Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ah canım çok geçmiş olsun bı an önce atlatırsın insAllah
pofff kalksam ama bı kaç gündür full yatasim var niye acaba her yerim ağrıyor

Al benden de o kadar canım ya
Havadandir tam depresyona girip sıcak çikolata flim izlenecek hava

Oy aman bişey olmasinda gaz geçer 6 ay olunca

Çok geçmiş olsun Rabbim en tez zamanda şifalar versin canım benim

Merhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorum yeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim

Buradaki işleyişi toparlayıcı ifaden için öncelikle teşekkür ederim Kazen.

9. takımın güncel kaptanı Handandandan dır.
Kaptanlığı bırakma ve yerine birini önerme kararını bizzat kendisi iletmedikten sonra takımın kaptanı değişmez.
Ola ki yarışma ve forum genel kuralları dışında bir davranış sergilenirse zaten kaptanlığı düşürülür, bunun konumuzla ilgisi yok.

Kişisel olarak, son 4-5 yıldır çıkan problemlerin odağında ve/ya odak ortaklığında hep 9. takımın olmasını da aklımda tutuyorum. Geçmişteki olaylar da cebimde. Bilinsin isterim.

Kalın sağlıcakla.

kız rakibem nereye gidiyorsun tamam hastasın ama tamamen gitmek nedir

yok ya ben genelde uyumayı tercih ederim
Hg canım benimde 3 aylık oğlum 4 hatta olacak başlayalı çok sıkı diyet yapmıyorum şükür sütüm de yetiyor oğluma şimdilik zaten ek gıdaya geçtikçe de daha da yer diye düşünüyorum ideal kilona ulaşırsın insAllah

Ayy ben senin menüleri takip edeyim o zaman hayiirli olsun senin bebisinde

Merhaba canım, hatırladım seni hoşgeldin
Emziren anneler var burda menülerine göz gezdirebilirsin

hava burda çok güzel ama merkeze in çık benim nevrim döndü
Oy aman bişey olmasinda gaz geçer 6 ay olunca
3 ay değil miydi kız o hep beni kandırıyorsunuz
canım hoşgeldin benimde kızım 3.5 aylık canım bende başladım yoksa ileri obez olacağım için bizde aman aman azaltmadik menüleri amaç abur cubursuz sağlıklı beslenmek

Dedimde onlar yüzsüz
Bugun gel demeden gelirler yine
Merhaba canım, hatırladım seni hoşgeldin
Emziren anneler var burda menülerine göz gezdirebilirsin
Ben de hatirladim canım seni,hoşbuldum canim,mefkurem vardi kaptan ben ayrıldığım dönem yok mu gurupta ?
Hayırlı olsun senin bebisinde benimki de kızsenin de menülere bakayım o zaman,ben doğuma girdiğim kilonun üzerindeyim şu an bir an önce frenlemem lazım

3 aydı bilemedin 6 aydı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…