Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sorma ablaya madem bozicam 1 dilim tatlı yeseydin bari
Keyfim kaçtı motivasyon bozuldu..Neyse artık dustugumuz yerden kalkariz apllamm

İnşallah gececek abla, bazen sol bacağımla sol kolum çekiliyor o başta yoktu. Hareket etmeye başladım diyemi anlamadım
ins canin buda gececek.

Ay abla saydiklarini kim sevmezki.
Bende yagmur yaginca toprak kokusunu cok severim.

Evet normalde bende çok olur, ama yerimde kaldıgımda olmamıştı. Dr a gidince inş onuda diyim

Kız olur mu öyle şey. Daha yenisiniz şişkoyum imajı verme zaten git ızgara falan ye
ben dıyetteyım dıyınce sasırdı zaten sen ınceceıksın ne dıyetı dıye suan gozunde mınıcık gobegı cıkıp dıyet yapan sımarık kız gıbıyım
kiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersin
aynen ya cok mantıklııı

Kahvaltı yapıp anca gelebildim.

Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.7
Fark -300
Az ama istikrarlı
Cira kokusuda cok guzeldir
A bak ben de kaç yaşındayım bu yaz tanıştım çırayla kayınvalidemlerim köyü orman köyü ve yaz kış soba yakıldığı için çokça var o köyde ben de sevmiştim kokusunu orman gibi kokmuştu bana
gecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
Offf offf offf yüzdeye bak süperrrr

gecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
vav super canim
Kızlar alıntılarım gitti kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gece uyumayan kızım sabah uyuyunca herşeyi bırakıp uyudum biraz
oh iyi yapmissin canim
Rakibem ne durumdasın ? I Ilyusa benim tartının pili bitmiş eşim Cuma dönüşü alıp getirecek aç bilaç oturuyorum sabah kahvemi bile içmedim düşün
Ay cok acikmissindir canim.
Tarti guzel seyler soyler ins bekledigine deger

sağ ol gülümmm

aman içindeki canavar uyansa ne olur benim hafta da kaç gram verdiğim yıllardır 5 sene de 30 kiloyu ancak verdim hatta 700 daha verirsem tam 30 kilo olacak beni de geçemezsen bilemiyorum yani ne diyeyim
bundan daha iyi gaz mı olur hadi göreyim seni

Arkadaslar Seabahar kaptanimiz ve diger kaptanlarimiz uygun gormus mezuniyet kilom tekrar 100 olarak guncellendi tesekkur ederim tekrar Handandandan cim benim icin rica ettin zahmete girdin.
1.8 kilo daha burdayim sonra mezuniyet insallah
Son iki gun menu vs yazamadim bugun is de yogundu ama bahsettigim eve yakin spor salonua yazildim dun basladim eliptik neymis ya 15 dk yapamadim
Bu arada Pembe Lotus canim cok gecmis olsun yazamamistim Allah sifa versin.
Bu gunden mezun olana kadar menu ve spor paylasimina devam edecegim arkadaslar
Kilo veren vermeye cabalayan herkesi tebrik ediyorum.

iyiyim çok şükür gülüm yerim ben o bebişiiii tüm vaktini alacak tabi annesi , ayy şimdi parmağının yarısı kadar minnacık eller ayaklar ne tatlıdır öp kokla benim için de minik kuşumuu
Öperim koklarım senin için ablacım seve seve

Sorma ablaya madem bozicam 1 dilim tatlı yeseydin bari
Keyfim kaçtı motivasyon bozuldu..Neyse artık dustugumuz yerden kalkariz apllamm
başaranlarla başaramayanlar arasında ki fark
başarısızlar ilk engelde vaz geçenler
başaranlar her engel sonrası tekrar tekrar deneyenlerdir...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…