- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.021
Canım senin vkı ( vücut kitle indeksi) daha düşük. Sen de ayni şekil zayıfsın.
Aramızda en fit sensin cnm. Eğer mümkünse sende foto paylaşırsan senin de muhtesemligini gorelimBacım sen süpersin neyine kilo veriyorsun acabamuhteşemsin ne diyim ben sana maşallah
Onun boyu uzun duruyor sanki ya ben o kadar zayıf değilim bu arada boyum 165 benimCanım senin vkı ( vücut kitle indeksi) daha düşük. Sen de ayni şekil zayıfsın.
Merak ettim seni sende bi foto paylassanad9
allah kavuştursun canımİyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Ev bombos geldi su anlolisimle bakistik (kedim)
Biseyler hazirlayim
Bende boy yok canımAramızda en fit sensin cnm. Eğer mümkünse sende foto paylaşırsan senin de muhtesemligini gorelim
yaparsin canim.60-65 arası koruyabilirsen çok iyi olur 70 ve üzeri gözümü korkutuyor olabildiğince 7lerden uzaklaşmak istiyorum
hay masallahhhhhBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Allah kavustursun canim.İyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Biseyler hazirlayim
İnsallah canim kurumda mersinli arkadaslarim var haftaya belki gidebilirim onlarla insallahAllah kavustursun canim.
Alisinca ayrilmak zor oluyor. Sen gidersin belki musait oldugun bir zaman.
Bende öyle yapıyorumda bazen7 de kalkınca yetmiyor yabazen acikinca bende kuruyemis tarzi Seyler atiyorum agzima
58 boyuna gire cok zayif olur heralde.listeye girmeden de guzel veriyosun zaten.istedigin kiloya biylede dusersin:)
Maşallah canım çok güzel. Geçen sene bende böyleydim yaaaaaBu arada içine patlayacakmışcasına gırdiğim kotun içinde ki son halim
Vkı sanırım boya gore oranliyor canım. O yüzden sen de zayıfsın foto atta gorelimOnun boyu uzun duruyor sanki ya ben o kadar zayıf değilim bu arada boyum 165 benim
Boy yoktur belki ama vkı en düşük sensin canm. Bi daha atsan yine silersinallah kavuştursun canım
Bende boy yok canımbende uzun olsaydım ne güzel olurdu foto paylaşmıştım medyadan sildim canım
Hellööö canım mersinli misinİnsallah canim kurumda mersinli arkadaslarim var haftaya belki gidebilirim onlarla insallah
eger sende goruntunden memnun olursan 65de anneni dinle bencetesekkur ederımm
ay gozumden yas geldıannem 65 den daha fazla verme dıye dıl dokuyor suan bana
bi kac gun zor gelir ama sonra alisirsin insallah:)İyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Biseyler hazirlayim
boyu 1.70 72 arasi diye hatirliyorumOnun boyu uzun duruyor sanki ya ben o kadar zayıf değilim bu arada boyum 165 benim
anladim canimBende öyle yapıyorumda bazen7 de kalkınca yetmiyor ya
Maşallah canım çok güzel. Geçen sene bende böyleydim yaaaaa
Allah kavuştursun canım benim eşimle güney hattı (Adana,Hatay, Mersin,urfa,Antep) görmeyi istiyoruz gelecek bahara nasip olursa Hatay’da sizinle görüşmeyi çok isterimİyi aksamlar arkadaslar anneyi yolculadim eve geldim.
Biseyler hazirlayim
Çok mutlu olurum canımAllah kavuştursun canım benim eşimle güney hattı (Adana,Hatay, Mersin,urfa,Antep) görmeyi istiyoruz gelecek bahara nasip olursa Hatay’da sizinle görüşmeyi çok isterimHandandandan
Yaşım 27 kaptanım, erken menopoz yok ailedeNiye böyle oldu acaba canım, kaç yaşındasın
Ailede erken menopoz var mı
Hormonlarına baktırdın mı canım.Yaşım 27 kaptanım, erken menopoz yok ailedeDoğum sonrası 40ım çıktı olmaya başladım, hiç sekmeden 28 günde bir oldum ilk kez gecikti böyle. Emzirirken olabilir diyorlar ama bilmiyorum artık doktora gidince öğrenicem nedenini
Başka minnak misminnak biri yok demi canım eminsinYaşım 27 kaptanım, erken menopoz yok ailedeDoğum sonrası 40ım çıktı olmaya başladım, hiç sekmeden 28 günde bir oldum ilk kez gecikti böyle. Emzirirken olabilir diyorlar ama bilmiyorum artık doktora gidince öğrenicem nedenini
Şu ana kadar üç kişiden foto isteyen furha durdurulamıyordu takımdaki çıtırları görmek gördükçe azimlenmek istercesine ruhu coşarcasına türlü tatlı dillerle minnoş cümleler kuraraktan hedefine ulaşmayı hedefliyor hedefe yaklaştıkça azmi kamçılanıyordu.Aramızda en fit sensin cnm. Eğer mümkünse sende foto paylaşırsan senin de muhtesemligini gorelim
Başladın mı roman yazmayaŞu ana kadar üç kişiden foto isteyen furha durdurulamıyordu takımdaki çıtırları görmek gördükçe azimlenmek istercesine ruhu coşarcasına türlü tatlı dillerle minnoş cümleler kuraraktan hedefine ulaşmayı hedefliyor hedefe yaklaştıkça azmi kamçılanıyordu.
Yapma diyordu arkadaşları boydon fotim yok diyorlardıDream00 olsun diyordu olsun ne varsa at diyordu @Furha63 ben size atmam ama siz ne varsa gönderin
Bu hafta yine uyumaz benimki erkenden kalkarım muhtemelenanladim canim
amma boylede guzel kg veriyisun
demekki dogru yoldasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?