama ağrısı geliyorIyi geceler canim en iyisi sicak tutman kendini, adacayida söktürüyormus Eger olacaksan
giyiyorum canım ama sıcak evin içi terliyorum tabi olabilirAtlet falan giymiyorsan telreyip yel falanmı aliyorsn acaba cnm
öyle oldu valla Bayadir akşamları kahvaltı yapmıyordukBaşa sardım sandım duble kahvaltı farklı olmuş
Hava dün güzeldi aslında bendeydi sanırım sıkıntı anlamsız bı boşluk var gibiydi içinde garip bı his yarına toparlarjm insAllahmevsim degisikligindenmi acaba.orda havalar nasil bilmiyorum ama hava bulutlu kapali olunca benimde modum dusuyo canim sikiliyo
O hayranlığım hiç geçmiycek benim sanacuma görüşürüz sekerim
Yoksa bütün bunlar aleyhinde delil olarak kullanilir haberin olsun
Kedi eskiden istediydi tatlimLusi
O 3.takimdayken bile bana hayrandi
Dilekde o hayranlikla buraya geldiydi
Sizede birgün supriz yapabilirim
Cumaya 2 olucak kadar iyi eksin aslında zehracigim800 gram ama Cuma o artıydı ben eksi
Pinarim degil 150 puanlık spor yapman kiçinida yirtsan ben alicam bu maçı
Pinarim bu hafta bana yenil ama haftaya bomba gibi ol 65 degil 60 gör inşallahNe guzel hemen belli olmus demekki abla, insan motive oluyor boyle sozler duyunca
Spor da menude guzel afiyet olsn cnm
Pasta az gormuyorm. Menu ve spor guzel cnm
Guzel menu rakibemm lokmaciklardan birsey olmaz keskem dha cok yiyeydin tatli yeyip tatli konusaydiniz hem enisteylede barisirdiniz belkim
Ananas bakaym abla bulursam yapaym tavukluydu o dmi. Kabak nasildi ki hic yapmadim galiba onuda deneyebilrm.
Gorusucezz dilek hanım
yiyimde sevin dimi yok öyleee 65e duseyimde inşallah
Aynen bugun dinlenme gunu gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?