- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.921
Sorma ablaya madem bozicam 1 dilim tatlı yeseydin baribak şimdi aklıma geldiiiiii kız sen değil miydin geçen günü haşhaşlı tatlıyı yapıp azına sürmeyen cumaya eksi gelicem pınarı yenicem diyen nere gitti o havalar da dün yedin bu kadar artı geldin de bakemmm sinirlendin mi kızdın mı üzüldün mü ne olduu
ins canin buda gececek.İnşallah gececek abla, bazen sol bacağımla sol kolum çekiliyor o başta yoktu. Hareket etmeye başladım diyemi anlamadım
ablam da bu yaz uygulamaya başladı tansiyonu çıkmaya başlayınca hissediyor uyguluyor şükür işe yarıyor yaa
sürekli kendimizin farkın da olsak zaten ne kilo ne hastalık kolaykolay olmaz gülüm
tiryakisin balici çocuklar gibisin demedim ki kızzz ne tiryaki olacaksın arada kullanınca birşeyleri yapıştırıken hoşuna gidiyordur derin soluyorsundur :) ben rüzgarın yağmurun toprağın kokusunu çok severim rüzgarı dinlemek, ağaçlardaki hışırtısını kuşların o anda ki daha şen şakrak bağrış gibi ötüşünü duymak beni çok mutlu edip enerji doldurur her zaman :)
Evet normalde bende çok olur, ama yerimde kaldıgımda olmamıştı. Dr a gidince inş onuda diyimsinirlere baskı olunca uyuşma ağrı ya da çekilme oluyor gülüm , bel fıtığı olanların çoğun da hep olur senin ki disk zedelenmiş ya bir yerden sinirlere de değiyordur belki doktora gidince bunu da unutma söyle bence gülüm
ben dıyetteyım dıyınce sasırdı zaten sen ınceceıksın ne dıyetı dıye suan gozunde mınıcık gobegı cıkıp dıyet yapan sımarık kız gıbıyımKız olur mu öyle şey. Daha yenisiniz şişkoyum imajı verme zatengit ızgara falan ye
aynen ya cok mantıklıııkiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersin
eveett ben cok sevıyorum 65 e yaklastıkca heyecan bastı waffle yıcem dıyeHaftaya parti var desene ben çikolata canavarı olarak waffle hiç sevemedim mesela
Tebrik ederim canım kaç ayda düştün 83 den bu kiloya benimde ilk hedefim 65 inşallahgecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
Az ama istikrarlıKahvaltı yapıp anca gelebildim.
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.7
Fark -300
A bak ben de kaç yaşındayım bu yaz tanıştım çırayla kayınvalidemlerim köyü orman köyü ve yaz kış soba yakıldığı için çokça var o köyde ben de sevmiştim kokusunu orman gibi kokmuştu banaCira kokusuda cok guzeldir
Offf offf offf yüzdeye bakgecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
Kız ne kaçamağı o kadar tebrik etmiştim seni hepsini geri aldımSorma ablaya madem bozicam 1 dilim tatlı yeseydin bari
Keyfim kaçtı motivasyon bozuldu..Neyse artık dustugumuz yerden kalkariz apllamm
vav super canimgecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
oh iyi yapmissin canimKızlar alıntılarım gittikilo veren herkesi tebrik ediyorum. Gece uyumayan kızım sabah uyuyunca herşeyi bırakıp uyudum biraz
Ay cok acikmissindir canim.
sağ ol gülümmmsakın güneşte Etimesgutta oturuyor deme nasıl dayanıyor canım
ooo pınar tebrikler canım hadi 6lara doğru
Haftaya parti var desene ben çikolata canavarı olarak waffle hiç sevemedim mesela
çok geçmiş olsun kendilerine birşey olmamış iyi ki
75 olmadan dönmekte iyi ahh ahh nasılsa emeklerimize yazık ediyoruz
bak şimdi içimdeki canavarı uyandırdın :)
Kesinlikle çok fena yoldan geçerken bile ben aracın camlarını kapatıyorum geçilmiyor bile
Çok artıyım canım biraz daha bekliyorum
Öperim koklarım senin için ablacım seve seveiyiyim çok şükür gülüm yerim ben o bebişiiii tüm vaktini alacak tabi annesi , ayy şimdi parmağının yarısı kadar minnacık eller ayaklar ne tatlıdır öp kokla benim için de minik kuşumuu
başaranlarla başaramayanlar arasında ki farkSorma ablaya madem bozicam 1 dilim tatlı yeseydin bari
Keyfim kaçtı motivasyon bozuldu..Neyse artık dustugumuz yerden kalkariz apllamm
Bekleyince düşüyormuÇok artıyım canım biraz daha bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?