Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de hatirladim canım seni,hoşbuldum canim,mefkurem vardi kaptan ben ayrıldığım dönem yok mu gurupta ?
Kaptanimiz degisti canim Niran oldu bilmiyorum hatirliyormusun onu Zuhal abla Ban yedi canım, ne zaman bani kalkar bilmiyorum

hoşgeldin canım . bende emziren anneyşm ama hem mama hem meme bizimki tam emzirenlere bakabilirsin

Bende 86ilegirdim 78 e düştüm ve sonra tekrar 86. 1 i gorunce takimin yolunu tuttum öncesinde bir iki gelip gittim ama Fitt_anne beni gecenin bir yarısı salladı kendine gel diye tıpış tıpış geldim

Selam kızlar eltigil var kızı emziriken bakiyim takıma dedim.
Bir iyi bir kötü haberim var sizeÖnce iyi haberden başliyim 3 tane pantolon almıştım trenyoldan 42 beden çok dar gelir olmazsa diyede endişelenmistim 3 ,4 tanede tişört hepsi l beden .Bugün geldi ve acayip güzel oldu üzerimdeki tombalakligi atmışım şuan balık etli görünüyor resmenve ben coook mutluyum
Kotu habere gelince sabahtan beri modum düşüktü Perşembe günün motivasyonu yoktu üzerimde ve ne yazikki akşam yemeğinde iştah patlaması yaşadım dışardan söylemek tuzu biberi oldu Yarın inşallah büyük bir yansıma olmaz tartıya kusura bakmayın

Benim bebiste bugün tam iki aylık ben de o civarda başlayacagim sanırım,yarın sabah tartilayim acı gerçeklerle yuzleseyim
Arkadaşım hoşgeldin bı dönem beraber yarismistik sanki eski nicklerim ayyulduz keseli kanguru bildinmi

2 aylık benim canım 82 ile başladım bende
Allahım ya minnak minnak bebeler var takımımızdaÇok akıllı kadınlarsiniz helal olsun ben kız iki aylıkken 100 kilodaydim ve tek derdim sabah ne yesem akşam ne yesem di
Ozamanlar baslasaydim hedefinde hedefine ulaşmış olucaktim.. neyse zararin neresinden dönersek kardır diyelim

Bende dün çok mutlu oldum iş arkadaşlarımı gördüm be kadar zayıflamışsın dediler işte bak öyle zamanda ben bu yola neden girdiğim aklıma geliyor hayallerimle yüzüm yumuşuyor be anında kesiyorum. Mesela şimdi canım neler neler istiyor ama ıhhh yemicem

Ben biraz zaman geçince vücudun o kiloyu sahiplendiğine inanan birisiyim bilimsel olarak bildiğim bi şey yok sütüm kesilmesin diye sıvı ve süt artırıcı şeyleri yiyip içtikten sonrası bence kendi elimizde. Yılbaşına kadar hedef koydum bakalım ne kadar gidecek

Kesinlikle mantıklı benim bedenimde 17 yıldır en çok ev sahipliği yaptığı kilo 70le 80 arasıdır Bu oyunun ben bozarım abi
Balım sendeki ışığı gördüm ben yılbaşında hedefine ulaşmış olursun bence

Bu kivama gelemedigim için ya yolumu hep uzatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…