Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ne düşüncekmişin bakiim ben seni bıraktığımda 64 lerdeydin.... 67 olmuşun hala düşünme aşamasındayım demeeee.... benden dimesiii....

Merhaba arkadaşlar şimdi geldim okuldan menümü yazayım
Sabah:
1 bardak sıcak süt iki ince dilim buğday ekmeğinden yağsız tost

Ara: 1 kuru kayısı 2 tatlı kaşığı pekmez(Çok hastayım arkadaş getirmiş tattım) 1 fincan ıhlamur

Öğlen: 1 yeşil elma ve 2 mandalina

Ara yapmadım henüz

Akşamda kıymalı ıspanak ve bulgur pilavım var yanına salata yada yoğurt işte böyle arkadaşlar.. Ayrıca Doktora gittim boğazlarım fena 4 kutu ilaç yazdı şimdi oğlanla almaya gideriz..

Betül bu ısı güzel götürüyor :)

Listeye girmek istiyorum

Gecen haftaki kilom : 57.5
Bu haftaki kilom:56
Mesaj sayımı saymadim.( bana da anlamsız geliyor)

Hedefim 53 idi ancak biraz yukarı çektim 50 diyelim.

Sabah menüm
Yarım simit, domates ve karper peyniriydi ( kepekli ekmek bitmiş )nar suyu(taze sıkılmış )

Öğlen
Haslama karnibahar salatası ( bol limonlu, az zeytinyağlı, kırmızı biberli) yanindada 2 tane yagsiz kabak dolması.

Aksam

Brokoli çorbası ve ızgara somon olucakmis:))

betülcüm çok güzel bir öneri vermiş.Arkadaşlar biliyorum bugünde ilgilenemedim.Hatalarımda olabilir.Buradaki kimseye bana söylediği bişey için kırılmam.Yeter ki eksik olanı yanlış olanı söyleyin.O zaman şöyle yapalım nagişde girerse listeye 5 kişi oluyor.14. takıma da soralım birleşme işini.geç kalmadıysam eğer :26: Transfer oldu bildirisini bu hafta yapmak durumundayız ya.. ya da biz mi oraya geçeriz ki.. Bir de bugün kafam çok karışık sabah annem epeyce kalbimi kırdı takılıyorum sürekli biraz yardımcı olabilrseniz şunu yap bunu yap diye...

gurubu yanlız bırakırmıyım yaww yazın benide anasını satayım

kızlar teşekkür ederimmm
evet bebek geliyor :)
27 hafta oldu 6 Ay bitti 7. aydan gidiyoruz :)
bebişim erkek tabi son anda cinsiyet değiştirmezse

Fulya sende yap :))
kilolu hamile kalınca çok kilo alınmıyo
ben sadewce karnım şişiyo gerisi aynı :)
eski kotlarımn oluyo düşün ama göbeği sorma füze gibi :)))

Nagiş bende öyle hissediyorum çünkü bebiş anası gibi kilosu 1 ay nerdeyse büyükk :))
son adet tarihine göre şubat ilk haftası doğum ama banada erken gelecek gibi geliyo
ki dokjtorda her kontrolde dogumu erkene alıyo :))
bakjalım hayırlısı
[/QUOTE]

maşallah maşallah edoşum füze gibi olman mantıklı eee erkek olunca öyle oluyo :))gelişimi güzel demkki ondan erkene alıyodur

Son düzenleme:

kırıl diye demedim.... sert mi oldu acaba diye bi kaç kere okudum hatta :))) niyetim bir birliktelik sağlamak bunu anladığınıza da eminim... sürçü lisan ettikse affola.... anneyle arandaki problemide büyütme, anneyi kırma hayat çok kısaa gerçekten..... onunla her kötü anın için üzülürsün sonra...

:18::18::18::18::18::18: listeyi hazırladım hatta tee dershanede hazırlamıştım ama 4te sonuç listeleri hazırlanmış bişey diyemedim Ne deseniz haklısınız valla.Bekliyorum fırçaları

:18::18::18::18::18::18: listeyi hazırladım hatta tee dershanede hazırlamıştım ama 4te sonuç listeleri hazırlanmış bişey diyemedim Ne deseniz haklısınız valla.Bekliyorum fırçaları

canın sağ olsun beybii... önümüzdeki maçlara bakıcaz önümüzdeki maçlarda sağlam fırçalıcaz bilesin :)))

canım benim sert olsada ben kırılmam.Normal çevrem beni hiç anlamaz mesela ya da ben anlatamam her neyse .Ama burada ne olursa olsun ne denirse densin beni anlamaya çalıştığınızı anlarım.Söyledim ya kırılmam zaten.Birliktelik sağlamak istediğini tabi ki biliyorum.

Bence de takımlar arası birleşme olabilir kan can gelir belki takıma toparlanırız biraz..
Birde Canım benim anneni üzme sonra özlersin anacığını.. Bende vaktiyle üzdüm nazımız annelere geçiyor 2 sene önce kaybettim şimdi çok arıyorum..

canım vallahi üzmüyorum.Millet anasına babasına cevap verir, kavga eder ben onu da yapmıyorum.

Daha önce yarışmış olan arkadaşlarım püsküüte başka takıma geçmeyen arkadaşların ne olduğunu sorduğum aksi belirtilmiyorsa ayrıldı olarak kaydediyormuş.Yani aksini belirtmediyseniz 6 ay tamamlanmadan yarışmaya giremiyorsunuz... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…