- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.001
Eryamanda oturuyorlar canımsakın güneşte Etimesgutta oturuyor deme nasıl dayanıyor canım
O ne biçim eksi vicdansızzzgecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
Verirsin başım merak etmeHellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta: 64.7
Fark: + 0.6
o vicdansizligim diger haftalarada insallahne biçim eksi vicdansızzz
vuuuhuuuu cok fitsin yaaa hic biyerinde fazlalik gormuyommBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Git burdan artıkBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
tesekkur ederımmvuuuhuuuu cok fitsin yaaa hic biyerinde fazlalik gormuyomm
ay gozumden yas geldı
Haklı annen daha fazlasi kotu durucak kuzum suan acayip fit gorunuyorsuntesekkur ederımm
ay gozumden yas geldıannem 65 den daha fazla verme dıye dıl dokuyor suan bana
Kahvaltı yapıp anca gelebildim.
Geçen hafta 65.0
Bu hafta 64.7
Fark -300
eyvahhh eyvahh beni yenmene de 800 gram kaldı
geçemedim aslın da geçen haftanın artısıydı bu
gecen hafta 67.8
bugun 66.2
fark 1,6
yuzde 2.35
gecen cuma 65.5
bu cuma 62.9
fark 2.6
Abooo iki gün sporumu eklememe rağmen 3. Olmuşum kimse totişini kaldırıp spor yapmıyor mu ?
Sen ne yapmışsın öyle dostummm harikasın 2.6 süper
Cuma:66.8
Bugün:65.1
Fark:1.7
Hellöööög takım tartımı bildirip dabanları yanmış gibi kaçıyorum arkamdan konuşanı da küpekler kovalasın
Geçen hafta : 64.1
Bu hafta: 64.7
Fark: + 0.6
Bacım sen süpersin neyine kilo veriyorsun acabaBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Doğru tesbit etmiştir :))vallaha doğru , kendi kendine boyuna teşhis koyar bu geçtiğimiz kış da vanilya ve tarçına alerjisi olduğuna karar verdi artık kullandırtmıyor :)
Pınar muhteşemsin canımGünaydın kızlar
Gecen hafta: 71.0
Bu hafta: 70.2
Fark - 800gr
Yuzde: 1.13%
@Tekrar dene rakibem naptın merak ediyorumm
Niye böyle oldu acaba canım, kaç yaşındasınHoşbuldum kaptanımiyiyim sizler nasılsınız
Kilom 64-64,5 civarı değişiyor, hala regl olamadım maalesef 1,5 ay geciktionun ödemi olduğuna eminim. Haftaya doktora gideceğim, adet olduktan sonra normal kiloma dönerim inşallah
Ama harika olmuşsun dostum bu ne süpersinBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Çok güzel ve fit görünüyorsun canım benim darısı bizlerin başınaBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Sağol cnm. 62 idi hedefim. 60a kadar yolu var.Tebrikler cnm hedefin kactı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?