- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.041
Eline sağlık canım, satışını mı yapıyorsunMrblar kızlar sabah namazından sonra yatmadım eşime yemek yaptım öğle yanında götürsün diye sonrasında kuzular uyurken dikiş yaptım biraz az kaldı şükür bı puset örtüsünün kurdelasi bı de emzirme önlüğü kaldı şimdi kahvaltı yaptık çay içiyorum birazdan kalan dikişleri de bitirip ev işi yaparım insAllah bugün yürüyüşe çıkma niyetim var bklm sizler nasılsınız
Şükür çocuklara bir şey olmamış canım geçmiş olsunSağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırım
Sanki böyle bi sebepten ban yemiştiEline sağlık canım, satışını mı yapıyorsun
Merak ettim, resim paylaşabilir misin
KızPinarim degil 150 puanlık spor yapman kiçinida yirtsan ben alicam bu maçı
Evet cnm satıyorum satmak maksatlı değil sadece yaptığımı attığım için sıkıntı olmazsa atayim burayaEline sağlık canım, satışını mı yapıyorsun
Merak ettim, resim paylaşabilir misin
Ben içmiyorum cnm kaç aylıktı senin bilemiyorimKızlar form çayı içen var mi emzirenlerden. Günde 1 tane içilebilir mi acaba
Baktım netten de uygun değilmiş vazgeçtim. Yeşil çay bile içmiyorum işe yarıyor halbuki. 9.5 aylık benimkiBen içmiyorum cnm kaç aylıktı senin bilemiyorim
Evet cnm yarıyor bende faydasını görürsün normalde de işte içemiyorum esim her sabah yeşil çay, biberiye, kiraz sapı demliyor içiyor güzel gidiyor şimdilik kg verme süreciBaktım netten de uygun değilmiş vazgeçtim. Yeşil çay bile içmiyorum işe yarıyor halbuki. 9.5 aylık benimki
Çok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedimEvet cnm yarıyor bende faydasını görürsün normalde de işte içemiyorum esim her sabah yeşil çay, biberiye, kiraz sapı demliyor içiyor güzel gidiyor şimdilik kg verme süreci
Attrante de atmıştı daha önce sıkıntı olmamıştı yaptıklarını göstermek için atarsan sıkıntı olmaz herhaldeEvet cnm satıyorum satmak maksatlı değil sadece yaptığımı attığım için sıkıntı olmazsa atayim burayaya da özelden atayım
Neyse sabretcez artık emzirme dönemi bitene kadarÇok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedim
Olmaz o zmn ben o zmn link atmistm sayfamın ondan banlanmistimAttrante de atmıştı daha önce sıkıntı olmamıştı yaptıklarını göstermek için atarsan sıkıntı olmaz herhalde
Ağırlık yapmak istemiyorum canımTartılar aynı olmaz canım
Niye götüremezsin ki kendi tartını
Yok canım . Gümüşlük gibi bir dolabım var tıka basa fincan dolu. Yani doluyduFincan dolabı derken, salondaki gümüşlüğü mü düşürdüler
Haklısın canım ama tartı farkı ciddi sıkıntı şimdi yanlış tartarsa haftaya evde olursun haftaya da yansır bazı tartılar birkaç kilo eksik veya fazla tartıyor hiç riske atmayalım benceAğırlık yapmak istemiyorum canım
Kolay gelsin canim.Mrblar kızlar sabah namazından sonra yatmadım eşime yemek yaptım öğle yanında götürsün diye sonrasında kuzular uyurken dikiş yaptım biraz az kaldı şükür bı puset örtüsünün kurdelasi bı de emzirme önlüğü kaldı şimdi kahvaltı yaptık çay içiyorum birazdan kalan dikişleri de bitirip ev işi yaparım insAllah bugün yürüyüşe çıkma niyetim var bklm sizler nasılsınız
Aslında birkaç hafta evde olmayacağım ama bakayım olmadı yanımda ağırlık olarak taşıyayımHaklısın canım ama tartı farkı ciddi sıkıntı şimdi yanlış tartarsa haftaya evde olursun haftaya da yansır bazı tartılar birkaç kilo eksik veya fazla tartıyor hiç riske atmayalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?