- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.701
Geçmiş olsun canım.Mide bulantisiyla uyandım geri uyuyamadım niran hafif ağrılarım var ağrı kesici alıyorum zaten
Dün gece üniversite hastanesine randevu aldım yeniden muayene ve tomografi için tuvalete gitmeye korkuyorum kan görüyorum diye
Sağol canım çarşamba sabahınaGeçmiş olsun canım.
Ne zamana randevu verdiler peki
Tebrik ederim canım azda eksi gelmiş ne güzelİlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım
Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)
İnşallah canımTebrik ederim canım azda eksi gelmiş ne güzel
Haftaya 73ler garantide
Spor yapıyorsun her gün masallahin varİnşallah canım
İki gündür aynadaki görüntüm yüzümü güldürdü ama tartıya bu şekilde yansıdı.
gıder canım oncesınde de yapmıssın ama bu sefer ınsallah kalıcı gıder :)20 kilo muayy maşallah ne güzel vermjssin darısı basimiza artık ☺
gectım senııııı ama hemen yazmıcam tartımı bıraz daha beklıcem 100 gram daha geceyımİlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım
Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)
Kaptan olarak sevindimgıder canım oncesınde de yapmıssın ama bu sefer ınsallah kalıcı gıder :)
gectım senııııı ama hemen yazmıcam tartımı bıraz daha beklıcem 100 gram daha geceyım
Benim rakibe beni geçmiştir demeye geliyordum ki, geçtim demiş bile
hoşgeldin canımcıımm allaha çok şükür iyiym gülüm sen nasılsın , gelir gelmez niye engel oldu ki bdv ye mi yazdın :)ekim2009 ekimciğime bi mesaj yazayım dedim yazamadım takımdan engellenmiştir canımcım nasılsın özledim seni
bu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemenKaptan olarak sevindim
Kendi adıma üzüldüm
Konuyu uzatmak istemesemde cevap vermeden geçemeyeceğim . Darbe nedir ? Teklifte bulunmussun bunu yaptın mı yapmadın mi herkesin aslında merak ettiği bu . Kaptanlığı vermek istiyorum deyip sonra vazgecmekte hoş değil ki vazgecedebilirsin ama bunu keşkeGünaydın Canlarım
Bu takım yarışmalara benim kaptanlığımda devam edecektir.
@seaBahAR 'ın ve @Kazen 'in de dediği gibi Cuma Zayıflama Yarışmalarının kaptan değişiminin kuralları var.
Yani kaptanlık darbe yoluyla devir alınamıyor.
Hepimizin ortak amacı kilo vermek olduğuna göre sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile olmayan kişiler için amacımızdan vazgeçmeyeceğiz.
Ayrıca sizler tarafından bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum.
Destek mesajlarınızla çok mutlu oldum
2 gündür beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok çoook teşekkür ederim.
Kaptan olarak bu işi gönüllülük ilkesine göre yaptığımı, herhangi bir ücret almadığımı bilmenizi isterim.
Hepimizin burası dışında bir hayatı var ve ben 7/24 burda olmak zorunda değilim.
Kaptanlığımı beğenmeyenler diğer takımlara transfer olabilirler.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin polemik yaratmasına izin vermeyeceğim.
Her şey amacına hizmet edecek şekilde olması gerektiği gibi devam edecektir.
Kiz bir öğünü onunla ye ne olacak diyette olmak sosyal hayatını sınırlamak değil ki canım ızgara salata yiyebilirsin alkol almazsinda ayran içersin :) Diyeti hayatına engel koyma tatlımbu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemen
Şnşallah gelecek o güzel günlerYo yo vazgeçme çok güzel bir motivasyon kaynağın var bence.
Bende sitedeki kadınlarla gün yaptığımızi ve ortamda dönen muhabbetin zayıflamam iradem gozelligim oldugunu hayal ediyorumbeni bu hayal ayakta tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?