- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.661
Kaptanimiz degisti canim Niran oldu bilmiyorum hatirliyormusun onuBen de hatirladim canım seni,hoşbuldum canim,mefkurem vardi kaptan ben ayrıldığım dönem yok mu gurupta ?
Merhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorumyeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim
hoşgeldin canım . bende emziren anneyşm ama hem mama hem meme bizimki tam emzirenlere bakabilirsinMerhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorumyeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim
bekliyoruz canım biran önce iyileş gel hayırlısıyla çok geçmiş olsun tekrardanBelki 2haftaligina canım tamamen ayrilmam zaten hedefim var mezun olacağım
Hadi hayırlısı hep beraber vericez insAllah83 ' düm canim şuan kaçim bilmiyorum sabah tartilip,yüzleşirim acı gerçekle
Sağol canım benim,hoş buldumhosgeldin canim.bende hatirladim seni:)
allah bagislasin bebisini
Ayy yok onu hatirlamadimKaptanimiz degisti canim Niran oldu bilmiyorum hatirliyormusun onuZuhal abla Ban yedi canım, ne zaman bani kalkar bilmiyorum
Ayy ne çok varmış emziren anne,senin bebek kac aylık oldu?hoşgeldin canım . bende emziren anneyşm ama hem mama hem meme bizimki tam emzirenlere bakabilirsin
2 aylık benim canım 82 ile başladım bendeAyy ne çok varmış emziren anne,senin bebek kac aylık oldu?
Benim bebiste bugün tam iki aylık2 aylık benim canım 82 ile başladım bende
İstikrarlı olunca gidiyor canım yarın sabaha o zaman besmeleni çek başka canımBenim bebiste bugün tam iki aylıkben de o civarda başlayacagim sanırım,yarın sabah tartilayim acı gerçeklerle yuzleseyim
Bende 86ilegirdim 78 e düştüm ve sonra tekrar 86. 1 i gorunce takimin yolunu tuttum öncesinde bir iki gelip gittim amaBen de hatirladim canım seni,hoşbuldum canim,mefkurem vardi kaptan ben ayrıldığım dönem yok mu gurupta ?
Hayırlı olsun senin bebisinde benimki de kızsenin de menülere bakayım o zaman,ben doğuma girdiğim kilonun üzerindeyim şu an bir an önce frenlemem lazım
İykide geldin cnmBende 86ilegirdim 78 e düştüm ve sonra tekrar 86. 1 i gorunce takimin yolunu tuttum öncesinde bir iki gelip gittim amaFitt_anne beni gecenin bir yarısı salladı kendine gel diye tıpış tıpış geldim
Arkadaşım hoşgeldin bı dönem beraber yarismistikBenim bebiste bugün tam iki aylıkben de o civarda başlayacagim sanırım,yarın sabah tartilayim acı gerçeklerle yuzleseyim
Allahım ya minnak minnak bebeler var takımımızda2 aylık benim canım 82 ile başladım bende
Bende emziren anayım ama benim kız evlenme çağına geldi 18 aylıkAyy ne çok varmış emziren anne,senin bebek kac aylık oldu?
Bende dün çok mutlu oldum iş arkadaşlarımı gördüm be kadar zayıflamışsın dedilerSelam kızlar eltigil var kızı emziriken bakiyim takıma dedim.
Bir iyi bir kötü haberim var sizeÖnce iyi haberden başliyim 3 tane pantolon almıştım trenyoldan 42 beden çok dar gelir olmazsa diyede endişelenmistim 3 ,4 tanede tişört hepsi l beden .Bugün geldi ve acayip güzel oldu üzerimdeki tombalakligi atmışım şuan balık etli görünüyor resmen ve ben coook mutluyum
Kotu habere gelince sabahtan beri modum düşüktü Perşembe günün motivasyonu yoktu üzerimde ve ne yazikki akşam yemeğinde iştah patlaması yaşadım dışardan söylemek tuzu biberi oldu ☹Yarın inşallah büyük bir yansıma olmaz tartıya kusura bakmayın
Ben biraz zaman geçince vücudun o kiloyu sahiplendiğine inanan birisiyim bilimsel olarak bildiğim bi şey yokAllahım ya minnak minnak bebeler var takımımızdaÇok akıllı kadınlarsiniz helal olsun ben kız iki aylıkken 100 kilodaydim ve tek derdim sabah ne yesem akşam ne yesem di☹
Ozamanlar baslasaydim hedefinde hedefine ulaşmış olucaktim.. neyse zararin neresinden dönersek kardır diyelim
Kesinlikle mantıklı benim bedenimde 17 yıldır en çok ev sahipliği yaptığı kilo 70le 80 arasıdırBen biraz zaman geçince vücudun o kiloyu sahiplendiğine inanan birisiyim bilimsel olarak bildiğim bi şey yoksütüm kesilmesin diye sıvı ve süt artırıcı şeyleri yiyip içtikten sonrası bence kendi elimizde. Yılbaşına kadar hedef koydum bakalım ne kadar gidecek
Bu kivama gelemedigim için ya yolumu hep uzatıyorumBende dün çok mutlu oldum iş arkadaşlarımı gördüm be kadar zayıflamışsın dedilerişte bak öyle zamanda ben bu yola neden girdiğim aklıma geliyor hayallerimle yüzüm yumuşuyor be anında kesiyorum. Mesela şimdi canım neler neler istiyor ama ıhhh yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?