- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.741
Bende boş durmayacağımDur dur yavas yavas da olsâ gececegim seni
canım ben wc problemi için dulcolax diye birşey kullanıyorum valla şahane birşey çok ciddi kabızlık yaşadığında tavsiye ederimAslında WC probleminide çözmek gerekli kim demişti birisi magvital demişti dün aldım belki kramplarimida yok eder ama kızla uğraşmaktan akşam unuttum
Senin küçük ne kadarlikti canım az gitsin ama daimi gitsin gitmeyince bı sinir oluyoruz keşke her hafta 1 kg gitseGunaydinlarrrr
Gecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Hafif hafif eksiler gidiyor bakalim canlar.
Aslında WC probleminide çözmek gerekli kim demişti birisi magvital demişti dün aldım belki kramplarimida yok eder ama kızla uğraşmaktan akşam unuttum
ohhh olsun eşine
Güzel haber kocacığım da kilo almış, hergün ben yalvarırdım yürüyüşe çıkalım diye
Şimdi de kendisi "hadi yürüyüşe çıkalım" diyip duruyor.
Şurup mu canım bide şimdi emziriryorum alabilir miyim bı kere dup la başlayan şurubu denemiştim ama o sekeri beni mahvetmisticanım ben wc problemi için dulcolax diye birşey kullanıyorum valla şahane birşey çok ciddi kabızlık yaşadığında tavsiye ederim
Hem kramp hemde uykusuzluk sanırım dizlerim beni taşımıyor resmen çok ayakta kalmakta çabası eee vücutta bu kiloya alışık değil isyan ediyorKrampmi oluyor. Su ara benimde bacaklarimda cok oluyir nedense
Wc de tabiki etkiler tartiyi neyse haftaya bonus olsun
dediğin duphalac senin, o şurup formuŞurup mu canım bide şimdi emziriryorum alabilir miyim bı kere dup la başlayan şurubu denemiştim ama o sekeri beni mahvetmisti
Bende kullaniyim düzenli akşam bir tane dedi bana eczacı sende öyle mi alıyorsun canımNorth River canım magvitali ben demiştim ben kullanıyorum benim ağrılarını biraz hafifletti ama düzenli kullanıyorum canım
Magnezyum ise yaramazsa birde onu sorayım canım sağoldediğin duphalac senin, o şurup formu
benim dediğim hap şeklinde ama tabii sormak gerekir emziren annelerde sakıncası var mı diye, onu unuttum tabii ben
Aa super hemen ekran görüntüsü alıyorum sağol tatlımNorth River bak böyle birşey buldum nette ama tabii sen önce doktoruna bi sor yine de tamam mı
İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız. Yapılan çalışmalarda DULCOLAX®'ın anne sütüne geçmediği gösterilmiştir. Bu nedenle DULCOLAX® emzirme döneminde güvenle kullanılabilir.
baya almissin canim. Ama yerlesmemis kilo oldugi icin cabuk gidrcektir bence. Yeme aliskanligin da abur cuburu kesdiginde bi bakmissin eksiler gelmeye baslamisbi haftadır bunu yapmaya çalışıyorum canım
yani en çok da canım bişe yemek istediğinde ama aç değilim ki ben diyorum yememe gerek yok diyorum işe yarıyor gibi de bakalım nereye kadar
gözünden vurdun tahminin
73 diyordun 72,8im
56-57 falandım mezun olduğumda canım
ne guzel ben esimi hicbir sekilde kendime uyduramiyorum .Bende boş durmayacağım
Güzel haber kocacığım da kilo almış, hergün ben yalvarırdım yürüyüşe çıkalım diye
Şimdi de kendisi "hadi yürüyüşe çıkalım" diyip duruyor
Ah keske 1 kg ya takla atarim. Eksi olmasi bile rahatlatiyor beniSenin küçük ne kadarlikti canım az gitsin ama daimi gitsin gitmeyince bı sinir oluyoruz keşke her hafta 1 kg gitse
3 kilo almasına rağmen hala fit ama kilo aldım diye dolanmasına deli oluyorum.ne guzel ben esimi hicbir sekilde kendime uyduramiyorum .
Tabi kilo benimkinde de var su ara hafif gobek yapti.
çok geçmiş olsun gülüm , kum dökmek de pek ağrılı olurmuş inşallah bir kere ne var ne yok dökülür çabuk geçer de rahatlarsınKizlar sabah buraya yazdiktan sonra bel agrisi mide bulantısı soguk terleme başladı
Cok afedersiniz idrararim kanli ve pihtiliydi agrim dahada artinca taksi çağırıp hastaneye geldim eltimle
Tam batin usg yapildi kum döküyormuşumagrım var hala çok korkuyorum wc gitmeye kan çünkü hep
Idrar sonucunu görüp ona göre serum takilacak birazdan igne yapacaklar enjeksiyon için beklerken yazayim dedim
Basına gelen varmi nasil gececek ☹
Ben sabah akşam alıyorum canım akşam yatmadan alıyorum ayaklarımı biraz rahatlattıBende kullaniyim düzenli akşam bir tane dedi bana eczacı sende öyle mi alıyorsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Allah im şifa versinMide bulantisiyla uyandım geri uyuyamadım niran hafif ağrılarım var ağrı kesici alıyorum zaten
Dün gece üniversite hastanesine randevu aldım yeniden muayene ve tomografi için tuvalete gitmeye korkuyorum kan görüyorum diye
Duphalac ı bende hamileyken kullanmıştım. Emzirirken de bi etkisi yoktur herhaldedediğin duphalac senin, o şurup formu
benim dediğim hap şeklinde ama tabii sormak gerekir emziren annelerde sakıncası var mı diye, onu unuttum tabii ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?