Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Philipste kazanlı var canım, çeşit sayısı da epey fazla.

Toplu yapmıyorsan tek tek yapıyorsan Philipsin Azur serisi de çok güzel, kumaşa göre sıcaklık ayarlıyor

Philipste kazanlı var canım, çeşit sayısı da epey fazla.

Toplu yapmıyorsan tek tek yapıyorsan Philipsin Azur serisi de çok güzel, kumaşa göre sıcaklık ayarlıyor
Şimdi baktım dediklerine ikiside güzel. Kazanlı çok model var hangisi daha iyi acaba. Eşim benden daha çok ütü yapıyor gömleklerini illa kendisi ütüleyecek benimde işime geliyor ama bazen ben toplu yapıyorum o yüzden ütü tercihi ona altıda Kazanlı olsun diyordu hemen ısınanlardan

listeye ilk once kim girecek diye yarismiyomuyduk daha haftayada yarisir:))
Tamam o iş bende haftaya listedeyim
Cumaya 2 olucak kadar iyi eksin aslında zehracigim maç donermi burdan sence
Galiba yok Belki wc ye çıkamaz filan ne bileyim
Ucmelekannesi Hatice diyince aklıma geldi, sana gelsin bu şarkı

Bunu nerden buldun Allah aşkına
Günaydın kızlar. Dün geceden beri migrenim tuttu. Gelemedim o yüzden
Günaydın canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Kızlar ben yarın il dışına çıkacağım cuma tartı işini ne yapacağım. Tartı aynı olmayabilir
Kuzum bildirimsiz olmaz çok büyük sıkıntı mümkünse tartını yanında götür valizin altına bi yere sıkıştırıver

Günaydın kızlar
Cuma: 89.8
Pazartesi: 89.6
Fark: -200 artı cumaya -1 olurum insAllah
Tebrikler canım
Tebrik ederim canım çok güzel

İnşallah canım Tebrikler
Sağ ol canım
ebrikler cnm cumaya artar insAllah eksin
İnşallah canım
cumaya güzel eksi gelir
İnşallah canım
Eksin süper canım
Geçmiş olsun canım bende de var migren çok fena bişey ya
Sağ ol canım öyle malesef
Günaydın canım geçmiş olsun Allah şifa versin
Sağ ol canım aminn
Kuzum bildirimsiz olmaz çok büyük sıkıntı mümkünse tartını yanında götür valizin altına bi yere sıkıştırıver
Listede olunca gittiğimiz yere tartımızı da götürüyoruz canım
Kardeşime gidiyorum kızlar. Tartılırım orda da ama tartılar aynı tartmayabilir. Kendi tartımı götüremem ya

Son düzenleme:
Mrblar kızlar sabah namazından sonra yatmadım eşime yemek yaptım öğle yanında götürsün diye sonrasında kuzular uyurken dikiş yaptım biraz az kaldı şükür bı puset örtüsünün kurdelasi bı de emzirme önlüğü kaldı şimdi kahvaltı yaptık çay içiyorum birazdan kalan dikişleri de bitirip ev işi yaparım insAllah bugün yürüyüşe çıkma niyetim var bklm sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…