Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim 100 mezuniyeti kabul ederse seabahar kaptan 100 e kadar burdayim zaten
Suprizini heyecanla bekliyorum

sabah sırıtıyorum boyuna , oğlana maske taktırdı diye büyük banyo wc yi oğlan küçüğü biz kullanacakmışız :)), ben canıma hiç korkmam , yapılması gereken neyse yapıyorsam tedbirliysem gerisi allahtan tevekkül etmek lazım zaten amaaa eşim çok korkar gün de en az 10-15 kere şuram ağrıyor buram böyle gidicimiyim neyim der ben de he hee sen içeri git az yat tv izle derim :)

Tebrikler canım her hafta kilo kilo gitmez cok sevindim senin adına
Yine de güzel canım tebrik ederim

zor bi haftaydı. Yine de güzel sonuç benim için.Menü paylaşımı vs de yapamadım hiç doğru düzgün bu hafta. Nasıl geçti noldu cidden anlamadım. Çok yoğun ve yorgun bir dönemdi.
Ama benim içim diyet şimdi başlıyor inşallah. 10 kilo bandımı aştım Tam 10 kg gitti başladığımdan beri. Allah nasip ederse 2. 10 kilo devri başladı

Aaaa daha dün gibi 10 kilo gitmiş bile Onlar da patır patır gidecek canım harikasın

Doğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş oldu

Sağlıkçı kökenli olmanın verdiği hastalık hastalığı sendromu bu canım.
Bende üniversitedeyken hocalar hangi hastalığı anlatsa, ben o hastalığı kendimde görürdüm

kız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hep

Darbe yoluyla seni indirmeye calisildigi düşüncen okadar komikki ülke yönetilmiyor ne darbesi ya Ama gerçekten koltuk sevdasına çevirdin mevzuyu
Ozaman senin düşünce yapınla gidiyim nasıl ki ülkenin yönetimini beğenmeyip ülkeyi veya fanatik bir taraftar oodugun takimi yönetimden dolayı birakmazsa bende kimse için takımımı birakmam (paşa gönlüm istemediği sürece)
Ben takımda arkadaşlarimla motive oluyorum zaten kaptan yorum yapmış ilgilenmiş çok önemli değil .
Ayrıca 7/24burda olman değil takım içi kurallarına once senin uymamandi problem
Benim mesajlarıma menume bilinçli yorum yapmadığı biliyorum sebebi de şuan daha iyi şekillendi kafamda .

Ank da mısın o koku annelerin evinde de oluyor. Olunca kusacak gibi oluyorsun

Hem kramp hemde uykusuzluk sanırım dizlerim beni taşımıyor resmen çok ayakta kalmakta çabası eee vücutta bu kiloya alışık değil isyan ediyor
ins ilacin faydasi olur o zaman canim
3 kilo almasına rağmen hala fit ama kilo aldım diye dolanmasına deli oluyorum.
"İyi ki aldın, benle yürümezdin" diyip kafa buluyorum
ya sorma benimkide soylenir arada.
Ama isi agir oldugu icin aldigi kiloyu hemen geri veriyor. Biz yanalim yanalim kendi halimize yanalim
Rakibem nerdesin tartıldım @Beyazkugu87
Cuma76.2
Cuma:75.6
Fark:-600

öyleyse dans
tebrikler canim
Ben sabah akşam alıyorum canım akşam yatmadan alıyorum ayaklarımı biraz rahatlattı
ne guzel ins faydasi olur canim.gecmis olsun
Gecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Handandandan ızin istiyorum su dönemi atlatip tekrar döneyim listeye olurmu
ins bu an oncr sagligina kavusursun canim. Ayrilma buralardan
kilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba
ooo tebrikler abla. Ne guzel
zaten bundan aliyoruz canim. Bende geneldr boyleydim. Hala arada cozutabiliyorum.
Normal saglikli besinleri abartsak bile kilo almayiz belki .

Ama artik karar verdigimize gore illaki gidecek kilolar
Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75

bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
tebrikler canim. İns haftaya daha guzel eksi gelecek.
cok guzel ilerliyordun canim.
Actigin gunluge bizi etiketlemeyi unutma canim.
İns istedigin kiliya en kisa surede ulasirsin
Ablanlar kaza mi yapti abla. Gecmis olsun iyilermi.

İns korona degildir abla iyiyi dusunelim.
Belirtilerden 1i yada 2si oldumu yapiyorlar testi illa atesli olman gerekmiyir.
Bu donemde tedbirleri alin bakalim her ihtimale karsi.
Olsad hafif gecirin ins

Diyeti bu şekilde bölümlere ayırman çok güzel canım
İlkini başardım, ikinci hedefi başaracağım diye düşünerek motivasyonunu artırabilirsin.

Canlı dersler ve bu sürece uyum kolay değil canım ama yavaş yavaş alışacağız.
Hatta ben eski sisteme göre daha çok beğenmeye başladım bu yeni eğitim sistemini

Pozitif enerjinle bütün olumlu şeyleri çekiyorsun abla seni unutmak ne mümkün doktorun çok haklı bizim sadece sanalda yazdığın mesajlarınla bile aklımızdan çıkmıyorsun
mutlu oldum bak şimdiiiii rabbim de senin yüzünü güldürecek kişileri, olaylarla seni haşreylesin

Seninkilerin sesi kısık ondan beğendin yeni sistemi benimkiler önce 20 kişiyse tek tek merhaba öğretmenimle başlıyorlar ders içi ayrı onun yanında 20 defa sesim geliyor mu öğretmenim sonra dersi bitirken yine 20 defa görüşürüz öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…