- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.961
Medine Medine bu ne Güzel eksi böyle tebrik ederim canım harika iş çıkardıngecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
hay masallah canim.gecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
masallah canim sende cok guzel ilerliyorsun. Mezuniyet kilonun altindasin galibaCuma:66.8
Bugün:65.1
Fark:1.7
Ben onların dışında bişey varsa diye beklşyorumÖdem wc emzirme nekadar fark ediyor niye öyle diyosun
Maşallah Zehra ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim canımTeşekkür ederim canım benim %2.54 canım seninki kadar olamasa da
Olsun canım maşallah çok güzel özel bişey yaptın mı2.6 yazcaktim duzelttim simdi:)
sagol canim:)
sen benden once listeye girersin galiba.ben belki haftaya bu kadar veremeyebilirimTeşekkür ederim canım benim %2.54 canım seninki kadar olamasa da
demistim.bana guvenenlerin yuzunu kara cikarmiycam diyeMedine Medine bu ne Güzel eksi böyle tebrik ederim canım harika iş çıkardın
bu hafta cok motiveydim.yaris beni ayakta tuttuhay masallah canim.
Ne guzel odaklandinmi gidiyor kilolar
masallah canim sende cok guzel ilerliyorsun. Mezuniyet kilonun altindasin galiba
sadece gunu erken kapatmaya calistim bide 2 ogun beslendim.sporda yaptip ama menu yazmadigim icin sporuda yazmadim bi kac gunOlsun canım maşallah çok güzel özel bişey yaptın mı
hay masallah canim.
Ne guzel odaklandinmi gidiyor kilolar
masallah canim sende cok guzel ilerliyorsun. Mezuniyet kilonun altindasin galiba
Maşallah Zehra ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım
Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçasısen benden once listeye girersin galiba.ben belki haftaya bu kadar veremeyebilirim
Aynı taktik günü erken kapat , spor yap , iki öğün beslensadece gunu erken kapatmaya calistim bide 2 ogun beslendim.sporda yaptip ama menu yazmadigim icin sporuda yazmadim bi kac gun
O zaman devam beybibu hafta cok motiveydim.yaris beni ayakta tuttu
aynen bende cok guzel ise uariyo 2 ogun ozellikleAynı taktik günü erken kapat , spor yap , iki öğün beslen
Günaydın Canlarım
Bu takım yarışmalara benim kaptanlığımda devam edecektir.
@seaBahAR 'ın ve @Kazen 'in de dediği gibi Cuma Zayıflama Yarışmalarının kaptan değişiminin kuralları var.
Yani kaptanlık darbe yoluyla devir alınamıyor.
Hepimizin ortak amacı kilo vermek olduğuna göre sayısı bir elin parmak sayısı kadar bile olmayan kişiler için amacımızdan vazgeçmeyeceğiz.
Ayrıca sizler tarafından bu kadar sevildiğimi gerçekten bilmiyordum.
Destek mesajlarınızla çok mutlu oldum
2 gündür beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok çoook teşekkür ederim.
Kaptan olarak bu işi gönüllülük ilkesine göre yaptığımı, herhangi bir ücret almadığımı bilmenizi isterim.
Hepimizin burası dışında bir hayatı var ve ben 7/24 burda olmak zorunda değilim.
Kaptanlığımı beğenmeyenler diğer takımlara transfer olabilirler.
Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada kimsenin polemik yaratmasına izin vermeyeceğim.
Her şey amacına hizmet edecek şekilde olması gerektiği gibi devam edecektir.
senin surda 1 kilon bile kalmadi listeye girmek icin...yarisin kazanani belli simdidenO zaman devam beybiyarışıyoruz
sabahlari gec kahvalti yaptim 11 gibi.
Tebrikler canım aynen devam et darısı bizesadece gunu erken kapatmaya calistim bide 2 ogun beslendim.sporda yaptip ama menu yazmadigim icin sporuda yazmadim bi kac gun
Bende aynı böyle yapıyorum ama birkaç gündür erken kalkınca öğün 3 e çıktısabahlari gec kahvalti yaptim 11 gibi.
bazen acil isim oldugunda gecistirsemde genelde peynir yumurta yesillik yedim ekmek yemedim hic..tabi tika basada doymadim
en az 5 saat biraktim arada
aksamda pisirdiklerimden salatayla olculu bi sekilde yedim okadar
3 4 gunde 1 er saatlik ac karnima genelde spor yaptim canim
Doymadım ne yalan söyleyeyim karbonhidrat minimum düzeydeydi ama
Büyük ihtimalle listeye girmeyeceğim canım hadi bakalım yarış devam etsin Bu hafta rövanş alacağım senden motivasyonu yakalamışken bırakmayalım devam edelimsenin surda 1 kilon bile kalmadi listeye girmek icin...yarisin kazanani belli simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?