- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.801
Canim 100 mezuniyeti kabul ederse seabahar kaptan 100 e kadar burdayim zatenKalmanı çok isterim canım, kıymetli olduğunu bil lütfen
Ancak son kararı senin vermen gerektiği için birşey demek istemiyorum canım.
99.9 gördüğünde etiket yap muhakkak, sürpriz sözüm var sana biliyorsun
sabah sırıtıyorum boyuna , oğlana maske taktırdı diye büyük banyo wc yi oğlan küçüğü biz kullanacakmışız :)), ben canıma hiç korkmam , yapılması gereken neyse yapıyorsam tedbirliysem gerisi allahtan tevekkül etmek lazım zaten amaaa eşim çok korkar gün de en az 10-15 kere şuram ağrıyor buram böyle gidicimiyim neyim der ben de he hee sen içeri git az yat tv izle derim :)Geçmiş olsun canım ama aklınıza getirmeyin.
Sende ki belirtilerin psikolojik olduğunu düşünüyorum.
Geçen Mayıs Haziran da her sınav görevinden eve dönünce bütün belirtileri kendimde hissediyordum, sonra farkına vardım, kendime telkinde bulundum iyisin diye.
Sitemizde hasta olan çok fazla, bende hergün tedbirimi alarak dışarı çıkıyorum aklıma olumsuz birşey getirmiyorum.
Eşinin oğlana aldığı tedbire bayıldım yanlız :))
Tebrikler canımher hafta kilo kilo gitmez cok sevindim senin adına
Yine de güzel canım tebrik ederim
Aaaa daha dün gibi 10 kilo gitmiş bilezor bi haftaydı. Yine de güzel sonuç benim için.Menü paylaşımı vs de yapamadım hiç doğru düzgün bu hafta. Nasıl geçti noldu cidden anlamadım. Çok yoğun ve yorgun bir dönemdi.
Ama benim içim diyet şimdi başlıyor inşallah. 10 kilo bandımı aştımTam 10 kg gitti başladığımdan beri. Allah nasip ederse 2. 10 kilo devri başladı
Doğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş olduzor bi haftaydı. Yine de güzel sonuç benim için.Menü paylaşımı vs de yapamadım hiç doğru düzgün bu hafta. Nasıl geçti noldu cidden anlamadım. Çok yoğun ve yorgun bir dönemdi.
Ama benim içim diyet şimdi başlıyor inşallah. 10 kilo bandımı aştımTam 10 kg gitti başladığımdan beri. Allah nasip ederse 2. 10 kilo devri başladı
Sağlıkçı kökenli olmanın verdiği hastalık hastalığı sendromu bu canım.sabah sırıtıyorum boyuna , oğlana maske taktırdı diye büyük banyo wc yi oğlan küçüğü biz kullanacakmışız :)), ben canıma hiç korkmam , yapılması gereken neyse yapıyorsam tedbirliysem gerisi allahtan tevekkül etmek lazım zaten amaaa eşim çok korkar gün de en az 10-15 kere şuram ağrıyor buram böyle gidicimiyim neyim der ben de he hee sen içeri git az yat tv izle derim :)
kız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hepcanım bizde ölçmediler ateş, ama benim o dönem öksürüğüm vardı, burnum tıkalıydı ve boğazımda yanma vardı
ve ben de ve eşimde bir koku kaybı vardı
zaten koku kaybını duyunca siz muhtemelen pozitifsiniz o zaman dediler
bir de bizim kızlar işitme engelli olduğu için kronik böbrek rahatsızlığı olma ihtimalleri çok yüksek bunu da belirtince tamam o zaman yapalım dediler.
Darbe yoluyla seni indirmeye calisildigi düşüncen okadar komikki ülke yönetilmiyor ne darbesi yaGünaydın Canlarım
Bu takım yarışmalara benim kaptanlığımda devam edecektir.
@seaBahAR 'ın ve @Kazen 'in de dediği gibi Cuma Zayıflama Yarışmalarının kaptan değişiminin kuralları var.
Yani kaptanlık darbe yoluyla devir alınamıyor.
Hepimizin ortak amacı kilo vermek olduğuna göre sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile olmayan kişiler için amacımızdan vazgeçmeyeceğiz.
Ayrıca sizler tarafından bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum.
Destek mesajlarınızla çok mutlu oldum
2 gündür beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok çoook teşekkür ederim.
Kaptan olarak bu işi gönüllülük ilkesine göre yaptığımı, herhangi bir ücret almadığımı bilmenizi isterim.
Hepimizin burası dışında bir hayatı var ve ben 7/24 burda olmak zorunda değilim.
Kaptanlığımı beğenmeyenler diğer takımlara transfer olabilirler.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin polemik yaratmasına izin vermeyeceğim.
Her şey amacına hizmet edecek şekilde olması gerektiği gibi devam edecektir.
Ank da mısın o koku annelerin evinde de oluyor. Olunca kusacak gibi oluyorsunkız ben de yok o zaman kesin sağlamım , kurt gibi koku alıyorum , hatta dün komşulardan biri yağı eritti oyhh dedim naneyi de attı içine aman didim sonra tavaya sucuk koydu leen bu ne her haltın kokusunu alıyorum didim kokulara aşırı hassasım malum dönem daha bitmedi ,bitse de biraz koku almam azalsa diyorum , şeker fabrikasının iğrenç kokusundan akşam yemek yiyemiyorum midem kalkıyor hep
ins ilacin faydasi olur o zaman canimHem kramp hemde uykusuzluk sanırım dizlerim beni taşımıyor resmen çok ayakta kalmakta çabası eee vücutta bu kiloya alışık değil isyan ediyor
ya sorma benimkide soylenir arada.3 kilo almasına rağmen hala fit ama kilo aldım diye dolanmasına deli oluyorum.
"İyi ki aldın, benle yürümezdin" diyip kafa buluyorum
tebrikler canim
ne guzel ins faydasi olur canim.gecmis olsunBen sabah akşam alıyorum canım akşam yatmadan alıyorum ayaklarımı biraz rahatlattı
ins bu an oncr sagligina kavusursun canim. Ayrilma buralardanGecen hafta 77.5
Bugün 77.5
Sabitim
Handandandan ızin istiyorum su dönemi atlatip tekrar döneyim listeye olurmu
ooo tebrikler abla. Ne guzelkilo bildirimim
geçen cuma 82.6
bu cuma 81.7
fark -900 gr malum dönem ödemi gitmiş galiba
zaten bundan aliyoruz canim. Bende geneldr boyleydim. Hala arada cozutabiliyorum.rica ederim canım
evet canım çok aldım hem de son 10 kiloyu son 1 ayda aldım
çok dondurma yedim yemek yemeyip cips kola vs yiyip içtim ondan tosbağaya döndüm
inşallah canım bir an önce 6lara varırırım da biraz motivasyonumu kazanırım :)
tebrikler canim. İns haftaya daha guzel eksi gelecek.Günaydın kızlar
Geçen cuma:66.5
Bugün:66.00
Fark:500g
Yüzde:0.75
bu hafta hiç motive olamadım açıkçası. Çok yoğundu. İnş haftaya daha iyi olur
cok guzel ilerliyordun canim.Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Handandandan canim etiketini gördüm teşekkür ederim benim mezuniyetim icin zahmete girdin diger kaptanlara sorarak Allah razi olsun.
Kilo bildirimimi yapayim
ilk hedefim mezuniyet icin kabul edilirse devam ederim canim edilmezse aksam bildiriminde kendi istegi ile ayrildi yazarsin insallah.
Gecen cuma 101.8
Bu cuma 101.8
Sabit
Eki Görüntüle 2702135
Pazartesi +1 ile gelmistim onu yakmisim en azından.
Ablanlar kaza mi yapti abla. Gecmis olsun iyilermi.inşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlana
bakalım benim oğlanın arkadaşının test sonucu ne çıkacak , ona göre benim oğlana da yaptırırız dedi ama belirti olmayana yapmıyorlarmış
Diyeti bu şekilde bölümlere ayırman çok güzel canımzor bi haftaydı. Yine de güzel sonuç benim için.Menü paylaşımı vs de yapamadım hiç doğru düzgün bu hafta. Nasıl geçti noldu cidden anlamadım. Çok yoğun ve yorgun bir dönemdi.
mutlu oldum bak şimdiiiii rabbim de senin yüzünü güldürecek kişileri, olaylarla seni haşreylesinPozitif enerjinle bütün olumlu şeyleri çekiyorsun abla seni unutmak ne mümkün doktorun çok haklı bizim sadece sanalda yazdığın mesajlarınla bile aklımızdan çıkmıyorsun
1/4 ün gitmiş diyelim o zamanDoğumdan beri de tam 21 kilo gitmiş oldu
Seninkilerin sesi kısık ondan beğendin yeni sistemiDiyeti bu şekilde bölümlere ayırman çok güzel canım
İlkini başardım, ikinci hedefi başaracağım diye düşünerek motivasyonunu artırabilirsin.
Canlı dersler ve bu sürece uyum kolay değil canım ama yavaş yavaş alışacağız.
Hatta ben eski sisteme göre daha çok beğenmeye başladım bu yeni eğitim sistemini
Hamilelik ve emzirme dönemleri olmasaydı bizde gayet fit olurduk benceya sorma benimkide soylenir arada.
Ama isi agir oldugu icin aldigi kiloyu hemen geri veriyor. Biz yanalim yanalim kendi halimize yanalim
Canim iyiyim cok şükür. Sizi gördükçe daha iyi oldum. Bide tat koku gelse daha iyi olacagim. Tat olayi psikolojimi bozuyor.
Doğru diyorsun bak hiç öyle düşünmedim1/4 ün gitmiş diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?