Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah bişey çıkmaz abla

Allah korumus çok şükür kendileri iyise araba hiç önemli değil
inşallah gülüm bir şey çıkmaz
şükür kendilerine bir şey olmamış verilmiş sadakaları varmış
sen nasıl oldun bu gün daha iyi mi belin

Aynenn öyle yapsam iyi olacak. Yada fırının saatini ayarliyim sık sık hatirlatma yapsin
aa doğru bak saati ayarla gülüm diğer taraflarda işe dalıp kaza olmasın , yanık tencere temizlemesi de eziyet bir daha yemek çorba yapması da :)

Koku
Koku beni hiç etkilemiyor canim. Ama unutiyorum agzima bir hevesle bir şey atiyorum bakiyorum ne yediğim belli değil canim sıkılıyor. Ee niye kiloluyum neden aldim bu kadar kilo belli olsun ben herkes koku diyo bem tat diyom

şükür bir şeyleri yok ben ablamdan korktum tansiyonu fırlayıp hastahanelik olmuşsa diye oda hemen derin nefesle rahatlama uygulamış hissetmiş çıkacağını , işe yaramış bir şey olmamış şükür

şu derin nefes tekniklerini her korktuğumuzda sinirlendiğimiz de yada üzülüp yemeğe sarılacağımızda da yapsak var yaaaaa biz bir daha asla kilo almayız süper olur :)

aa doğru bak saati ayarla gülüm diğer taraflarda işe dalıp kaza olmasın , yanık tencere temizlemesi de eziyet bir daha yemek çorba yapması da :)
Sormaa cifle telle uğraşacam bakalim geçer inşallah. Sizde cikmaz insallah bir şey . Arkadaşının test sonuçu nezaman. Belirtisi falan var mi

Hatay usulü iki tane gecede makarna azcikta tatli
bak şimdi aklıma geldiiiiii kız sen değil miydin geçen günü haşhaşlı tatlıyı yapıp azına sürmeyen cumaya eksi gelicem pınarı yenicem diyen nere gitti o havalar da dün yedin bu kadar artı geldin de bakemmm sinirlendin mi kızdın mı üzüldün mü ne olduu

Aaa çok değişik bir his olmalı canım çabucak atlatın inşallah

Çok şükür canım ben de biraz kilo aldım birazını verdim yuvarlanıp duruyorum
kalanı da verirsin inşallah canım, kararlı olduktan sonra halledersin
aa hoş geldin gülüm
Hoş buldum ablacım nasılsın ? Bebişten fırsat bulup giremiyorum çok fazla bu aralar

Abla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadar

Degisik kokulari severim azcik pisikopatim snirim.
Motor ogzosundan cikan mazot kokusunu,uhu,bali kokusunu
sen vernik oje kokusunu da seversin kesin :))
bali mali sevmeee kız tehlikeliiiiii

bence ikisinin yokluguda kotu
aman sukur abla bisey olmamis.

Zaten hersey beynimizde bitiyor biliyokda uygulama sikinti

sen vernik oje kokusunu da seversin kesin :))
bali mali sevmeee kız tehlikeliiiiii
Aaa severim tabiki abla

Yok abla ben tiryaki degilim. Arada koklayoncada sikinti olmaz heralde

Çok kötü o koku abloş şeker mahallesi kabusum benim, seni düşünemiyorum
geçen seneden beri de aylarca hiç durmadan çalışıyor fabrika özelleştirdiler mi ne sesi kokusu sağ olsun bitmiyor önümüzde ki seneye gideriz buradan diye teselli ediyorum kendimi:))

Sormaa cifle telle uğraşacam bakalim geçer inşallah. Sizde cikmaz insallah bir şey . Arkadaşının test sonuçu nezaman. Belirtisi falan var mi
bu gün yaptırıcam demiş çocuk , bu çocuğun babası lokantacı , çocuk da babasıyla çalışıyor babanne yaşlı evden çıkmayan biriymiş zaten virüsü ya oğlan ya babası getirmiştir eve ama onlarda belirti yok bildiğim kadarıyla

kalanı da verirsin inşallah canım, kararlı olduktan sonra halledersin

Hoş buldum ablacım nasılsın ? Bebişten fırsat bulup giremiyorum çok fazla bu aralar
iyiyim çok şükür gülüm yerim ben o bebişiiii tüm vaktini alacak tabi annesi , ayy şimdi parmağının yarısı kadar minnacık eller ayaklar ne tatlıdır öp kokla benim için de minik kuşumuu

bence ikisinin yokluguda kotu
aman sukur abla bisey olmamis.

Zaten hersey beynimizde bitiyor biliyokda uygulama sikinti

Aaa severim tabiki abla

Yok abla ben tiryaki degilim. Arada koklayoncada sikinti olmaz heralde
ablam da bu yaz uygulamaya başladı tansiyonu çıkmaya başlayınca hissediyor uyguluyor şükür işe yarıyor yaa
sürekli kendimizin farkın da olsak zaten ne kilo ne hastalık kolaykolay olmaz gülüm
tiryakisin balici çocuklar gibisin demedim ki kızzz ne tiryaki olacaksın arada kullanınca birşeyleri yapıştırıken hoşuna gidiyordur derin soluyorsundur :) ben rüzgarın yağmurun toprağın kokusunu çok severim rüzgarı dinlemek, ağaçlardaki hışırtısını kuşların o anda ki daha şen şakrak bağrış gibi ötüşünü duymak beni çok mutlu edip enerji doldurur her zaman :)

İnşallah gececek abla, bazen sol bacağımla sol kolum çekiliyor o başta yoktu. Hareket etmeye başladım diyemi anlamadım
sinirlere baskı olunca uyuşma ağrı ya da çekilme oluyor gülüm , bel fıtığı olanların çoğun da hep olur senin ki disk zedelenmiş ya bir yerden sinirlere de değiyordur belki doktora gidince bunu da unutma söyle bence gülüm

sakın güneşte Etimesgutta oturuyor deme nasıl dayanıyor canım
Günaydın kızlar

Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%

@Tekrar dene rakibem naptın merak ediyorumm
ooo pınar tebrikler canım hadi 6lara doğru
Haftaya parti var desene ben çikolata canavarı olarak waffle hiç sevemedim mesela
çok geçmiş olsun kendilerine birşey olmamış iyi ki
yaptım canım 72,8

hmmm o zaman pek mümkünatı yok
zaten mezuniyet kilomun altına düşsem daha ne isterim ki

sana da geçmiş olsun kuzum, Allah bi daha yaşatmasın stresi bile yeter
75 olmadan dönmekte iyi ahh ahh nasılsa emeklerimize yazık ediyoruz
geçen hafta 1 kilo fazla çıkmıştım malum dönem başlamıştı onun ödemi gitmiş gol falan yok yani :)
haftaya atarım inşallah beni geçemezsin kiii
bak şimdi içimdeki canavarı uyandırdın :)
Çok kötü o koku abloş şeker mahallesi kabusum benim, seni düşünemiyorum
Kesinlikle çok fena yoldan geçerken bile ben aracın camlarını kapatıyorum geçilmiyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…