Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hay masallah canim.
Ne guzel odaklandinmi gidiyor kilolar
masallah canim sende cok guzel ilerliyorsun. Mezuniyet kilonun altindasin galiba
Maşallah Zehra ne güzel kilo vermişsin tebrik ederim canım
sen benden once listeye girersin galiba.ben belki haftaya bu kadar veremeyebilirim
Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçası

Aynı taktik günü erken kapat , spor yap , iki öğün beslen
sen de I Ilyusa da kilonuza göre çok güzel vermişsiniz tebrik ediyorum
iki öğünde neler yediniz peki
kalori saydınız mı mesela yoksa sağlıklı şeylerden doyana kadar mı yediniz?

Niran sen gerçekten sinsi ve kötü kalplisin. Kaptanlık konusunda istemiyorum veya düşünücem diyebilirdin. Mesele onun kaptan olup olmaması değil. Zuhal ablayı ne duruma soktun. Sanki zorla kaptnlığı alıyormuş durumuna soktun ki böyle yapmayacağını herkes bilir.

Kızlar size de teessüf ediyorum hani çok seviyordunuz Zuhal ablayı ona yapılan bu oyun ve haksızlığa karşı böyle davranmanız gerçekten çok üzücü.

sabahlari gec kahvalti yaptim 11 gibi.
bazen acil isim oldugunda gecistirsemde genelde peynir yumurta yesillik yedim ekmek yemedim hic..tabi tika basada doymadim

en az 5 saat biraktim arada

aksamda pisirdiklerimden salatayla olculu bi sekilde yedim okadar

3 4 gunde 1 er saatlik ac karnima genelde spor yaptim canim

Bende aynı böyle yapıyorum ama birkaç gündür erken kalkınca öğün 3 e çıktı

Doymadım ne yalan söyleyeyim karbonhidrat minimum düzeydeydi ama
senin surda 1 kilon bile kalmadi listeye girmek icin...yarisin kazanani belli simdiden
Büyük ihtimalle listeye girmeyeceğim canım hadi bakalım yarış devam etsin Bu hafta rövanş alacağım senden motivasyonu yakalamışken bırakmayalım devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…