Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline sağlık canım, satışını mı yapıyorsun
Merak ettim, resim paylaşabilir misin

Baktım netten de uygun değilmiş vazgeçtim. Yeşil çay bile içmiyorum işe yarıyor halbuki. 9.5 aylık benimki
Evet cnm yarıyor bende faydasını görürsün normalde de işte içemiyorum esim her sabah yeşil çay, biberiye, kiraz sapı demliyor içiyor güzel gidiyor şimdilik kg verme süreci

Evet cnm yarıyor bende faydasını görürsün normalde de işte içemiyorum esim her sabah yeşil çay, biberiye, kiraz sapı demliyor içiyor güzel gidiyor şimdilik kg verme süreci
Çok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedim

Evet cnm satıyorum satmak maksatlı değil sadece yaptığımı attığım için sıkıntı olmazsa atayim buraya ya da özelden atayım
Attrante de atmıştı daha önce sıkıntı olmamıştı yaptıklarını göstermek için atarsan sıkıntı olmaz herhalde

Çok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedim
Neyse sabretcez artık emzirme dönemi bitene kadar

Kolay gelsin canim.

Gistermek icin atarsan sikinti olmaz heralde.
Normal foti sonucta

Haklısın canım ama tartı farkı ciddi sıkıntı şimdi yanlış tartarsa haftaya evde olursun haftaya da yansır bazı tartılar birkaç kilo eksik veya fazla tartıyor hiç riske atmayalım bence
Aslında birkaç hafta evde olmayacağım ama bakayım olmadı yanımda ağırlık olarak taşıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…