- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.241
Çok geçmiş olsun yaaİnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
Geçen yaz burda olanlar bilirler ev almıştım, kapora verdikten 2-3 gün sonra vazgeçmiş ve önümüzdeki yıl alalım diye düşünmüştük.
Bu yılda malum sebeplerle ev fiyatları 2 'ye katlayınca geçen yıl almadığımıza pişman olmuştuk ve tamamen vazgeçmiştik...
Şimdi oralar alev alev, gökyüzü kapkaranlık
"Romayı kim yaktı bilmiyoruz ama Hatay'ı biz yaktık" diyenlere lanet olsun
"Eki Görüntüle 2702818
Yerleşim yerleri boşaltıldı canımÇok geçmiş olsun yaaBende birşey olmuyorsa daha hayırlısı olacağı içindir, dusuncesindeyim. Allah im yardimcilari olsun.
allahın gazabı üzerlerine olsun kim yapıyorsa ömür boyu gün yüzü görmesinİnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
Geçen yaz burda olanlar bilirler ev almıştım, kapora verdikten 2-3 gün sonra vazgeçmiş ve önümüzdeki yıl alalım diye düşünmüştük.
Bu yılda malum sebeplerle ev fiyatları 2 'ye katlayınca geçen yıl almadığımıza pişman olmuştuk ve tamamen vazgeçmiştik...
"Eki Görüntüle 2702818
Gerçekten her şeyin hayırlısı demek lazım, bazen şer sandıgımız bizim icin en hayırlısı olabilliyor.İnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
"Eki Görüntüle 2702818
Kesinlikle öyle.Gerçekten her şeyin hayırlısı demek lazım, bazen şer sandıgımız bizim icin en hayırlısı olabilliyor.
Çok geçmiş olsun canımİnsanın başına gelen şey gelecekler arasındaki en hayırlısı olurmuş.
"Eki Görüntüle 2702818
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Allah korusun ama can kaybı var mı
ne hale geldik insan üzülmez mi mefkuşum, kendi adıma bu durum da olduğumuza içim acıyor , şu andan itibaren de eskisi gibi olunmayacak belli, en azından şimdilik diyeyim ben yine de ,Buraya son kez yaziyorum
Senelerdir emek verdigim takimima veda etmek için...( Uyelerine degil)
Derdim polemik falan cikarmak degil
Takima geldigi ilk günden, kaptan oldugu dönemde dahil sürekli destek oldugum kişi tarafindan nasil oyuna getirildigimi anliyamayacak kadar safmişim.
Onun yaptiginin kelime anlamini kendisi daha iyi biliyordur.
Hakkim kesinlikle helal değildir
( Sözde) hayati paylastgim can dostlarima sizede sadece aciyorum
9.takimin düştüğü durum içler acisi
Tabi utanmayi bilenler için....
Elveda güzel takimim
Ben senin icin elimden gelenin fazlasini yaptim.
ne hale geldik insan üzülmez mi mefkuşum, kendi adıma bu durum da olduğumuza içim acıyor , şu andan itibaren de eskisi gibi olunmayacak belli, en azından şimdilik diyeyim ben yine de ,
ben elvadanı zaten üzerime bile alınmıyorum nasıl olsa kk de bir yerde devam edeceksin neresi olursa olsun nasıl olsa gelicem muhabbettimiz devam edecek canoomm
Yok canım çok şükür öğleden sonra kesildi bel ağrısı var sadecePembe Lotus nasıl oldun canım, hala idrardan kan geliyor mu?
Haberlerde dinledim az önce içim yandıSağol canım
Olumsuz etkilenenler var diye biliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?