- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.861
Elim titriyor kız nasıl hesaplayimKilo bildirimi yapip kaciyim dün ki yemem sonucu iyi bir arti ile geldim kusura bakmayın kızlar haftaya telafi edikecektir
Geçen hafta 76.4
Bugün 77.2
Artı 800
Yuzdeyi hesaplarmisin baharcigimNorth River
Aaa öyle mi tamam canım o zaman,ben eski mesajlardan ayrıldığım kiloma bakayım o zaman,simdilik free takilayim eğer boşluk olmaz süreç uzarsa başka takımı düşünebilirim ama şimdilik burası iyiİzin kilona dusmene gerek yok canım liste için sonuçta hamilelik geçirdin 6ayi geçmiş ve %5 inden fazla almissan kilon bölünerek girebilirsin ben sana kuralı hatırlatayım liste müsait olunca düşünürseniz aklında olsun yada başka takıma geçersen vs
Aaa çok değişik bir his olmalı canım çabucak atlatın inşallahYokk bildiğin altı simsiyah olmuş. Hiç yok sarmısak soğan kahve nane dogruyorum kokluyorum yok sifir
Çok şükür canım ben de biraz kilo aldım birazını verdim yuvarlanıp duruyorumAynen öyle canım, kimse kimseye doktora git bile diyemiyor artık. Ben de gelir diye bekledim süreçten dolayı hiç gitmek istemiyorum ama ne yaptıysam fayda etmedi gitmek şart oldu.
İyiyim şükür kızımla geçiyor günler, son dişlerimizi çıkarıyoruz uykusuzluk iştahsızlık tavan yaptı. Sen nasılsın nasıl gidiyor
inşallah bişey çıkmaz ablainşallah olur niranım , benim sıpanın arkadaşı var sitede sivillerde çocuğun babannesi hastaydı bir kaç gündür dün hastaneye götürmüşler tüm test tahlilleri yaptırmışlar gece benim oğlan ayvayı yedik dedi korana virüs çıkmış , benim oğlanın arkadaşı da bu gün test yaptıracak onda varsa benim sıpada da vardır bize de bulaşmıştır bir kaç gündür sabahları midem çok kötü bulanıyordu dün levaboya zor yetiştim başım da çatlar gibi ağrıyordu , ben üzülüp streslenince bir yerlerime vurur ablamların kaza yapmasından diye büyük ihtimal mideye başa vurdu dedim , benim koca, bu sabah kesin teşhisi koydu oğlun getirdi sana da bulaştırdı diye :))) evde maske taktırdı oğlana
bakalım benim oğlanın arkadaşının test sonucu ne çıkacak , ona göre benim oğlana da yaptırırız dedi ama belirti olmayana yapmıyorlarmış
Allah korumusevet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))
Kiz sen bildirim yaptın mi kaçırdım mi benHandandandan canım ben free mi takılacağım
Beraber Mezun olmuştuk canım mezuniyet kilonun altında olmadığın için 6 ayın dolması gerek diye biliyorumHandandandan canım ben free mi takılacağım
tebrikle canim yuzden gayet guzelGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
Fitt_anne rakibem naptın merak ediyorumm
kiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersinokadar dıyet dısı teklıflerle gelıyor kıı reddetmek zorunda kalıyorum senı bır makarnacıya goturmelıyım senınle waffle yıyelım gıbı teklıfler ama 65 e dusersem kacamak gunumu kendısıne ayıracagımyanı buyuk ıhtımal haftaya
cok gecmis olsun abla.evet yaa ana yolda giderken ara sokaktan hızla araç gelip abalmların araca bindirmiş şükür kimseye bir şey olmamış arabayı yeğeni kullanır hep onun yan tarafı biraz şişmişti ertesi günü , araba baya hasar almış çekiciyle götürmüşler sanayiye ama dediğim gibi bizimlkiler iyi hamd olsun
ya akşama ya yarına belli olur oğlanın arkadaşının test ona göre bizde bakıcaz gerekirse test yaptırırız yoksa da yine de bir kaç gün evde otururuz tedbirli tedbirli:))
yaa bende kucugun altini koku almadigim icin surekli kontrol ediyordum.Çorba yanmış farkında değilim, görünce anladim
ins o sekilde hafif bir sekilde atlatmissinizdir canim ve gecip gitmistir.koronadan sonra ne olursa olsun koku aldığıma sevinir oldum
hatta işte o bahsettiğim dönem 2 gün koku almam neredeyse tamamen gitmişti
ufaklık kaka yapıyor kokuyu almadığım için hele de yeni değiştiysem ltına bi sonraki sefere kadar açmıyordum altını
koku duyum geri gelince kızın kaka yaptığını anladığıma o kadar sevindim ki bildiğin kaka kokusu mutlu etti beni
inşallah kuzum
acaba ben de bölümlere ayrısam mı motive eder mi beni acaba?
mesela ilk hedefim 69u görmek olsun di mi
yok kuzum çok şükür hepimiz negatiftik ama testler %40 güvenilirmiş ben o dönem atlattık diye düşünüyorum çünkü hafif de olsa neredeyse tüm belirtiler vardı
ama şükürler olsun şu an hepimiz iyiyiz
çok geçmiş olsun canım
hadi hayirli olsun baslangicin canim.Evet kızlar uzun bir aradan sonra tartıldım sabah tamı tamına 80 kiloyumbu hafta hedefim en az iki kilo vermek,muhtemelen odemden gideceği için veririm diye düşünüyorum,bir aylık hedefimde 6 kilo olsun,mesajım burada dursun bakalım hedefe ulaşacak miyim.
Dun disardan yemek yaramadi o zaman sana.Aşkım bitanem şayet dün olsaydı tartı günü seni yenmistim ama bugün☹ tebrik ederim canım sen kazandın
yaptım canım 72,8Kiz sen bildirim yaptın mi kaçırdım mi ben
hmmm o zaman pek mümkünatı yokBeraber Mezun olmuştuk canım mezuniyet kilonun altında olmadığın için 6 ayın dolması gerek diye biliyorum
sana da geçmiş olsun kuzum, Allah bi daha yaşatmasın stresi bile yetertebrikle canim yuzden gayet guzel
kiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersin
cok gecmis olsun abla.
Rabbim korumus. Bidaha gostermesin allahim.
Kendileri iyiymis ya araba yapilir nasilsa.
Hayirlisi ablam negtiftir ins
yaa bende kucugun altini koku almadigim icin surekli kontrol ediyordum.
Ama ona ragmen pisik oluyordu cocugum hep
ins o sekilde hafif bir sekilde atlatmissinizdir canim ve gecip gitmistir.
İnan iyu yada kotu koku aldigima bende cok mutlu olmustum koronadan sonra
hadi hayirli olsun baslangicin canim.
İns kisa surede gider kilolar
Dun disardan yemek yaramadi o zaman sana.
Ne yedin kiz
Haftaya guzel eksi gelir canim.
farklı aşamaların da farklı kokular çıkıyor fabrikadan sen kanalizasyondan daha iğrenç kokusuna denk gelmemişsin gülüm denk gelip de arada hoşuma gidiyor koku diyorsannnn piskopat mısın nesin neyini seviyorsun yavvf o kokunun derimsizinkide pozitifmi cikti canim.
Simdi nasilsin
hay masallah canimm
yoktur abla ins
Bana da gelir seker fabrikasinin kokusu abla. Biraz uzagim belki de o yuzden kokusu cok rahatsiz etmez hatta hosuma gider bazen
yok ya ben sevemedim pek.
zaten okullarda aciliyor. Ufak ufak hepsini acacaklar sanirim
ay benim cocuklqrda boyleler
Ogretmenlere allah sabir versin. Hepsibin sesi geliyor bana.
Gunaydin ,sesim geliyormu,hoscakal ve daha nice sorular
evet mantikliymis baya . ama onlara sorsan ne yapiyoruzki
cok sevindim canim gun gun daha iyiye gideceksin
Tat ve koku olayina cok takilma canim. İllaki gelecek ama hemen gelmiyor. Benimki 1 ay sonra anca hafif hafif gelmeye baslamisti.
Canım kurallar gereği listeye girmek için 6 ay beklemem gerekiyor.Handandandan canım ben free mi takılacağım
bundan sonra başka şehre gidersem şeker fabrikası var mı nerede diye ilk ona baktırıp ev tutucamAnk da çok geniş bir alanda alınıyor koku canım. Baya uzak bir ilçeye taşınmaları gerekiyor maalesefTam şehrin ortasında kalmış fabrika. Ben ilk okula başladığımda taşınacaktı nerdeyse 30 sene oldu tık yok
sanırım haziranda canımCanım kurallar gereği listeye girmek için 6 ay beklemem gerekiyor.
Tam olarak ne zaman mezun oldun
Pozitif enerjimden yolladım sanasanırım haziranda canım
ama tam tarihi inan hatırlamıyorum
neyse önemli olan free de olsa burada olmak
bugün içim bi huzurlu ki, ait olduğum yerdeyim duygusundan galiba
iyiyiz canımcok şükür.Ooo bu çok daha iyi
Hoş geldin canım nasıl oldunuz ?
ayy tat da mi 1 ayy çok değil mi yaasizinkide pozitifmi cikti canim.
Simdi nasilsin
hay masallah canimm
yoktur abla ins
Bana da gelir seker fabrikasinin kokusu abla. Biraz uzagim belki de o yuzden kokusu cok rahatsiz etmez hatta hosuma gider bazen
yok ya ben sevemedim pek.
zaten okullarda aciliyor. Ufak ufak hepsini acacaklar sanirim
ay benim cocuklqrda boyleler
Ogretmenlere allah sabir versin. Hepsibin sesi geliyor bana.
Gunaydin ,sesim geliyormu,hoscakal ve daha nice sorular
evet mantikliymis baya . ama onlara sorsan ne yapiyoruzki
cok sevindim canim gun gun daha iyiye gideceksin
Tat ve koku olayina cok takilma canim. İllaki gelecek ama hemen gelmiyor. Benimki 1 ay sonra anca hafif hafif gelmeye baslamisti.
canim tat koku 7 gün oldu. Hastalik 14 gün falan galiba tam hesaplamadim.Geçmiş olsun canım kaç gün oldu
Geçmiş olsun abla
Hoşgeldin canım aramıza
Yakın temasliyim canim 3 kişiyle. Çok şükür atlattim sayilir. Ağır dönemlerim geçti. Şimdi iyiyim.aaa niye öyle oldun ki canım
korkutmak istemem ama test mi yaptırsan
hoşbuldum canım
Aynenn canim. Insallahh.Aaa çok değişik bir his olmalı canım çabucak atlatın inşallah
Çok şükür canım ben de biraz kilo aldım birazını verdim yuvarlanıp duruyorum
Yaa sorma bende sürekli kontrol ediyorum. Hepte yapmış oluyor.tebrikle canim yuzden gayet guzel
kiz sende hafta sonuna denkgetir ye. Kacamaksiz olmuyor zaten. Sonraki gunler telafi edersin
cok gecmis olsun abla.
Ne yedin kiz
Hallederiz sen biliyon beni kankaElim titriyor kız nasıl hesaplayim%-1.05
can yaaPozitif enerjimden yolladım sana
Kıymetimi bil
çok geçmiş olsun canımiyiyiz canımcok şükür.
ayy tat da mi 1 ayy çok değil mi yaa
canim tat koku 7 gün oldu. Hastalik 14 gün falan galiba tam hesaplamadim.
Yakın temasliyim canim 3 kişiyle. Çok şükür atlattim sayilir. Ağır dönemlerim geçti. Şimdi iyiyim.
Aynenn canim. Insallahh.
Yaa sorma bende sürekli kontrol ediyorum. Hepte yapmış oluyor.
artık biliyorum .. bu konu burada kapanmıştırCanım bu takım zaten 2 kötü gün geçirdi, senden ricam bu konuları konuşmayalım
Hatay usulü iki tane gecede makarna azcikta tatlitebrikle canim yuzden gayet guzel
cok gecmis olsun abla.
Ne yedin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?