- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.781
2 EKİM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Lusi (64.1)
- ) @Furha63 (65)
- ) @medine66 (65.5)
- ) @hadikonusalim (66.5)
- ) @strontium (67.8)
- )@Pnrrr-20 (71)
- )
Handandandan (74.8) - ) @Ucmelekannesi (75)
- ) @papatya_2014 (76.2)
- ) @Tekrar dene (76.4)
- )
Pembe Lotus (77.5) - ) @Poni Bon (79.7)
- ) @nanekekik (82.3)
- )
ekim2009 (82.6) - ) @bi prenses annesi (89.8)
- ) @mefkurem (100.2)
- )
Namaria (101.8) - ) @88prenses22 (101.9)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
geçen haftanın kronolojisini buldum :)artık düzenli spora da başladığına göre canım eksilişler başlıyor
Sağlık olsun haftaya toparlarsın inşallah
Seni gidi seni hadi hayırlısı inşallah seni üzmez Canım
Hadi bakalım devam
Zararın neresinden dönersen kardır canım üzme kendini
Ooo tebrikler
Hastayım diye gidip gelmemezlik yapma olur mu canım çabucak toparlan da gel
Önceki hafta 81.6 idin abla 100 gram kalmış
ben kazanacağım inşallah bu oyunuKız olur mu öyle şey. Daha yenisiniz şişkoyum imajı verme zatengit ızgara falan ye
Bu başlamak için iradenin direnmesi canım. Gelme bu oyuna
Pembe Lotus geçmiş olsun balım
sağol canım inşallah bakalımartık düzenli spora da başladığına göre canım eksilişler başlıyor
Sağlık olsun haftaya toparlarsın inşallah
Seni gidi seni hadi hayırlısı inşallah seni üzmez Canım
Hadi bakalım devam
Zararın neresinden dönersen kardır canım üzme kendini
Ooo tebrikler
Hastayım diye gidip gelmemezlik yapma olur mu canım çabucak toparlan da gel
Önceki hafta 81.6 idin abla 100 gram kalmış
Tebrikler canımGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75
bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
Yine de güzel canım tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75
bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
Lütfen gitme canımGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Handandandan canim etiketini gördüm teşekkür ederim benim mezuniyetim icin zahmete girdin diger kaptanlara sorarak Allah razi olsun.
Kilo bildirimimi yapayim
ilk hedefim mezuniyet icin kabul edilirse devam ederim canim edilmezse aksam bildiriminde kendi istegi ile ayrildi yazarsin insallah.
Gecen cuma 101.8
Bu cuma 101.8
Sabit
Eki Görüntüle 2702135
Pazartesi +1 ile gelmistim onu yakmisim en azından.
çok sağol canım desteğin için ama kararımı verdim günlük sayfası acacağım inşallah önemli noktalarda 90,80 gibi sizi de etiketlerimLütfen gitme canımÇok güzel motive ilerliyorsun
canım geçmiş olsuninşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlana
bakalım benim oğlanın arkadaşının test sonucu ne çıkacak , ona göre benim oğlana da yaptırırız dedi ama belirti olmayana yapmıyorlarmış
Aaa Allah korusun abla inşallah dediğin gibi değildirinşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlana
bakalım benim oğlanın arkadaşının test sonucu ne çıkacak , ona göre benim oğlana da yaptırırız dedi ama belirti olmayana yapmıyorlarmış
Ondan önceki haftayı kastetmiştim 81.6 idin adet olunca 82.6 olmuştun ablageçen haftanın kronolojisini buldum :)
Geçmiş olsun canım ama aklınıza getirmeyin.inşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlana
inşallah hayatın boyunca da bir daha böbreklerin de kum v.s. olmaz da böyle ne korkarsın ne de acı yaşarsın gülüm , bu ara çok dikkat et hafif üşütmede bile çok sancı yapar , çorapsız terliksiz gezme gülümOooo süpersin canım tebrikler
Sağol abla dünkü agrım basladiginda ölüyorum sandım kum dokmedim daha önce
Aklima böbreklerin geldi bitti baska bişey gelmedi çok korktum
Tebrikler abla çok güzel bir eksi
Çok tşk ederim kaptanim❤ tabiki devam zaten mide bulantısından bisey yiyemiyorum
Tamam canım nasıl iyi hissedeceksen 100 altına indiğinde hatta muhakkak çünkü sürpriz var kaptandan biliyorsunçok sağol canım desteğin için ama kararımı verdim günlük sayfası acacağım inşallah önemli noktalarda 90,80 gibi sizi de etiketlerim
beni de unutma sakın :)çok sağol canım desteğin için ama kararımı verdim günlük sayfası acacağım inşallah önemli noktalarda 90,80 gibi sizi de etiketlerim
seni unutur muyum ablacım :) aynen öyle motivasyon önemlibeni de unutma sakın :)
zayıflamana ne yardımcı olacaksa öyle devam et gülüm önemli olan motivasyonunu sürekli yüksek tutup eksi rakam görmen
önce ateş ölçmüyorlar mı ateş yoksa pek umursamıyorlar sanıyordum , valla iyi yapmışsınız siz yoksa çok süründürüp test yapmıyorlarmışcanım geçmiş olsun
valla gerekirse belirti uydur ama yaptır testi
benim iş arakadaşımda çıktı, 2 tane küçük çocuğum var eşim desen zaten bağışılığı zayıf epey korkmuştum, fiilasyon ekibine belirtilerimi biraz abartarak söyledim ki bakın ailem de hep yanımda onlara test yapın yaptılar valla
Kalmanı çok isterim canım, kıymetli olduğunu bil lütfenGünaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Handandandan canim etiketini gördüm teşekkür ederim benim mezuniyetim icin zahmete girdin diger kaptanlara sorarak Allah razi olsun.
Kilo bildirimimi yapayim
ilk hedefim mezuniyet icin kabul edilirse devam ederim canim edilmezse aksam bildiriminde kendi istegi ile ayrildi yazarsin insallah.
Gecen cuma 101.8
Bu cuma 101.8
Sabit
Eki Görüntüle 2702135
Pazartesi +1 ile gelmistim onu yakmisim en azından.
İnşaallah canım, bende öyle umut ediyorumartık düzenli spora da başladığına göre canım eksilişler başlıyor
evet gülüm haklısın önceki hafta 81.6 idi bir ileri bir geri ekim çifte telliAaa Allah korusun abla inşallah dediğin gibi değildir
Ondan önceki haftayı kastetmiştim 81.6 idin adet olunca 82.6 olmuştun abla
canım bizde ölçmediler ateş, ama benim o dönem öksürüğüm vardı, burnum tıkalıydı ve boğazımda yanma vardıteş ölçmüyorlar mı ateş yoksa pek umursamıyorlar sanıyordum , valla iyi yapmışsınız siz yoksa çok süründürüp test yapmıyorlarmış
Pozitif enerjinle bütün olumlu şeyleri çekiyorsun abla seni unutmak ne mümkün doktorun çok haklı bizim sadece sanalda yazdığın mesajlarınla bile aklımızdan çıkmıyorsunevet gülüm haklısın önceki hafta 81.6 idi bir ileri bir geri ekim çifte telli
inşallah değildir , bence virüs v.s. yok varsa da hafif oluyordur kimseyle görüşmeyiz olur biter , ben öyle panik yapıp korkan biri değilim , troid ameliyatın da troid fırtınası denen bir şeye girip ölme ihtimalim yüzde 50 ydi ben güle güle ameliyata girdim ,efsane olmuşum doktor hala beni anlatıyormuş hastalarına kulağıma geldi bir kaç kere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?