Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aa hoş geldin gülüm

Abla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadar

Degisik kokulari severim azcik pisikopatim snirim.
Motor ogzosundan cikan mazot kokusunu,uhu,bali kokusunu

koku almak da çok büyük nimet eşim hep der bundan 4 sene kadar önce ağır girip oldu eşim o zaman koku alma duyusu gitti kokuları almıyor , ben şeker fabrikası iğrenç kokuyor öğğ dediğim de havayı koklayıp hani hiç koku yok ki misi gibi diyip gıcık veriyor bi de:))) sonra da keşke alsaydım kokuyu yemeklerin kahvenin çileğin bile kokusunu alamıyorum ki diyor

öyle canım
diyorum ya hepi topu 2 gün koku alamadım
3. gün ufaklık kaka yaptığında eşim öfff amma kokutmuşsun kız deyince aaman aman bırak da koku alalım demiştim

yine kazanamadı benim sıpa ve yine ben daha ders çalışmam okumam muhabbeti yaptık sonun da ikna olup ders çalışmaya karar verdi hazırlanıyor bakalım inşallah 3. denemesin de kazanır , senin oğlan daha lise son da o zaman pek umursamıyorlar zaten virüsten okul v.s. de düzen de gitti allah yardımcıları olsun içlerine şevk hırs ne varsa versin . aminnnnn
sigarayı forsur fosur içiyorum arkamdan başka marka sigara içmiş biri geçsin onun bile kokusunu alıyorum benim sıpanın sigara içtiğini onca parfümü boca etmesine rağmen anlamış biriyim

öyle canım
3. gün ufaklık kaka yaptığında eşim öfff amma kokutmuşsun kız deyince aaman aman bırak da koku alalım demiştim
koku almayıp kıymetini anlayınca kaka kokusunu almak bile nimet işte gülüm :)))))

geçemedim aslın da geçen haftanın artısıydı bu

Abla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadar

Degisik kokulari severim azcik pisikopatim snirim.
Motor ogzosundan cikan mazot kokusunu,uhu,bali kokusunu
Yanlız değilsin o dediğin kokuları bende seviyorum tek Bali ne onu bilmiyorum yeni dergi kokuları okul kitapları mis

yaptım canım 72,8

hmmm o zaman pek mümkünatı yok
zaten mezuniyet kilomun altına düşsem daha ne isterim ki

sana da geçmiş olsun kuzum, Allah bi daha yaşatmasın stresi bile yeter
amin canim hicbirimize
Kahvaltı yapıp anca gelebildim.

Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.7
Fark -300
tebrikler canim.
bende tat pek gitmedi ama koku duyusu yoktu. Kolonyayi burnuma dayiyordum burnum sizliyirdu ama koku yiktu.
Esim tat da alamiyordu onume lapa koysan bike yerim cunku yediklerimde zaten saman gibi hic tat almiyorum diyordu
Hatay usulü iki tane gecede makarna azcikta tatli
Neyse dun dunde kaldi.

Zaten artin kilo degildir. Haftaya guzel bir eksi ve yuzdeyle geleceksin demekki canim

Geçmiş olsun canım kaç gün oldu

Geçmiş olsun abla

Hoşgeldin canım aramıza
sağ ol gülüm allah razı olsun bu sene kaza senesi mi ne önce erkek kardeşim eşi arabayı kullanırken yapmıştı araba hurdaya çıktı şükür onlara bir şey olmadı şimdi de ablamalar bol sadaka vermemiz lazım

ben bu 2020 yi hiç sevmiyim bir an önce geçse de bitsee:))))

öyle canım
Nekadar sukur etsek azdır bizim için mühim olmayan bir şeyi kaybedince anliyoruz
Ben bademciklerim şişince yutkunmanin ne büyük bir nimet olduğunu anlamistim

gülüm sen yemek yaparken mutfaktan ayrılma bu aralar iyileşene kadar biraz dikkat et allah korusun daha beteri olmasın
Aynenn öyle yapsam iyi olacak. Yada fırının saatini ayarliyim sık sık hatirlatma yapsin

Yanlız değilsin o dediğin kokuları bende seviyorum tek Bali ne onu bilmiyorum yeni dergi kokuları okul kitapları mis
sevindim tek degilmisim
Bali de yapistirici canim.

Yeni kitap dergi kokusunu bende cok severim.
Cira kokusuda cok guzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…