Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçen haftanın kronolojisini buldum :)

Kız olur mu öyle şey. Daha yenisiniz şişkoyum imajı verme zaten git ızgara falan ye

Bu başlamak için iradenin direnmesi canım. Gelme bu oyuna

Pembe Lotus geçmiş olsun balım
ben kazanacağım inşallah bu oyunu

sağol canım inşallah bakalım

Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75

bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
Yine de güzel canım tebrik ederim
Lütfen gitme canım Çok güzel motive ilerliyorsun

canım geçmiş olsun
valla gerekirse belirti uydur ama yaptır testi
benim iş arakadaşımda çıktı, 2 tane küçük çocuğum var eşim desen zaten bağışılığı zayıf epey korkmuştum, fiilasyon ekibine belirtilerimi biraz abartarak söyledim ki bakın ailem de hep yanımda onlara test yapın yaptılar valla

Aaa Allah korusun abla inşallah dediğin gibi değildir
geçen haftanın kronolojisini buldum :)
Ondan önceki haftayı kastetmiştim 81.6 idin adet olunca 82.6 olmuştun abla

Geçmiş olsun canım ama aklınıza getirmeyin.
Sende ki belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Geçen Mayıs Haziran da her sınav görevinden eve dönünce bütün belirtileri kendimde hissediyordum, sonra farkına vardım, kendime telkinde bulundum iyisin diye.
Sitemizde hasta olan çok fazla, bende hergün tedbirimi alarak dışarı çıkıyorum aklıma olumsuz birşey getirmiyorum.
Eşinin oğlana aldığı tedbire bayıldım yanlız :))

inşallah hayatın boyunca da bir daha böbreklerin de kum v.s. olmaz da böyle ne korkarsın ne de acı yaşarsın gülüm , bu ara çok dikkat et hafif üşütmede bile çok sancı yapar , çorapsız terliksiz gezme gülüm

çok sağol canım desteğin için ama kararımı verdim günlük sayfası acacağım inşallah önemli noktalarda 90,80 gibi sizi de etiketlerim
Tamam canım nasıl iyi hissedeceksen 100 altına indiğinde hatta muhakkak çünkü sürpriz var kaptandan biliyorsun

çok sağol canım desteğin için ama kararımı verdim günlük sayfası acacağım inşallah önemli noktalarda 90,80 gibi sizi de etiketlerim
beni de unutma sakın :)
zayıflamana ne yardımcı olacaksa öyle devam et gülüm önemli olan motivasyonunu sürekli yüksek tutup eksi rakam görmen

önce ateş ölçmüyorlar mı ateş yoksa pek umursamıyorlar sanıyordum , valla iyi yapmışsınız siz yoksa çok süründürüp test yapmıyorlarmış

Kalmanı çok isterim canım, kıymetli olduğunu bil lütfen

Ancak son kararı senin vermen gerektiği için birşey demek istemiyorum canım.

99.9 gördüğünde etiket yap muhakkak, sürpriz sözüm var sana biliyorsun

Aaa Allah korusun abla inşallah dediğin gibi değildir

Ondan önceki haftayı kastetmiştim 81.6 idin adet olunca 82.6 olmuştun abla
evet gülüm haklısın önceki hafta 81.6 idi bir ileri bir geri ekim çifte telli
inşallah değildir , bence virüs v.s. yok varsa da hafif oluyordur kimseyle görüşmeyiz olur biter , ben öyle panik yapıp korkan biri değilim , troid ameliyatın da troid fırtınası denen bir şeye girip ölme ihtimalim yüzde 50 ydi ben güle güle ameliyata girdim ,efsane olmuşum doktor hala beni anlatıyormuş hastalarına kulağıma geldi bir kaç kere:)))

teş ölçmüyorlar mı ateş yoksa pek umursamıyorlar sanıyordum , valla iyi yapmışsınız siz yoksa çok süründürüp test yapmıyorlarmış
canım bizde ölçmediler ateş, ama benim o dönem öksürüğüm vardı, burnum tıkalıydı ve boğazımda yanma vardı
ve ben de ve eşimde bir koku kaybı vardı
zaten koku kaybını duyunca siz muhtemelen pozitifsiniz o zaman dediler

bir de bizim kızlar işitme engelli olduğu için kronik böbrek rahatsızlığı olma ihtimalleri çok yüksek bunu da belirtince tamam o zaman yapalım dediler.

Pozitif enerjinle bütün olumlu şeyleri çekiyorsun abla seni unutmak ne mümkün doktorun çok haklı bizim sadece sanalda yazdığın mesajlarınla bile aklımızdan çıkmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…