- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.901
kızlar ben aranızdan ayrılma kararı aldım. gerek sınavlar gerek kurslarım yüzünden burayı sık sık ihmal edeceğimi düşünüyorum bu yüzden başlamadan bitirmek en iyisi.her şey için teşekkürler keyifli kilo vermeler
canım herkes bildirim yapacak aşağıda neleri yazmanızı istediğimi belirteceğim..bir şey merak ediyorum. yeni gelenler yarın ne kadar kilo verdiklerini yazacaklar mı?
canım kendine iyi bakkızlar ben aranızdan ayrılma kararı aldım. gerek sınavlar gerek kurslarım yüzünden burayı sık sık ihmal edeceğimi düşünüyorum bu yüzden başlamadan bitirmek en iyisi.her şey için teşekkürler keyifli kilo vermeler
bende umarım canım iraden seni kırmaz..ben bu akşam uzun bir aradan sonra dışarı çıkacağım. çok mutluyum!:) akşam burada olamayacağım o yüzden. umarım çok bir şey içmemsakın kaçamak yapmayın ha:) öperim
işte kötü menüm
8,25 peynirli poğaça
10,50 hamburger ayran :18:
13 bir paket tutku 2 br. şekersiz çay
16 1 tabak yoğurt çorbası-1 dl. normal ekmek
19,15 2 tb. yoğurt çorbası 1 dl kepekli ekmek 4 kare muzlu gofretli çikolata :18::18::18::18:
2 yeşilçay 1,5 saat yürüyüş 50 mekik 1 saat dans yr. litre su :26:
Kuzum sen ne yaptinn ?? Hepsini geçtim ama tutku cikss
zehracığım hoşgeldin nasılsın
Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.
Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:
Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.
Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız
Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.
Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.
Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:
Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.
Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız
Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.
işte kötü menüm
8,25 peynirli poğaça
10,50 hamburger ayran :18:
13 bir paket tutku 2 br. şekersiz çay
16 1 tabak yoğurt çorbası-1 dl. normal ekmek
19,15 2 tb. yoğurt çorbası 1 dl kepekli ekmek 4 kare muzlu gofretli çikolata :18::18::18::18:
2 yeşilçay 1,5 saat yürüyüş 50 mekik 1 saat dans yr. litre su :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?