Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Slmlar kızlar kahvaltıya parka gittik komşumla ondan yazamadm dışarda cocuklarla ilgilenmekten hemen yazayım öyle devam edeyim geçmişe gecikmesin iyice sabah erken tartıldım maalesef 9da 10:30-11e doğru tartiliyorum her zmn
Sabitim
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 89.8 ama büyük ihtimal eksideyim dün eksiydim cunki

sana da sorayım hanginiz önce cevap yazarsa

altta olan kilo çizelgesini nasıl yaptın

Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçası
Bende aynı böyle yapıyorum ama birkaç gündür erken kalkınca öğün 3 e çıktı
bazen acikinca bende kuruyemis tarzi Seyler atiyorum agzima
58 boyuna gire cok zayif olur heralde.listeye girmeden de guzel veriyosun zaten.istedigin kiloya biylede dusersin:)

Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçası
60 falan mi dusunuyorsun canim.
Hangi kiloda mutluysan o kadar ver canim.
Zaten istediginde guzel kilo verebiliyorsun
o zaman eksidesindir bencede.

Kızlar ben sabitim
101.9

Hem yolculuk hem uykusuzluk ödem yaptı sanırım. Dün -1 dim çünkü
dedigin gibi dun -1 sen bugun sabit olmanin kiloyla alakasi yoktur canim
Hellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın

Geçen hafta : 64.1
Bu hafta: 64.7
Fark: + 0.6

Kac kac gene donup dilasip gelcen nasilsa.
Ben kopekten korkarim yav deme oyle

gecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
eyyyyy maşalllllaaaaahhhhhhh

Cuma:66.8
Bugün:65.1
Fark:1.7

bır maşallah da sana canımın içi

Kızlar ben sabitim
101.9

Hem yolculuk hem uykusuzluk ödem yaptı sanırım. Dün -1 dim çünkü

bıraz suyu fazla ıctın mı hop dıye gıder canım kılo haftaya yolculuk yapmıssın ıyı sabıt gelmıssın
Hellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın

Geçen hafta : 64.1
Bu hafta: 64.7
Fark: + 0.6

ben senı cok sevıyorum yaaa cok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…