- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.061
Balim pınar benim espirisine öyle hitap ettiğimi biliyor yoksa bende naif ve hanımefendi bir kadınim günlük yaşantımda bu tarz konuşmuyorumKızPnrrr-12 ne kadar naif bi kadın O Pınar karısına pabuç bırakma kıçını yırtsan falan oluyor mu hiç
Çok iyi olur canımAslında birkaç hafta evde olmayacağım ama bakayım olmadı yanımda ağırlık olarak taşıyayım
Benimde bayağıdır can çekişiyordu sabah patladı en sonunda canım bakıyorum şimdi araştırıyorumyok şükür bı sıkıntıtabi ki sizin yerinize de minciklayip opuyom
geçmiş olsun cnm kazanlı bende istiyorum tak tik gidiyor şimdilik ütüm ama çok sürmez sanki bozulmasi
Tartildinmi bugüniyi olan kazansın, bana hic öyle gelmiyor dilekcim
Balım geçmiş olsun nasıl patlati kablodami sorun vardıBenimde bayağıdır can çekişiyordu sabah patladı en sonunda canım bakıyorum şimdi araştırıyorum
Plips kazanlı benimki 4 yıl önce aldım galiba memnunum ısınması 1 dk bulmuyor bileSağol canım yok gömleği ütülerden patladı eşim ütülüyordu kokuya gittim baktım hafif duman var içerde kızım vardı allah koruduPhilips Kazanlı var mı eşim Kazanlı istiyor ama geç ısınıp soğuyandan değil o eziyet resmen
Ben bi tek yeşil çay ve rezene içiyorum canım başkada bişey daha hiç içmedimKızlar form çayı içen var mi emzirenlerden. Günde 1 tane içilebilir mi acaba
Kuzum kablo yanığı ve duman çıktı çok sağol bidenemmmBalım geçmiş olsun nasıl patlati kablodami sorun vardı
Tam hangi modeli bir sürü var sabah baktım birazPlips kazanlı benimki 4 yıl önce aldım galiba memnunum ısınması 1 dk bulmuyor bile
Çok geçmiş olsun canım ya sabah okudum kız çok ağladı tel bırakmak zorunda kaldım yazamadım. Allah korumuşYok canım . Gümüşlük gibi bir dolabım var tıka basa fincan dolu. Yani doluydu
Bi siten felan mı var canım aslında ben kendime yaptırdım ablamda istiyor keşke imkan olsa seninkilerin göstersemEvet cnm satıyorum satmak maksatlı değil sadece yaptığımı attığım için sıkıntı olmazsa atayim burayaya da özelden atayım
yanımda olsan can bacım candan bacım diye sarılırdım vallaha
Onu günde bir bardak içebilirmişsin canım doktorum bir bardağı geçirme demişti banaBaktım netten de uygun değilmiş vazgeçtim. Yeşil çay bile içmiyorum işe yarıyor halbuki. 9.5 aylık benimki
Artıyi görünce moral bozup kaçamak yapabilrdin .bkz :bengünaydın arkadaşlar
normalde ara tartı yapmam ama dün güzel spor ve menü ile fark varmı diye baktım pazartesi artısının bir kısmı gitmiş :)
doğru yoldayım
Yeniler daha iyidir boşver benimkini sen son çıkanı alTam hangi modeli bir sürü var sabah baktım biraz
Sanki böyle bi sebepten ban yemişti
Satış yaptığın net adresinin linkini atarsan ban yiyorsun canım.Evet cnm satıyorum satmak maksatlı değil yaptığımı attığım için sıkıntı olmazsa atayim burayaya da özelden atayım
Bugun tartilmadim ama yarn tartilip ona gore persembe detoks planlarim varTartildinmi bugün
Pınar ya ablayim ben utanmiycakmisin beni yenmeye nerde kaldı büyüklere saygı hürmet
Sıkma canını abla daha sene başı toparlar inşallah ama iki yıldır hazırlanıyor galiba ondan mı canı sıkıldı ?yanımda olsan can bacım candan bacım diye sarılırdım vallaha
dün evi toparladım azıcık temizlik yaptım öğle eşim geldiğin de 2 parça kıyma çıkarmıştım , dünden bamya var yanına köfte yapıcam akşama dedim , yok yapma köfte güzel olmuyor dedi biber dolması yap dedi , kıyma buzluydu daha bir parçasını geri dolaba koydum bir parçasıyla en minnak tencereyi doldurmayacak kadar biber dolması yaptım az iç arttı ben de dondurucudan yaprak çıkardım tam sarmaya başladım tontişim mesaj yağmuruna başladı gel çay kahve içelim diye direk yaprağın için olduğu tepsiyi çektim yolladım , sar da gel dedi benim oğlanın pazartesileri deneme sınavı var 4 e doğru geliyor aç oluyor yetişsin anca pişerler sen gel dedim uzun mesajlaşma sonu geldi neyse o ara oğlan geldi 5:15 de eşim geldi tontişim kalktı ve bizim evin curcurnası başladı oğlan sınav kötü geçmiş bağırtı çığırtı v.s. benim ruh hali çöktü tabi kolum kanadım kalkmadı mefkuşum
evet gülüm 2 yıl boşa gitti o etkiliyor tabi dün kaç soru yapmış saymamış diye babası ortalığı çınlattı kapı cam kapattım komşular duymasın diye oğlan açtı yemek yemedi geç saate kadar odasından çıktı gözler kıpkırmızı ağlamışSıkma canını abla daha sene başı toparlar inşallah ama iki yıldır hazırlanıyor galiba ondan mı canı sıkıldı ?
Biraz kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?