- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #398.981
birşey soracağım şu altta olan kilo çizelgesini nasıl yaptın acabaYok kaptan seni nereye geçiyorum o ilk haftalardaydı. Şimdi mümkün değil. Evet rakibem hasta inşalalh sonra tekrar kapışıcaz onunla
sana da sorayım hanginiz önce cevap yazarsaSlmlar kızlar kahvaltıya parka gittik komşumla ondan yazamadm dışarda cocuklarla ilgilenmekten hemen yazayım öyle devam edeyim geçmişe gecikmesin iyice sabah erken tartıldım maalesef 9da 10:30-11e doğru tartiliyorum her zmn
Sabitim
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 89.8ama büyük ihtimal eksideyim dün eksiydim cunki
Ben yazayım profilinden hesap detaylarından kilonu hedef kilonu ekleyince oluyorsana da sorayım hanginiz önce cevap yazarsa
altta olan kilo çizelgesini nasıl yaptın
sağol canımmBen yazayım profilinden hesap detaylarından kilonu hedef kilonu ekleyince oluyor
Yetişemedimbirşey soracağım şu altta olan kilo çizelgesini nasıl yaptın acaba
olsun canım sağolYetişemedimneyse yapmışsın canım
Tüh neyse artık canım haftaya bonus olur iyi tatillerKızlar ben sabitim
101.9
Hem yolculuk hem uykusuzluk ödem yaptı sanırım. Dün -1 dim çünkü
Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçası
bazen acikinca bende kuruyemis tarzi Seyler atiyorum agzimaBende aynı böyle yapıyorum ama birkaç gündür erken kalkınca öğün 3 e çıktı
58 boyuna gire cok zayif olur heralde.listeye girmeden de guzel veriyosun zaten.istedigin kiloya biylede dusersin:)Doymadım ne yalan söyleyeyim karbonhidrat minimum düzeydeydi ama
Büyük ihtimalle listeye girmeyeceğim canım hadi bakalım yarış devam etsin Bu hafta rövanş alacağım senden motivasyonu yakalamışken bırakmayalım devam edelim
kac kaccHellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta: 64.7
Fark: + 0.6
60 falan mi dusunuyorsun canim.Teşekkür ediyorum Kızlar mezuniyet kilolumun altına düşemedim daha (64.7) listeye girmem için yine %10 şartı varsa girmem herhalde 58 filan hedeflemem lazım onu da gözüm kesmiyor açıkçası
o zaman eksidesindir bencede.Slmlar kızlar kahvaltıya parka gittik komşumla ondan yazamadm dışarda cocuklarla ilgilenmekten hemen yazayım öyle devam edeyim geçmişe gecikmesin iyice sabah erken tartıldım maalesef 9da 10:30-11e doğru tartiliyorum her zmn
Sabitim
Geçen hafta: 89.8
Bu hafta: 89.8ama büyük ihtimal eksideyim dün eksiydim cunki
dedigin gibi dun -1 sen bugun sabit olmanin kiloyla alakasi yoktur canimKızlar ben sabitim
101.9
Kac kac gene donup dilasip gelcen nasilsa.Hellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
Hellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
60-65 arası koruyabilirsen çok iyi olur 70 ve üzeri gözümü korkutuyor olabildiğince 7lerden uzaklaşmak istiyorum60 falan mi dusunuyorsun canim.
Hangi kiloda mutluysan o kadar ver canim.
Zaten istediginde guzel kilo verebiliyorsun
İlla bi şişko olayım diyorsun60-65 arası koruyabilirsen çok iyi olur 70 ve üzeri gözümü korkutuyor olabildiğince 7lerden uzaklaşmak istiyorum
Girme kanıma 58 olamamİlla bi şişko olayım diyorsun
eyyyyy maşalllllaaaaahhhhhhhgecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
Cuma:66.8
Bugün:65.1
Fark:1.7
Kızlar ben sabitim
101.9
ben senı cok sevıyorum yaaa cok tatlısınHellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?