Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol canım böyle düşünmemiştim :)

Pinarim degil 150 puanlık spor yapman kiçinida yirtsan ben alicam bu maçı
sana guvenenleri unutmaa
günaydın arkadaşlar
normalde ara tartı yapmam ama dün güzel spor ve menü ile fark varmı diye baktım pazartesi artısının bir kısmı gitmiş :)
doğru yoldayım
cumaya kadar eksi gelir bile
Kızlar ütüm patladı Kazanlı ütü tavsiyesi alınır
benimki cok eski .en az 5 dk bekliyorum isinmasi icin.8 sene olcak.calor markasi
en son cikanlardan al bencede
Dinlenirsin biraz diyeceğim ama sizde ücret aylık usulü mü oluyor.
Yani bugün çalışmayınca ücret kesiliyor mu
bizim burda saat ucreti veriliyo ..saat basi 10 euroya yakin..
Sağ ol canım. Dün çocuklar fincan dolabımı devirdi çok korktum ondan oldu sanırım
gecmis olsun canim allah korumus
yurt disinada satis yapiyomusin canim
Kızlar bu arada erkek metabolizması daha iyiymiş bencede arada kacamaklar olmasına rağmen 3 haftada 4.5 kg verdi eşimde 111.1 baslangicti 106.6 oldu ikili rakamlara bı atlasa baya mutlu olucam
kacamak olmasaymis 6 bile verirmis en az

Yeşil çay mı? Çarpıntı yapar mı ki bebekte
Bir bardak içiyorum ben ana değişik bişey sezmedim şimdi siz deyince bi Tuhaf oldum. Doktora sormuştum bir bardak içebilirsin dedi. İçmesem mi ki ama ben tam emzirmiyoruö belki ondan etki etmemiştir spordan sorma bir barsak kendim demleyip içiyorum

Bakıyoruz canım mecbur internetten alıcam geçen ki Civilden sonra kolay kolay gezemeye çıkamam. Yarın bi doktor kontrolü Çar hemen gidip gelicem

Çok üzüldüm hakikaten abla psikolojik destek alsa keşke hatta eşinin de bu konuda tavırlarını yumuşatması lazım sabah trt de denk geldim Alişan Kapaklıkaya bilirsin siyah pantolon hikayesi ile tanınan kızı Kanserden vefat eden kızıma bir şey olursa diplomalarını mezarına mı örteceğim derdim keşke kızım sağ olsaydı hiç bir diploması olmasaydı dedi
Biraz kötüyüm msj i da şimdi gördüm. Cuma unutmazsam bildirim yapayim insallah
Canım hiç mi düzelmedim bugün eşim de mesaj atmış üşüyorum hasta olacağım diye iş arkadaşının eşi de koronavirüse yakalanmış galiba bize de geliyor Ela

Benimde bayağıdır can çekişiyordu sabah patladı en sonunda canım bakıyorum şimdi araştırıyorum
hesaplı güzel bişey denk gelir insAllah
Bi siten felan mı var canım aslında ben kendime yaptırdım ablamda istiyor keşke imkan olsa seninkilerin göstersem
Instagram ve face hesabım var cnm ordan satış yapıyorum
yurt disinada satis yapiyomusin canim
yok ya hiç göndermedim aslında çok isteyen oldu da naisl gönderecek nolcak bilmediğimden gönderemiyorum şimdilik
kacamak olmasaymis 6 bile verirmis en az
Aynen cnm

Şükür bitti kızlar diktiklerim bunlar yavaş yavaş pike falan da dikmeye çalışcam bklm bı oyun minderi kaldı bu sipariş sahibinin onunda malzemesi alınacak daha sarı kurdelaloli olan alt açma içinde yastığı var iki müslin örtü bı tane pazen kundak seti bı emzirme önlüğü bı puset örtüsü paketlendi sahibine gidecek

Eklentiler

• IMG20201006134400.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 41
Çok işe yarıyor da işte bebeğe zararı olur diye içemiyorum. Normalde hamilelikten önce siyah çay içmezdim hiç hep yeşil çay ya da bitki çayları. Hamile kaldığımdan beri içmedim
Ben hiç dikkat etmedim böyle şeylere.
Ne yesek içsek abartmıyoruz ki zaten.
Bebeklere içeriği kimyasal olan ilaçlar veriliyorsa ben herşeyi yiyebilirim kafasındayım

Boş derste yanınıza geldim kızlar
Başım ağrıyor.
Ne bulsam yiyecek kadar açım ama kahvaltı yapalı 3 saat oldu
Adet dönemi ben ben olmuyorum
Açlığımı kessin diye Türk kahvesi içiyorum.
Geçmiş olsun basın niye ağrıyor derslrrden mi hasta msn bende acıktım baya oğlum doyunca insAllah kızımla bende yiycez

Geçmiş olsun basın niye ağrıyor derslrrden mi hasta msn bende acıktım baya oğlum doyunca insAllah kızımla bende yiycez
Uykusuzluk ve ekrana çok fazla bakma kaynaklıdır muhtemelen canım.
Yemekte yapmadım derslerden, geçiştireceğim mecburen

j
yok ya hiç göndermedim aslında çok isteyen oldu da naisl gönderecek nolcak bilmediğimden gönderemiyorum şimdilik
anladim canim.
Boş derste yanınıza geldim kızlar
Başım ağrıyor.
Ne bulsam yiyecek kadar açım ama kahvaltı yapalı 3 saat oldu
Adet dönemi ben ben olmuyorum
Açlığımı kessin diye Türk kahvesi içiyorum.
bende 12 de yaptim kahvaltimi canim tatli biseyler istedi 2 kare bitter yedim.kesti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…