- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.021
Philipste kazanlı var canım, çeşit sayısı da epey fazla.Sağol canım yok gömleği ütülerden patladı eşim ütülüyordu kokuya gittim baktım hafif duman var içerde kızım vardı allah koruduPhilips Kazanlı var mı eşim Kazanlı istiyor ama geç ısınıp soğuyandan değil o eziyet resmen
Şimdi baktım dediklerine ikiside güzel. Kazanlı çok model var hangisi daha iyi acaba. Eşim benden daha çok ütü yapıyor gömleklerini illa kendisi ütüleyecekPhilipste kazanlı var canım, çeşit sayısı da epey fazla.
Toplu yapmıyorsan tek tek yapıyorsan Philipsin Azur serisi de çok güzel, kumaşa göre sıcaklık ayarlıyor
Geçmiş olsun canım bende de var migren çok fena bişey yaGünaydın kızlar. Dün geceden beri migrenim tuttu. Gelemedim o yüzden
Tamam o iş bende haftaya listedeyimlisteye ilk once kim girecek diye yarismiyomuyduk daha haftayada yarisir:))
Galiba yokCumaya 2 olucak kadar iyi eksin aslında zehracigimmaç donermi burdan sence
Bunu nerden buldun Allah aşkına
Günaydın canım geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın kızlar. Dün geceden beri migrenim tuttu. Gelemedim o yüzden
Kuzum bildirimsiz olmaz çok büyük sıkıntı mümkünse tartını yanında götür valizin altına bi yere sıkıştırıverKızlar ben yarın il dışına çıkacağım cuma tartı işini ne yapacağım. Tartı aynı olmayabilir
Listede olunca gittiğimiz yere tartımızı da götürüyoruz canımKızlar ben yarın il dışına çıkacağım cuma tartı işini ne yapacağım. Tartı aynı olmayabilir
Geçmiş olsun canım, niye tuttu acaba, birşeye canın mı sıkıldıGünaydın kızlar. Dün geceden beri migrenim tuttu. Gelemedim o yüzden
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Cuma: 89.8
Pazartesi: 89.6
Fark: -200 artı cumaya -1 olurum insAllah
Sağ ol canımTebrik ederim canım çok güzel
İnşallah canımTebrikler
İnşallah canımebrikler cnm cumaya artar insAllah eksin
İnşallah canımcumaya güzel eksi gelir
Eksin süper canımYeni geldim ben de abla okuldaydım okuldan çıkıp burada tavşanlı park var oraya götürdüm kızımı tavşanları sevdi biraz yeni geldik eve
Öğlen okul dönüşü tartıldım 66.0
-800 gram dün lavaş yemesem daha iyi olacaktı belki de
Sağ ol canım öyle malesefGeçmiş olsun canım bende de var migren çok fena bişey ya
Sağ ol canım aminnGünaydın canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Kuzum bildirimsiz olmaz çok büyük sıkıntı mümkünse tartını yanında götür valizin altına bi yere sıkıştırıver
Kardeşime gidiyorum kızlar. Tartılırım orda da ama tartılar aynı tartmayabilir. Kendi tartımı götüremem yaListede olunca gittiğimiz yere tartımızı da götürüyoruz canım
Sağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırımGeçmiş olsun canım, niye tuttu acaba, birşeye canın mı sıkıldı
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar. Dün geceden beri migrenim tuttu. Gelemedim o yüzden
tartini yaninda goturmekten baska sansin yok gibi canim. Listedeyken bildirim sartKızlar ben yarın il dışına çıkacağım cuma tartı işini ne yapacağım. Tartı aynı olmayabilir
Ay allah korumus canim. Bisey oldumu cocuklaraSağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırım
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım.
Çok şükür bişey olmadı ama ömrümüzden ömür gitti yanitartini yaninda goturmekten baska sansin yok gibi canim. Listedeyken bildirim sart
Ay allah korumus canim. Bisey oldumu cocuklara
Tartılar aynı olmaz canımKardeşime gidiyorum kızlar. Tartılırım orda da ama tartılar aynı tartmayabilir. Kendi tartımı götüremem ya
Fincan dolabı derken, salondaki gümüşlüğü mü düşürdülerSağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırım
yok şükür bı sıkıntıOluyir oyle arada. Belli bir sorun yoksa bugun toparlarsin canim.
Banyo yaptirirken kuccuk sipami mincikladinmi
geçmiş olsun cnm kazanlı bende istiyorum tak tik gidiyor şimdilik ütüm ama çok sürmez sanki bozulmasiKızlar ütüm patladıKazanlı ütü tavsiyesi alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?