Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşım hoşgeldin bı dönem beraber yarismistik sanki eski nicklerim ayyulduz keseli kanguru bildinmi
Hosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz

Aynen Canım çok kaldığın yerden düşmen daha zor oluyor. Canımben Ocak ayı itibariyle ara sıra işe gitmem gerekiyor ve üzerine olan bişey yok. O yüzdenvermem gerek. Üç haftada 6 kilo gitti şu ara duraklamaya geldi sanırım pek gitmiyor inşallah gidecek hepimizin kilosu canım yeterki isteyelim

Bende 86ilegirdim 78 e düştüm ve sonra tekrar 86. 1 i gorunce takimin yolunu tuttum öncesinde bir iki gelip gittim ama Fitt_anne beni gecenin bir yarısı salladı kendine gel diye tıpış tıpış geldim
Kilolarimizda üç aşağı beş yukarı aynı,iyi oldu ya takımda emziren anne çok fazla,hepinizin menularini inceleyeyim ben,benim de kafamda bir beslenme planı var bakalım inşallah bir düzen oturtabilirim

Ooo dilek l bedene giriyorsan devamı gelir eminim artık oldu bu iş helal sana darısı bana tartıya pil aldım oğlanın odasında kayboldu bulamıyorum ama artık kilomu merak etmiyo değilim

canım benım cok gecmıs olsun bıran once kurtulursun umarım bol bol su iç bıraz baktım senın ıcın ınternetten lımon suyu,elma sırkesı ve sarımsak cok mantıklı geldı lımon suyu ve elma sırkesı asıtlıgı arttırır temızler bence de sarımsak da enfeksıyon ıcın ıyı gelıyormus agrını da azaltır hem benım kuzenın eşi kaplıcaya faln gıtmıstı neresıydı hıc hatırlamıyorum ıstersen sorarım.
Hosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım☺ aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz
hoşgeldın canım valla benım de aynı oldu 3 yıl sonra tekrar dondum buraya hedefıme ulasmama 6 kılo kaldı hatta, 20 kılo gıttı bıle

Ooo dilek l bedene giriyorsan devamı gelir eminim artık oldu bu iş helal sana darısı bana tartıya pil aldım oğlanın odasında kayboldu bulamıyorum ama artık kilomu merak etmiyo değilim
Sence kaç kilo olmuşsundur yaso 80 dayanmamissindir diye düşünmek istiyorum

Hosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım☺ aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz
Ya sorma burda arkadaşlarla güle oynaya yarışmayla okadar güzel kilo veriyoruz ki dışarda ne yazikki bunu saglayamiyoruz
Ben kabullendim ömrü billah zayıf kalmak için 9.tskimdan kopmam gerekiyor

Ben işe girişimi düşünüyorum hep gözümün önüne geliyor sonra Vazgeçiyorum
Yo yo vazgeçme çok güzel bir motivasyon kaynağın var bence.
Bende sitedeki kadınlarla gün yaptığımızi ve ortamda dönen muhabbetin zayıflamam iradem gozelligim oldugunu hayal ediyorum beni bu hayal ayakta tutuyor

Balım 6 kiloda duraklama olmaz bence ama odemse birden gider ..Biyerden sonra 500gr vrrmrk bile mutlu etmeli insanı
Kesinlikle gidecek yeterki burdan kopmayalim cnm

20 kilo mu ayy maşallah ne güzel vermjssin darısı basimiza artık

Ya sorma burda arkadaşlarla güle oynaya yarışmayla okadar güzel kilo veriyoruz ki dışarda ne yazikki bunu saglayamiyoruz
Ben kabullendim ömrü billah zayıf kalmak için 9.tskimdan kopmam gerekiyor
Aynen canım daha önce iki kere istediğim kiloya inmistim,hirsliyim ben de,diyetisyenlere bir sürü para vereceğimize burda birbirimizi motive etmek çok daha etkili

Günaydın Canlarım
Bu takım yarışmalara benim kaptanlığımda devam edecektir.
seaBahAR 'ın ve Kazen 'in de dediği gibi Cuma Zayıflama Yarışmalarının kaptan değişiminin kuralları var.
Yani kaptanlık darbe yoluyla devir alınamıyor.

Hepimizin ortak amacı kilo vermek olduğuna göre sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile olmayan kişiler için amacımızdan vazgeçmeyeceğiz.

Ayrıca sizler tarafından bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum.
Destek mesajlarınızla çok mutlu oldum
2 gündür beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok çoook teşekkür ederim.

Kaptan olarak bu işi gönüllülük ilkesine göre yaptığımı, herhangi bir ücret almadığımı bilmenizi isterim.

Hepimizin burası dışında bir hayatı var ve ben 7/24 burda olmak zorunda değilim.
Kaptanlığımı beğenmeyenler diğer takımlara transfer olabilirler.

Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin polemik yaratmasına izin vermeyeceğim.

Her şey amacına hizmet edecek şekilde olması gerektiği gibi devam edecektir.

Son düzenleme:
Pembe Lotus nasıl oldun canım, daha iyi misin
Mide bulantisiyla uyandım geri uyuyamadım niran hafif ağrılarım var ağrı kesici alıyorum zaten
Dün gece üniversite hastanesine randevu aldım yeniden muayene ve tomografi için tuvalete gitmeye korkuyorum kan görüyorum diye

Çok sevindim canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…