- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.081
sağol canım böyle düşünmemiştim :)Artıyi görünce moral bozup kaçamak yapabilrdin .bkz :benama sen artinin sebebini yemekle alaka Olmadığını bilip yolundan dönmedi ve tartıda kaçınılmaz son olan eksiyi gördün tebrik ediyorum bizede örnek olsun ❤❤
Balim pınar benim espirisine öyle hitap ettiğimi biliyor yoksa bende naif ve hanımefendi bir kadınim günlük yaşantımda bu tarz konuşmuyorum
Yeşil çay mı? Çarpıntı yapar mı ki bebekteOnu günde bir bardak içebilirmişsin canım doktorum bir bardağı geçirme demişti bana
Bende beyine aynısını dedim paraya kıy git al dedim bakıyormuş bakalım be alacakYeniler daha iyidir boşver benimkini sen son çıkanı al
Canım ağrıların var mı öksürük başladı mı basılsınBiraz kötüyümmsj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
sana guvenenleri unutmaaPinarim degil 150 puanlık spor yapman kiçinida yirtsan ben alicam bu maçı
cumaya kadar eksi gelir bilegünaydın arkadaşlar
normalde ara tartı yapmam ama dün güzel spor ve menü ile fark varmı diye baktım pazartesi artısının bir kısmı gitmiş :)
doğru yoldayım
benimki cok eski .en az 5 dk bekliyorum isinmasi icin.8 sene olcak.calor markasiKızlar ütüm patladıKazanlı ütü tavsiyesi alınır
bizim burda saat ucreti veriliyo ..saat basi 10 euroya yakin..Dinlenirsin biraz diyeceğim ama sizde ücret aylık usulü mü oluyor.
Yani bugün çalışmayınca ücret kesiliyor mu
gecmis olsun canim allah korumusSağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırım
yurt disinada satis yapiyomusin canimMrblar kızlar sabah namazından sonra yatmadım eşime yemek yaptım öğle yanında götürsün diye sonrasında kuzular uyurken dikiş yaptım biraz az kaldı şükür bı puset örtüsünün kurdelasi bı de emzirme önlüğü kaldı şimdi kahvaltı yaptık çay içiyorum birazdan kalan dikişleri de bitirip ev işi yaparım insAllah bugün yürüyüşe çıkma niyetim var bklm sizler nasılsınız
kacamak olmasaymis 6 bile verirmis en azKızlar bu arada erkek metabolizması daha iyiymiş bencede arada kacamaklar olmasına rağmen 3 haftada 4.5 kg verdi eşimde 111.1 baslangicti 106.6 oldu ikili rakamlara bı atlasa baya mutlu olucam
Bir bardak içiyorum ben ana değişik bişey sezmedim şimdi siz deyince bi Tuhaf oldum. Doktora sormuştum bir bardak içebilirsin dedi. İçmesem mi ki ama ben tam emzirmiyoruö belki ondan etki etmemiştir spordan sorma bir barsak kendim demleyip içiyorumYeşil çay mı? Çarpıntı yapar mı ki bebekte
Bakıyoruz canım mecbur internetten alıcam geçen ki Civilden sonra kolay kolay gezemeye çıkamam. Yarın bi doktor kontrolü Çar hemen gidip gelicemsana guvenenleri unutmaa
cumaya kadar eksi gelir bile
benimki cok eski .en az 5 dk bekliyorum isinmasi icin.8 sene olcak.calor markasi
en son cikanlardan al bencede
bizim burda saat ucreti veriliyo ..saat basi 10 euroya yakin..
gecmis olsun canim allah korumus
yurt disinada satis yapiyomusin canim
kacamak olmasaymis 6 bile verirmis en az
Çok üzüldüm hakikaten abla psikolojik destek alsa keşke hatta eşinin de bu konuda tavırlarını yumuşatması lazım sabah trt de denk geldim Alişan Kapaklıkaya bilirsin siyah pantolon hikayesi ile tanınan kızı Kanserden vefat eden kızıma bir şey olursa diplomalarını mezarına mı örteceğim derdim keşke kızım sağ olsaydı hiç bir diploması olmasaydı dedievet gülüm 2 yıl boşa gitti o etkiliyor tabi dün kaç soru yapmış saymamış diye babası ortalığı çınlattı kapı cam kapattım komşular duymasın diye oğlan açtı yemek yemedi geç saate kadar odasından çıktı gözler kıpkırmızı ağlamış
Canım hiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de geliyor ElaBiraz kötüyümmsj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
hesaplı güzel bişey denk gelir insAllahBenimde bayağıdır can çekişiyordu sabah patladı en sonunda canım bakıyorum şimdi araştırıyorum
Instagram ve face hesabım var cnm ordan satış yapıyorumBi siten felan mı var canım aslında ben kendime yaptırdım ablamda istiyor keşke imkan olsa seninkilerin göstersem
yok ya hiç göndermedim aslında çok isteyen oldu da naisl gönderecek nolcak bilmediğimden gönderemiyorum şimdilikyurt disinada satis yapiyomusin canim
Aynen cnmkacamak olmasaymis 6 bile verirmis en az
Listedesin ama canım, sorumluluğun var takıma karşıAğırlık yapmak istemiyorum canım
Ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere.Çok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedim
Geçmiş olsun basın niye ağrıyor derslrrden mi hasta msn bende acıktım baya oğlum doyunca insAllah kızımla bende yiycezBoş derste yanınıza geldim kızlar
Başım ağrıyor.
Ne bulsam yiyecek kadar açım ama kahvaltı yapalı 3 saat oldu
Adet dönemi ben ben olmuyorum
Açlığımı kessin diye Türk kahvesi içiyorum.
Uykusuzluk ve ekrana çok fazla bakma kaynaklıdır muhtemelen canım.Geçmiş olsun basın niye ağrıyor derslrrden mi hasta msn bende acıktım baya oğlum doyunca insAllah kızımla bende yiycez
Doğru cnm onlar yapar çok mu dersin biraz dinlensen bari baş ağrısı baya kötü oluyorUykusuzluk ve ekrana çok fazla bakma kaynaklıdır muhtemelen canım
anladim canim.yok ya hiç göndermedim aslında çok isteyen oldu da naisl gönderecek nolcak bilmediğimden gönderemiyorum şimdilik
bende 12 de yaptim kahvaltimi canim tatli biseyler istedi 2 kare bitter yedim.kesti beniBoş derste yanınıza geldim kızlar
Başım ağrıyor.
Ne bulsam yiyecek kadar açım ama kahvaltı yapalı 3 saat oldu
Adet dönemi ben ben olmuyorum
Açlığımı kessin diye Türk kahvesi içiyorum.
Eve almıyorum öyle zararlı şeyler, olursa yerim korkusunabende 12 de yaptim kahvaltimi canim tatli biseyler istedi 2 kare bitter yedim.kesti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?