- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.761
hoş geldiiinnnn gülümmmmHosbuldum canım,ayyulduz nickini hatırladım☺ aman işte kürkçü dükkanı misali dönüp dolaşıp cuma zayıflama yarışmalarına geri donuyoruz hepimiz
Kiz -600 için mi uzuluyordun vururum seni
Rakiben hasta olduğu için ondan ümidimi kestim
Bir kere yağdı ya onda da pikniğe gidecektik elimizde patladiAyy rabbim felaketten korusun ins.
Kardenizin yagmuru daha farklidir bence yesillikler arasinda
Böyle olduğunu bilmiyordum canım sanki aynıyım gibi geliyorduKiz -600 için mi uzuluyordun vururum seni
Tamam canım, sana bi hastalık izni yazarız, diyete devam, hasta olduğun için 2 hafta beklemene gerek yok biliyorsunGecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Handandandan ızin istiyorum su dönemi atlatip tekrar döneyim listeye olurmu
Adet ödemi olduğunu tahmin etmiştimkilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba
rica ederim canımAa super hemen ekran görüntüsü alıyorum sağol tatlım
evet canım çok aldım hem de son 10 kiloyu son 1 ayda aldımbaya almissin canim. Ama yerlesmemis kilo oldugi icin cabuk gidrcektir bence. Yeme aliskanligin da abur cuburu kesdiginde bi bakmissin eksiler gelmeye baslamis
ne guzel ben esimi hicbir sekilde kendime uyduramiyorum .
Tabi kilo benimkinde de var su ara hafif gobek yapti.
Ah keske 1 kg ya takla atarim. Eksi olmasi bile rahatlatiyor beni
23 aylik canim benim en kucuk.
Yok kaptan seni nereye geçiyorum o ilk haftalardaydı. Şimdi mümkün değil. Evet rakibem hasta inşalalh sonra tekrar kapışıcaz onunlaRakiben hasta olduğu için ondan ümidimi kestim
Seni Tebrik ederim canım
Beni geçeceğini düşünmüştüm ama geçmediğin iyi oldu, lütfen peşimden gel
Çok geçmiş olsun canım sağlığın daha önemli iyileş gel hemen lütfenGecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Tebrikler ablakilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
Kız olur mu öyle şey. Daha yenisiniz şişkoyum imajı verme zatenbu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemen
Bu başlamak için iradenin direnmesi canım. Gelme bu oyunaumarım güvenin boşa çıkarmam canımm
ama niye bu kadar umutsuzum bilmiyorum belki de artık işime mi gelmiyor vermek için uğraşmak bilmiyorum ama bi yanım da zayıf halimi çok seviyor
o zaman ilk bildirimimi yapayım
Cuma: 72,8
artık düzenli spora da başladığına göre canım eksilişler başlıyorİlk kilo bildirimini yaparak açılış yapayım
Cuma 74.8
Bugün 74.4
Fark -0.4 (%0.53)
Sağlık olsun haftaya toparlarsın inşallahGünaydın herkese tartı malesef bu hafta hiç kimildamadi sanırım uykusuzluktan salı eksiydim şimdi artim ptesi ile aynı
Cuma:82.3
Güncel: 82.8
Fark:+500
-0.61
Seni gidi seni hadi hayırlısı inşallah seni üzmez Canımbu aralar bırısıyle konusuyorum dısarı cıkıyoruz oturalım konusalım tanısalım zaman gecırelım dıye sadece kahve ıcıyoruz yemege falan goturemıyor dıyetteyımmm dıye kapatıyorum konuyu hemen
Hadi bakalım devamGunaydinlarrrr
Gecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Hafif hafif eksiler gidiyor bakalim canlar.
Zararın neresinden dönersen kardır canım üzme kendiniumarım güvenin boşa çıkarmam canımm
ama niye bu kadar umutsuzum bilmiyorum belki de artık işime mi gelmiyor vermek için uğraşmak bilmiyorum ama bi yanım da zayıf halimi çok seviyor
o zaman ilk bildirimimi yapayım
Cuma: 72,8
Ooo tebrikler
Hastayım diye gidip gelmemezlik yapma olur mu canım çabucak toparlan da gelGecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Önceki hafta 81.6 idin abla 100 gram kalmışkilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
Oooo süpersin canım tebrikler
Sağol abla dünkü agrım basladiginda ölüyorum sandım kum dokmedim daha önceçok geçmiş olsun gülüm , kum dökmek de pek ağrılı olurmuş inşallah bir kere ne var ne yok dökülür çabuk geçer de rahatlarsın
Tebrikler abla çok güzel bir eksikilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
Çok tşk ederim kaptanim❤ tabiki devam zaten mide bulantısından bisey yiyemiyorumTamam canım, sana bi hastalık izni yazarız, diyete devam, hasta olduğun için 2 hafta beklemene gerek yok biliyorsun
inşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlanaAdet ödemi olduğunu tahmin etmiştim
Haftaya daha güzel olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?