- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.881
eyvahhh eyvahh beni yenmene de 800 gram kaldıGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
Fitt_anne rakibem naptın merak ediyorumm
aa hoş geldin gülümHoşbuldum kaptanımiyiyim sizler nasılsınız
Kilom 64-64,5 civarı değişiyor, hala regl olamadım maalesef 1,5 ay geciktionun ödemi olduğuna eminim. Haftaya doktora gideceğim, adet olduktan sonra normal kiloma dönerim inşallah
Cok sagol canimcan yaa
ateşini yolla bana dımtıstıstıstıs
çok geçmiş olsun canım
geçen hafta 1 kilo fazla çıkmıştım malum dönem başlamıştı onun ödemi gitmiş gol falan yok yani :)Abla ben seni yeni geçmiştim ya geçen hafta böyle goll atılmaz ki hemen
Abla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadarfarklı aşamaların da farklı kokular çıkıyor fabrikadan sen kanalizasyondan daha iğrenç kokusuna denk gelmemişsin gülüm denk gelip de arada hoşuma gidiyor koku diyorsannnn piskopat mısın nesin neyini seviyorsun yavvf o kokunun derim
koku almak da çok büyük nimet eşim hep der bundan 4 sene kadar önce ağır girip oldu eşim o zaman koku alma duyusu gitti kokuları almıyor , ben şeker fabrikası iğrenç kokuyor öğğ dediğim de havayı koklayıp hani hiç koku yok ki misi gibi diyip gıcık veriyor bi de:))) sonra da keşke alsaydım kokuyu yemeklerin kahvenin çileğin bile kokusunu alamıyorum ki diyorkoronadan sonra ne olursa olsun koku aldığıma sevinir oldum
hatta işte o bahsettiğim dönem 2 gün koku almam neredeyse tamamen gitmişti
ufaklık kaka yapıyor kokuyu almadığım için hele de yeni değiştiysem ltına bi sonraki sefere kadar açmıyordum altını
koku duyum geri gelince kızın kaka yaptığını anladığıma o kadar sevindim ki bildiğin kaka kokusu mutlu etti beni
inşallah kuzum
acaba ben de bölümlere ayrısam mı motive eder mi beni acaba?
mesela ilk hedefim 69u görmek olsun di mi
yok kuzum çok şükür hepimiz negatiftik ama testler %40 güvenilirmiş ben o dönem atlattık diye düşünüyorum çünkü hafif de olsa neredeyse tüm belirtiler vardı
ama şükürler olsun şu an hepimiz iyiyiz
çok geçmiş olsun canım
ben demir başım hep buradayım kiii:)))Hosbuldum canim,sen de buralardasin demek☺
öyle canımkoku almak da çok büyük nimet eşim hep der bundan 4 sene kadar önce ağır girip oldu eşim o zaman koku alma duyusu gitti kokuları almıyor , ben şeker fabrikası iğrenç kokuyor öğğ dediğim de havayı koklayıp hani hiç koku yok ki misi gibi diyip gıcık veriyor bi de:))) sonra da keşke alsaydım kokuyu yemeklerin kahvenin çileğin bile kokusunu alamıyorum ki diyor
Pınar emin bı şekilde ilerliyor hedefe abla hızlanman lazımeyvahhh eyvahh beni yenmene de 800 gram kaldı
yine kazanamadı benim sıpa ve yine ben daha ders çalışmam okumam muhabbeti yaptık sonun da ikna olup ders çalışmaya karar verdi hazırlanıyor bakalım inşallah 3. denemesin de kazanır , senin oğlan daha lise son da o zaman pek umursamıyorlar zaten virüsten okul v.s. de düzen de gitti allah yardımcıları olsun içlerine şevk hırs ne varsa versin . aminnnnnAman boş ve gereksiz meseleler takılmayalım canım boşver
Oğlan naptı üniversiteyihazırlanıyormu kazandımı
Benimkiler 12 de oğlan hiçççç umurunda değil çalışmıyor günü gelince başını taşlara vuracağı günlere emin ve sağlam adımlarla ilerliyor
kız baya uğraşıyor çalıyor Allah yolunu açık etsin bakalım
ay ekimmm nasıl bi koku alma sigara içenin koku alması azalıyor diyorlar bilmem doğrumu
koku almayıp kıymetini anlayınca kaka kokusunu almak bile nimet işte gülüm :)))))öyle canım
diyorum ya hepi topu 2 gün koku alamadım
3. gün ufaklık kaka yaptığında eşim öfff amma kokutmuşsun kız deyince aaman aman bırak da koku alalım demiştim
gülüm sen yemek yaparken mutfaktan ayrılma bu aralar iyileşene kadar biraz dikkat et allah korusun daha beteri olmasınYokk bildiğin altı simsiyah olmuş. Hiç yok sarmısak soğan kahve nane dogruyorum kokluyorum yok sifir
geçemedim aslın da geçen haftanın artısıydı buHosgeldin canim
Ah ahh yandık desene o sendromlar bizide vurmaz inşallah. Senin kızda uslanır insallah biraz daha ya gercektem cok zor oluyor surekli aglayan uyumayan bebek. Allah kolaylik versin.
Benim kullandigm bitkiseldi bebek emmeden silmen dahi gerekmiyor gogus ucunu
Aynen tam yengec iste
Cok grcmis olsun cnm. Insallah cabucak atlatirsin
Tebrikler kaptanim
Uykusuzluk vs cok etkiliyor hele seni bahar hepimiz biliyorz. Haftaya guzel eksi gelir insallah.
Guzwl haberlerni bekliyoruz ozaman
Uzulme cnm baslangic yaptin soncuta gidicek bu kilolar baska caresi yok
Masallah cnm tbrkler
Hastalign etken oldu tabi cnm uzulme kumlari dok hemen listeye dönmelisin
Tebrikler ablammbu hafta rakam olarak beni gecmissin
Tbrkler cnm 500gr da super bence o kiloda
Enazindna artilar gitmis tbrkler cnm haftaya cok dha iyi olcak 100kiloya kadar burdaymissin bunu okuyunca gercekten sevindim
Tessekurler cnm
Yanlız değilsin o dediğin kokuları bende seviyorumAbla ben baya uzagim. Arada pancar kokusu geliyir bana o kadar
Degisik kokulari severim azcik pisikopatim snirim.
Motor ogzosundan cikan mazot kokusunu,uhu,bali kokusunu
amin canim hicbirimizeyaptım canım 72,8
hmmm o zaman pek mümkünatı yok
zaten mezuniyet kilomun altına düşsem daha ne isterim ki
sana da geçmiş olsun kuzum, Allah bi daha yaşatmasın stresi bile yeter
tebrikler canim.Kahvaltı yapıp anca gelebildim.
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.7
Fark -300
bende tat pek gitmedi ama koku duyusu yoktu. Kolonyayi burnuma dayiyordum burnum sizliyirdu ama koku yiktu.iyiyiz canımcok şükür.
ayy tat da mi 1 ayy çok değil mi yaa
canim tat koku 7 gün oldu. Hastalik 14 gün falan galiba tam hesaplamadim.
Yakın temasliyim canim 3 kişiyle. Çok şükür atlattim sayilir. Ağır dönemlerim geçti. Şimdi iyiyim.
Aynenn canim. Insallahh.
Yaa sorma bende sürekli kontrol ediyorum. Hepte yapmış oluyor.
Neyse dun dunde kaldi.Hatay usulü iki tane gecede makarna azcikta tatli
Çok kötü o koku abloş şeker mahallesi kabusum benim, seni düşünemiyorumbundan sonra başka şehre gidersem şeker fabrikası var mı nerede diye ilk ona baktırıp ev tutucam
sağ ol gülüm allah razı olsun bu sene kaza senesi mi ne önce erkek kardeşim eşi arabayı kullanırken yapmıştı araba hurdaya çıktı şükür onlara bir şey olmadı şimdi de ablamalar bol sadaka vermemiz lazımGeçmiş olsun canım kaç gün oldu
Geçmiş olsun abla
Hoşgeldin canım aramıza
Nekadar sukur etsek azdır bizim için mühim olmayan bir şeyi kaybedince anliyoruzöyle canım
diyorum ya hepi topu 2 gün koku alamadım
3. gün ufaklık kaka yaptığında eşim öfff amma kokutmuşsun kız deyince aaman aman bırak da koku alalım demiştim
Aynenn öyle yapsam iyi olacak. Yada fırının saatini ayarliyim sık sık hatirlatma yapsingülüm sen yemek yaparken mutfaktan ayrılma bu aralar iyileşene kadar biraz dikkat et allah korusun daha beteri olmasın
sevindim tek degilmisimYanlız değilsin o dediğin kokuları bende seviyorumtek Bali ne onu bilmiyorum yeni dergi kokuları okul kitapları mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?