- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.681
Hosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladımArkadaşım hoşgeldin bı dönem beraber yarismistiksanki eski nicklerim ayyulduz keseli kanguru bildinmi
Aynen Canım çok kaldığın yerden düşmen daha zor oluyor. Canımben Ocak ayı itibariyle ara sıra işe gitmem gerekiyor ve üzerine olan bişey yok. O yüzdenvermem gerek. Üç haftada 6 kilo gitti şu ara duraklamaya geldi sanırım pek gitmiyorKesinlikle mantıklı benim bedenimde 17 yıldır en çok ev sahipliği yaptığı kilo 70le 80 arasıdırBu oyunun ben bozarım abi
Balım sendeki ışığı gördüm ben yılbaşında hedefine ulaşmış olursun bence
Ben işe girişimi düşünüyorum hep gözümün önüne geliyor sonra VazgeçiyorumBu kivama gelemedigim için ya yolumu hep uzatıyorum ☹
Kilolarimizda üç aşağı beş yukarı aynı,iyi oldu ya takımda emziren anne çok fazla,hepinizin menularini inceleyeyim ben,benim de kafamda bir beslenme planı var bakalım inşallah bir düzen oturtabilirimBende 86ilegirdim 78 e düştüm ve sonra tekrar 86. 1 i gorunce takimin yolunu tuttum öncesinde bir iki gelip gittim amaFitt_anne beni gecenin bir yarısı salladı kendine gel diye tıpış tıpış geldim
Ooo dilek l bedene giriyorsan devamı gelir eminim artık oldu bu iş helal sanaSelam kızlar eltigil var kızı emziriken bakiyim takıma dedim.
Bir iyi bir kötü haberim var sizeÖnce iyi haberden başliyim 3 tane pantolon almıştım trenyoldan 42 beden çok dar gelir olmazsa diyede endişelenmistim 3 ,4 tanede tişört hepsi l beden .Bugün geldi ve acayip güzel oldu üzerimdeki tombalakligi atmışım şuan balık etli görünüyor resmen ve ben coook mutluyum
Kotu habere gelince sabahtan beri modum düşüktü Perşembe günün motivasyonu yoktu üzerimde ve ne yazikki akşam yemeğinde iştah patlaması yaşadım dışardan söylemek tuzu biberi oldu ☹Yarın inşallah büyük bir yansıma olmaz tartıya kusura bakmayın
Masal bende hatırlıyorum seni hoşgeldin tekrardanBenim bebiste bugün tam iki aylıkben de o civarda başlayacagim sanırım,yarın sabah tartilayim acı gerçeklerle yuzleseyim
canım benım cok gecmıs olsun bıran once kurtulursun umarım bol bol su iç bıraz baktım senın ıcın ınternetten lımon suyu,elma sırkesı ve sarımsak cok mantıklı geldı lımon suyu ve elma sırkesı asıtlıgı arttırır temızler bence de sarımsak da enfeksıyon ıcın ıyı gelıyormus agrını da azaltır hem benım kuzenın eşi kaplıcaya faln gıtmıstı neresıydı hıc hatırlamıyorum ıstersen sorarım.Kizlar sabah buraya yazdiktan sonra bel agrisi mide bulantısı soguk terleme başladı
Cok afedersiniz idrararim kanli ve pihtiliydi agrim dahada artinca taksi çağırıp hastaneye geldim eltimle
Tam batin usg yapildi kum döküyormuşumagrım var hala çok korkuyorum wc gitmeye kan çünkü hep
Idrar sonucunu görüp ona göre serum takilacak birazdan igne yapacaklar enjeksiyon için beklerken yazayim dedim
Basına gelen varmi nasil gececek ☹
hoşgeldın canım valla benım de aynı oldu 3 yıl sonra tekrar dondum buraya hedefıme ulasmama 6 kılo kaldı hatta, 20 kılo gıttı bıleHosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım☺ aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz
Sence kaç kilo olmuşsundur yaso 80 dayanmamissindir diye düşünmek istiyorumOoo dilek l bedene giriyorsan devamı gelir eminim artık oldu bu iş helal sanadarısı bana tartıya pil aldım oğlanın odasında kayboldu bulamıyorum ama artık kilomu merak etmiyo değilim
Ya sorma burda arkadaşlarla güle oynaya yarışmayla okadar güzel kilo veriyoruz ki dışarda ne yazikki bunu saglayamiyoruzHosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım☺ aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz
Yo yo vazgeçme çok güzel bir motivasyon kaynağın var bence.Ben işe girişimi düşünüyorum hep gözümün önüne geliyor sonra Vazgeçiyorum
Balım 6 kiloda duraklama olmaz bence ama odemse birden gider ..Biyerden sonra 500gr vrrmrk bile mutlu etmeli insanıAynen Canım çok kaldığın yerden düşmen daha zor oluyor. Canımben Ocak ayı itibariyle ara sıra işe gitmem gerekiyor ve üzerine olan bişey yok. O yüzdenvermem gerek. Üç haftada 6 kilo gitti şu ara duraklamaya geldi sanırım pek gitmiyorinşallah gidecek hepimizin kilosu canım yeterki isteyelim
Ben de hatirladim canim seni,hoşbuldumMasal bende hatırlıyorum seni hoşgeldin tekrardan
20 kilo mucanım benım cok gecmıs olsun bıran once kurtulursun umarım bol bol su iç bıraz baktım senın ıcın ınternetten lımon suyu,elma sırkesı ve sarımsak cok mantıklı geldı lımon suyu ve elma sırkesı asıtlıgı arttırır temızler bence de sarımsak da enfeksıyon ıcın ıyı gelıyormus agrını da azaltır hem benım kuzenın eşi kaplıcaya faln gıtmıstı neresıydı hıc hatırlamıyorum ıstersen sorarım.
hoşgeldın canım valla benım de aynı oldu 3 yıl sonra tekrar dondum buraya hedefıme ulasmama 6 kılo kaldı hatta, 20 kılo gıttı bıle
Aynen canım daha önce iki kere istediğim kiloya inmistim,hirsliyim ben de,diyetisyenlere bir sürü para vereceğimize burda birbirimizi motive etmek çok daha etkiliYa sorma burda arkadaşlarla güle oynaya yarışmayla okadar güzel kilo veriyoruz ki dışarda ne yazikki bunu saglayamiyoruz
Ben kabullendim ömrü billah zayıf kalmak için 9.tskimdan kopmam gerekiyor
80 değilimdir yaaa dur bi tekrar arayım şu pili göbek önden önden gidiyo ama ne bilimSence kaç kilo olmuşsundur yaso 80 dayanmamissindir diye düşünmek istiyorum
Mide bulantisiyla uyandım geri uyuyamadım niran hafif ağrılarım var ağrı kesici alıyorum zatenPembe Lotus nasıl oldun canım, daha iyi misin
Çok sevindim canım hayırlı olsunGünaydın Canlarım
Bu takım yarışmalara benim kaptanlığımda devam edecektir.
seaBahAR 'ın ve Kazen 'in de dediği gibi Cuma Zayıflama Yarışmalarının kaptan değişiminin kuralları var.
Yani kaptanlık darbe yoluyla devir alınamıyor.
Hepimizin ortak amacı kilo vermek olduğuna göre sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile olmayan kişiler için amacımızdan vazgeçmeyeceğiz.
Ayrıca sizler tarafından bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum.
Destek mesajlarınızla çok mutlu oldum
2 gündür beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok çoook teşekkür ederim.
Kaptan olarak bu işi gönüllülük ilkesine göre yaptığımı, herhangi bir ücret almadığımı bilmenizi isterim.
Hepimizin burası dışında bir hayatı var ve ben 7/24 burda olmak zorunda değilim.
Kaptanlığımı beğenmeyenler diğer takımlara transfer olabilirler.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin polemik yaratmasına izin vermeyeceğim.
Her şey amacına hizmet edecek şekilde olması gerektiği gibi devam edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?