- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.641
sagol canimMasallah canim hadi kolay gelsin
tartidan once son gun.bigun yapabilirsen ne guzelmaşallah canım. bende kız durusa sporumu yapıcam. dün gece çok geç yaptım çok zorlandım bugün hemen yapmak istiyorum :)
Havadandir tam depresyona girip sıcak çikolata flim izlenecek havaah canım çok geçmiş olsun bı an önce atlatırsın insAllah❤
pofff kalksam ama bı kaç gündür full yatasim var niye acaba her yerim ağrıyor
Al benden de o kadar canım ya
Oy aman bişey olmasinda gaz geçer 6 ay oluncaFitt_anne şimdi çıktık hastaneden birşeyi yok hanımefendinin gaz damlasını vs birakmistik korkudan yeniden aldım hemde 2 katı fiyata resmen küçük yerde sömürge var gözünde sürekli anladığında kızarıklık oluyordu onada damla verdi herşeyi temiz huyu dışında
Pembe Lotus geçmiş olsun kardeşimde geçen sene döktü erkeklere göre şanslıyız canım idrar kanalı geniş korkma bol su iç zıpla ve WC ye git zaten kan varsa dökülür gider hepsi
Fit mutlu anne durum ne canım tartı ne alemde benim uykusuz gecelerden mi bilmem bu hafta oynamıyor gıcık şey
Çok geçmiş olsun Rabbim en tez zamanda şifalar versin canım benimKızlar hepinizden Allah razı olsun serumum bitmek üzere haftaya kontrole çağırdı dr bobrek kanalindaki ve böbrekteki hafif şişme taş bulgusu olabileceğini gösteriyor dedi tomografi cekilecek haftaya agrım geçti çok şükür rabbim kimseye yasatmasin
bu konuda son kez yazıyorum ; şunu kaçırıyorsunuz,
- ben bırakıyorum diyip bırakamaz
- şu kişiye kaptanlığı devrediyorum diye devredip te gidemez,
her ikisi de kendi aralarında bir yazışma yapmış ise kendi kendilerine gelin güveyi olmuşlar.
son kararseaBahAR tarafından verilir. Bahar uygun görürse de kaptan değişir, uygun görmez ise takım kaptansız kalır ve kapatılır.
15 yıldır böyle işler burası yani ben geri geldim kaptan oldum diyemez kimse....
Benim dahi burada söz hakkım bulunmamaktadır.
Lütfen Bahar konuya cevap yazana kadar artık bu sohbete son verelim.
kız rakibem nereye gidiyorsun tamam hastasın ama tamamen gitmek nedirKizlar sabah buraya yazdiktan sonra bel agrisi mide bulantısı soguk terleme başladı
Cok afedersiniz idrararim kanli ve pihtiliydi agrim dahada artinca taksi çağırıp hastaneye geldim eltimle
Tam batin usg yapildi kum döküyormuşumagrım var hala çok korkuyorum wc gitmeye kan çünkü hep
Idrar sonucunu görüp ona göre serum takilacak birazdan igne yapacaklar enjeksiyon için beklerken yazayim dedim
Basına gelen varmi nasil gececek ☹
uyumadı ki sabahtan beri perişan etti yemekte yapamadım. gece yapıcam yine sanırım yasagol canim
tartidan once son gun.bigun yapabilirsen ne guzel
yarin daha fazla eksi gorursun
bende karnıbahar var istermisinYarına eksi getirecek ne yiycez bugün
Havadandir tam depresyona girip sıcak çikolata flim izlenecek hava
Hg canım benimde 3 aylık oğlum 4 hatta olacak başlayalı çok sıkı diyet yapmıyorum şükür sütüm de yetiyor oğluma şimdilik zaten ek gıdaya geçtikçe de daha da yer diye düşünüyorum ideal kilona ulaşırsın insAllahMerhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorumyeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim
Belki 2haftaligina canım tamamen ayrilmam zaten hedefim var mezun olacağımkız rakibem nereye gidiyorsun tamam hastasın ama tamamen gitmek nedir
Ayy ben senin menüleri takip edeyim o zamanyok ya ben genelde uyumayı tercih ederim
Hg canım benimde 3 aylık oğlum 4 hatta olacak başlayalı çok sıkı diyet yapmıyorum şükür sütüm de yetiyor oğluma şimdilik zaten ek gıdaya geçtikçe de daha da yer diye düşünüyorum ideal kilona ulaşırsın insAllah
Merhaba canım, hatırladım seni hoşgeldinMerhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorumyeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim
hava burda çok güzel ama merkeze in çık benim nevrim döndüHavadandir tam depresyona girip sıcak çikolata flim izlenecek hava
3 ay değil miydi kız oOy aman bişey olmasinda gaz geçer 6 ay olunca
canım hoşgeldin benimde kızım 3.5 aylık canım bende başladım yoksa ileri obez olacağım için bizde aman aman azaltmadik menüleri amaç abur cubursuz sağlıklı beslenmekMerhaba,bundan dokuz on ay önce bu gurupta yarisip izne ayrilmistim,şimdi eskilerden kimler var bilmiyorum,kaptan kim onu da bilmiyorumyeni doğum yaptım kızım iki aylık,artık kilolara dur dememin vakti geldi sanırım çünkü gebelikte bile bu kadar kilo almamıştım aranızda emziren anneler var mı acaba?belki bir uzmandan yardım alırım,sütüm azalsın da istemiyorum,emziren anneler varsa yazarlarsa çok sevinirim
Dedimde onlar yüzsüz
Bugun gel demeden gelirler yine
Ben de hatirladim canım seni,hoşbuldum canim,mefkurem vardi kaptan ben ayrıldığım dönem yok mu gurupta ?Merhaba canım, hatırladım seni hoşgeldin
Emziren anneler var burda menülerine göz gezdirebilirsin
Hayırlı olsun senin bebisinde benimki de kızhava burda çok güzel ama merkeze in çık benim nevrim döndü
3 ay değil miydi kız ohep beni kandırıyorsunuz
canım hoşgeldin benimde kızım 3.5 aylık canım bende başladım yoksa ileri obez olacağım için bizde aman aman azaltmadik menüleri amaç abur cubursuz sağlıklı beslenmek
3 aydı bilemedin 6 aydı canımhava burda çok güzel ama merkeze in çık benim nevrim döndü
3 ay değil miydi kız ohep beni kandırıyorsunuz
canım hoşgeldin benimde kızım 3.5 aylık canım bende başladım yoksa ileri obez olacağım için bizde aman aman azaltmadik menüleri amaç abur cubursuz sağlıklı beslenmek
Kaç kg doğuma gittin cnmben doğuma girdiğim kilonun üzerindeyim şu anbir an önce frenlemem lazım
83 ' düm canim şuan kaçim bilmiyorum sabah tartilip,yüzleşirim acı gerçekleKaç kg doğuma gittin cnm
hosgeldin canim.bende hatirladim seni:)83 ' düm canim şuan kaçim bilmiyorum sabah tartilip,yüzleşirim acı gerçekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?