- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.901
inşallah gülüm bir şey çıkmazinşallah bişey çıkmaz abla
Allah korumusçok şükür kendileri iyise araba hiç önemli değil
aa doğru bak saati ayarla gülüm diğer taraflarda işe dalıp kaza olmasın , yanık tencere temizlemesi de eziyet bir daha yemek çorba yapması da :)Aynenn öyle yapsam iyi olacak. Yada fırının saatini ayarliyim sık sık hatirlatma yapsin
Koku beni hiç etkilemiyor canim. Ama unutiyorum agzima bir hevesle bir şey atiyorum bakiyorum ne yediğim belli değil canim sıkılıyor. Ee niye kiloluyum neden aldim bu kadar kilo belli olsunamin canim hicbirimize
tebrikler canim.
bende tat pek gitmedi ama koku duyusu yoktu. Kolonyayi burnuma dayiyordum burnum sizliyirdu ama koku yiktu.
Esim tat da alamiyordu onume lapa koysan bike yerim cunku yediklerimde zaten saman gibi hic tat almiyorum diyordu
Neyse dun dunde kaldi.
Zaten artin kilo degildir. Haftaya guzel bir eksi ve yuzdeyle geleceksin demekki canim
Ağrım var ama çok şükür iyim ablainşallah gülüm bir şey çıkmaz
şükür kendilerine bir şey olmamış verilmiş sadakaları varmış
sen nasıl oldun bu gün daha iyi mi belin
şükür bir şeyleri yok ben ablamdan korktum tansiyonu fırlayıp hastahanelik olmuşsa diye oda hemen derin nefesle rahatlama uygulamış hissetmiş çıkacağını , işe yaramış bir şey olmamış şükürtebrikle canim yuzden gayet guzel
kiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersin
cok gecmis olsun abla.
Rabbim korumus. Bidaha gostermesin allahim.
Kendileri iyiymis ya araba yapilir nasilsa.
Hayirlisi ablam negtiftir ins
yaa bende kucugun altini koku almadigim icin surekli kontrol ediyordum.
Ama ona ragmen pisik oluyordu cocugum hep
ins o sekilde hafif bir sekilde atlatmissinizdir canim ve gecip gitmistir.
İnan iyu yada kotu koku aldigima bende cok mutlu olmustum koronadan sonra
hadi hayirli olsun baslangicin canim.
İns kisa surede gider kilolar
Dun disardan yemek yaramadi o zaman sana.
Ne yedin kiz
Haftaya guzel eksi gelir canim.
Sormaa cifle telle uğraşacam bakalim geçer inşallah. Sizde cikmaz insallah bir şey . Arkadaşının test sonuçu nezaman. Belirtisi falan var miaa doğru bak saati ayarla gülüm diğer taraflarda işe dalıp kaza olmasın , yanık tencere temizlemesi de eziyet bir daha yemek çorba yapması da :)
bak şimdi aklıma geldiiiiii kız sen değil miydin geçen günü haşhaşlı tatlıyı yapıp azına sürmeyen cumaya eksi gelicem pınarı yenicem diyen nere gitti o havalar da dün yedin bu kadar artı geldin de bakemmm sinirlendin mi kızdın mı üzüldün mü ne olduuHatay usulü iki tane gecede makarna azcikta tatli
kalanı da verirsin inşallah canım, kararlı olduktan sonra halledersinAaa çok değişik bir his olmalı canım çabucak atlatın inşallah
Çok şükür canım ben de biraz kilo aldım birazını verdim yuvarlanıp duruyorum
Hoş buldum ablacımaa hoş geldin gülüm
sen vernik oje kokusunu da seversin kesin :))Abla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadar
Degisik kokulari severim azcik pisikopatim snirim.
Motor ogzosundan cikan mazot kokusunu,uhu,bali kokusunu
öyle canım, Allah önce sağlık versinNekadar sukur etsek azdır bizim için mühim olmayan bir şeyi kaybedince anliyoruz
Ben bademciklerim şişince yutkunmanin ne büyük bir nimet olduğunu anlamistim
hızlansam ne olur 1 hafta da 3 kilo vermem lazım ki pınar beni yenmesin :)Pınar emin bı şekilde ilerliyor hedefe abla hızlanman lazım
bence ikisinin yokluguda kotuKoku
Koku beni hiç etkilemiyor canim. Ama unutiyorum agzima bir hevesle bir şey atiyorum bakiyorum ne yediğim belli değil canim sıkılıyor. Ee niye kiloluyum neden aldim bu kadar kilo belli olsunben herkes koku diyo bem tat diyom
aman sukur abla bisey olmamis.şükür bir şeyleri yok ben ablamdan korktum tansiyonu fırlayıp hastahanelik olmuşsa diye oda hemen derin nefesle rahatlama uygulamış hissetmiş çıkacağını , işe yaramış bir şey olmamış şükür
şu derin nefes tekniklerini her korktuğumuzda sinirlendiğimiz de yada üzülüp yemeğe sarılacağımızda da yapsak var yaaaaa biz bir daha asla kilo almayız süper olur :)
Aaa severim tabiki ablasen vernik oje kokusunu da seversin kesin :))
bali mali sevmeee kız tehlikeliiiiii
geçen seneden beri de aylarca hiç durmadan çalışıyor fabrika özelleştirdiler mi ne sesi kokusu sağ olsun bitmiyor önümüzde ki seneye gideriz buradan diye teselli ediyorum kendimi:))Çok kötü o koku abloş şeker mahallesi kabusum benim, seni düşünemiyorum
tamamen geçer inşallah gülüm ya kaç gündür perişan oldun ağrıdanAğrım var ama çok şükür iyim abla
bu gün yaptırıcam demiş çocuk , bu çocuğun babası lokantacı , çocuk da babasıyla çalışıyor babanne yaşlı evden çıkmayan biriymiş zaten virüsü ya oğlan ya babası getirmiştir eve ama onlarda belirti yok bildiğim kadarıylaSormaa cifle telle uğraşacam bakalim geçer inşallah. Sizde cikmaz insallah bir şey . Arkadaşının test sonuçu nezaman. Belirtisi falan var mi
iyiyim çok şükür gülüm yerim ben o bebişiiii tüm vaktini alacak tabi annesi , ayy şimdi parmağının yarısı kadar minnacık eller ayaklar ne tatlıdır öp kokla benim için de minik kuşumuukalanı da verirsin inşallah canım, kararlı olduktan sonra halledersin
Hoş buldum ablacımnasılsın ? Bebişten fırsat bulup giremiyorum çok fazla bu aralar
İnşallah gececek abla, bazen sol bacağımla sol kolum çekiliyor o başta yoktu. Hareket etmeye başladım diyemi anlamadımtamamen geçer inşallah gülüm ya kaç gündür perişan oldun ağrıdan
ablam da bu yaz uygulamaya başladı tansiyonu çıkmaya başlayınca hissediyor uyguluyor şükür işe yarıyor yaabence ikisinin yokluguda kotu
aman sukur abla bisey olmamis.
Zaten hersey beynimizde bitiyor biliyokda uygulama sikinti
Aaa severim tabiki abla
Yok abla ben tiryaki degilim. Arada koklayoncada sikinti olmaz heralde
sinirlere baskı olunca uyuşma ağrı ya da çekilme oluyor gülüm , bel fıtığı olanların çoğun da hep olur senin ki disk zedelenmiş ya bir yerden sinirlere de değiyordur belki doktora gidince bunu da unutma söyle bence gülümİnşallah gececek abla, bazen sol bacağımla sol kolum çekiliyor o başta yoktu. Hareket etmeye başladım diyemi anlamadım
sakın güneşte Etimesgutta oturuyor deme nasıl dayanıyor canımAnk da çok geniş bir alanda alınıyor koku canım. Baya uzak bir ilçeye taşınmaları gerekiyor maalesefTam şehrin ortasında kalmış fabrika. Ben ilk okula başladığımda taşınacaktı nerdeyse 30 sene oldu tık yok
ooo pınar tebrikler canım hadi 6lara doğruGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
@Tekrar dene rakibem naptın merak ediyorumm
Haftaya parti var desene ben çikolata canavarı olarak waffle hiç sevemedim meselaokadar dıyet dısı teklıflerle gelıyor kıı reddetmek zorunda kalıyorum senı bır makarnacıya goturmelıyım senınle waffle yıyelım gıbı teklıfler ama 65 e dusersem kacamak gunumu kendısıne ayıracagımyanı buyuk ıhtımal haftaya
çok geçmiş olsun kendilerine birşey olmamış iyi kievet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))
75 olmadan dönmekte iyi ahh ahh nasılsa emeklerimize yazık ediyoruzyaptım canım 72,8
hmmm o zaman pek mümkünatı yok
zaten mezuniyet kilomun altına düşsem daha ne isterim ki
sana da geçmiş olsun kuzum, Allah bi daha yaşatmasın stresi bile yeter
bak şimdi içimdeki canavarı uyandırdın :)geçen hafta 1 kilo fazla çıkmıştım malum dönem başlamıştı onun ödemi gitmiş gol falan yok yani :)
haftaya atarım inşallah beni geçemezsin kiii
Kesinlikle çok fena yoldan geçerken bile ben aracın camlarını kapatıyorum geçilmiyor bileÇok kötü o koku abloş şeker mahallesi kabusum benim, seni düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?