Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım.
Ne zamana randevu verdiler peki

20 kilo mu ayy maşallah ne güzel vermjssin darısı basimiza artık ☺
gıder canım oncesınde de yapmıssın ama bu sefer ınsallah kalıcı gıder :)
İlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım

Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)
gectım senııııı ama hemen yazmıcam tartımı bıraz daha beklıcem 100 gram daha geceyım

ekim2009 ekimciğime bi mesaj yazayım dedim yazamadım takımdan engellenmiştir canımcım nasılsın özledim seni
hoşgeldin canımcıımm allaha çok şükür iyiym gülüm sen nasılsın , gelir gelmez niye engel oldu ki bdv ye mi yazdın :)

Kaptan olarak sevindim

Kendi adıma üzüldüm
bu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemen

Konuyu uzatmak istemesemde cevap vermeden geçemeyeceğim . Darbe nedir ? Teklifte bulunmussun bunu yaptın mı yapmadın mi herkesin aslında merak ettiği bu . Kaptanlığı vermek istiyorum deyip sonra vazgecmekte hoş değil ki vazgecedebilirsin ama bunu keşke Mefkurem e söyleseydin bu kargaşa cikmasaydi . Hani bize eskiler deniyor ya sende eskilerdensin ne çabuk unutuldu geçmiş , kastettigin bir elin parmaklarını geçmeyen beğenmeyen başka takıma dediklerin içinde varsam kusura bakma ben beni motive eden yerde kalırım zaten motive olmazsam vakit harcamaya gerek duymam az çok beni bilen bilir oncesi sonrası yok fikrim neyse hep açıktir

Kiz bir öğünü onunla ye ne olacak diyette olmak sosyal hayatını sınırlamak değil ki canım ızgara salata yiyebilirsin alkol almazsinda ayran içersin :) Diyeti hayatına engel koyma tatlım

Yo yo vazgeçme çok güzel bir motivasyon kaynağın var bence.
Bende sitedeki kadınlarla gün yaptığımızi ve ortamda dönen muhabbetin zayıflamam iradem gozelligim oldugunu hayal ediyorum beni bu hayal ayakta tutuyor
Şnşallah gelecek o güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…