Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dur dur yavas yavas da olsâ gececegim seni
Bende boş durmayacağım
Güzel haber kocacığım da kilo almış, hergün ben yalvarırdım yürüyüşe çıkalım diye
Şimdi de kendisi "hadi yürüyüşe çıkalım" diyip duruyor

Aslında WC probleminide çözmek gerekli kim demişti birisi magvital demişti dün aldım belki kramplarimida yok eder ama kızla uğraşmaktan akşam unuttum
canım ben wc problemi için dulcolax diye birşey kullanıyorum valla şahane birşey çok ciddi kabızlık yaşadığında tavsiye ederim

Aslında WC probleminide çözmek gerekli kim demişti birisi magvital demişti dün aldım belki kramplarimida yok eder ama kızla uğraşmaktan akşam unuttum

Krampmi oluyor. Su ara benimde bacaklarimda cok oluyir nedense

Wc de tabiki etkiler tartiyi neyse haftaya bonus olsun

canım ben wc problemi için dulcolax diye birşey kullanıyorum valla şahane birşey çok ciddi kabızlık yaşadığında tavsiye ederim
Şurup mu canım bide şimdi emziriryorum alabilir miyim bı kere dup la başlayan şurubu denemiştim ama o sekeri beni mahvetmisti

Krampmi oluyor. Su ara benimde bacaklarimda cok oluyir nedense

Wc de tabiki etkiler tartiyi neyse haftaya bonus olsun
Hem kramp hemde uykusuzluk sanırım dizlerim beni taşımıyor resmen çok ayakta kalmakta çabası eee vücutta bu kiloya alışık değil isyan ediyor

Şurup mu canım bide şimdi emziriryorum alabilir miyim bı kere dup la başlayan şurubu denemiştim ama o sekeri beni mahvetmisti
dediğin duphalac senin, o şurup formu
benim dediğim hap şeklinde ama tabii sormak gerekir emziren annelerde sakıncası var mı diye, onu unuttum tabii ben

North River bak böyle birşey buldum nette ama tabii sen önce doktoruna bi sor yine de tamam mı

İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Yapılan çalışmalarda DULCOLAX®'ın anne sütüne geçmediği gösterilmiştir. Bu nedenle DULCOLAX® emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.

Aa super hemen ekran görüntüsü alıyorum sağol tatlım

baya almissin canim. Ama yerlesmemis kilo oldugi icin cabuk gidrcektir bence. Yeme aliskanligin da abur cuburu kesdiginde bi bakmissin eksiler gelmeye baslamis

Bende boş durmayacağım
Güzel haber kocacığım da kilo almış, hergün ben yalvarırdım yürüyüşe çıkalım diye
Şimdi de kendisi "hadi yürüyüşe çıkalım" diyip duruyor
ne guzel ben esimi hicbir sekilde kendime uyduramiyorum .
Tabi kilo benimkinde de var su ara hafif gobek yapti.
Senin küçük ne kadarlikti canım az gitsin ama daimi gitsin gitmeyince bı sinir oluyoruz keşke her hafta 1 kg gitse
Ah keske 1 kg ya takla atarim. Eksi olmasi bile rahatlatiyor beni

23 aylik canim benim en kucuk.

ne guzel ben esimi hicbir sekilde kendime uyduramiyorum .
Tabi kilo benimkinde de var su ara hafif gobek yapti.
3 kilo almasına rağmen hala fit ama kilo aldım diye dolanmasına deli oluyorum.
"İyi ki aldın, benle yürümezdin" diyip kafa buluyorum

çok geçmiş olsun gülüm , kum dökmek de pek ağrılı olurmuş inşallah bir kere ne var ne yok dökülür çabuk geçer de rahatlarsın

Günaydın hanimlar Çok geçmiş olsun canım. Allah im şifa versin
dediğin duphalac senin, o şurup formu
benim dediğim hap şeklinde ama tabii sormak gerekir emziren annelerde sakıncası var mı diye, onu unuttum tabii ben
Duphalac ı bende hamileyken kullanmıştım. Emzirirken de bi etkisi yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…