Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben aranızdan ayrılma kararı aldım. gerek sınavlar gerek kurslarım yüzünden burayı sık sık ihmal edeceğimi düşünüyorum bu yüzden başlamadan bitirmek en iyisi.her şey için teşekkürler keyifli kilo vermeler

ben bu akşam uzun bir aradan sonra dışarı çıkacağım. çok mutluyum!:) akşam burada olamayacağım o yüzden. umarım çok bir şey içmem sakın kaçamak yapmayın ha:) öperim

bir şey merak ediyorum. yeni gelenler yarın ne kadar kilo verdiklerini yazacaklar mı?
canım herkes bildirim yapacak aşağıda neleri yazmanızı istediğimi belirteceğim..
canım kendine iyi bak
ben bu akşam uzun bir aradan sonra dışarı çıkacağım. çok mutluyum!:) akşam burada olamayacağım o yüzden. umarım çok bir şey içmem sakın kaçamak yapmayın ha:) öperim
bende umarım canım iraden seni kırmaz..

işte kötü menüm

8,25 peynirli poğaça
10,50 hamburger ayran :18:
13 bir paket tutku 2 br. şekersiz çay
16 1 tabak yoğurt çorbası-1 dl. normal ekmek
19,15 2 tb. yoğurt çorbası 1 dl kepekli ekmek 4 kare muzlu gofretli çikolata :18::18::18::18:

2 yeşilçay 1,5 saat yürüyüş 50 mekik 1 saat dans yr. litre su :26:

Yarın herkes bildirim yapsın mümkünse 1e kadar bitsin.

Listeye girmek istiyorum: evet / hayır
geçen haftaki kilom:
bugünkü kilom:
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı:
Hedefim:

Lütfen daha önce mezun olan; izinli, diskalifiye, kendi isteğiyle ayrılan arkadaşlar açıklamasın yapsın.İzinli ayrıldıysanız hangi etapta/tarihte ayrıldığınızı, kendi isteğinizle ya da mzun olarak ayrıldıysanız ne kadar zaman olduğunu belirtiniz.

Yukarıda istediğim bilgilere eklenmesi gereken birşeyi unuttuysam lütfen hatırlatınız
Ayrıca 5-6 kişi bildirim yapmak isterse liste eklenecektir.

Son düzenleme:

Kuzum sen ne yaptinn ?? Hepsini geçtim ama tutku cikss

Bende bugün bozdum biraz :/

Sabah her zamanki kahvaltım

Aksam bir tabak makarna saat 19 da

Aksamda 1 avuç fındık

( öğlen, ara falan yiyemedim)

Ve Cook yorgunum spor yapıcak Halim kalmadı ://

zehracığım hoşgeldin nasılsın

canım sağolasın iyi olmaya çalışıyoruz. Dün okulda nöbetçiydim geç çıktım üstüne günüm vardı akşam eve geldim, oğlumda hasta hala bir geçmişi okudum yazamadan çıktım kusuruma bakma..Bugün doktora götüreceğim..

Dünkü menüm:
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak süt
1 dilim buğday ekmeği
1/2 kk peynir

Ara yok

Öğlen: 1 paket form bisküvi 2 mandalina

Ara yok

Akşam Saat 17:00 de günde olduğum için
Küçük kase şehriye saltası
Küçük bir dilim börek
1 dilim tiramisu yedim

Gece yatarkende süt içtim..
Pek parlak geçmedi anlayacağınız..

Canım ben listeye girmek istiyorum evet
Başlangıç kilom: 65 kg (3 gün önce 65.2 yi görmüştüm hatırlarsın)
Bugünkü kilom: 64.2 kg
Hedefim: 60 kg
Mesaj sayımı akşama yazsam olurmu okula gidiyorum sevgiler..

Günaydın hanımlar... Bugün güne berbat başladım annem sağolsun dayakta yesem ıstanbulu yazmayacağım ışte. Ben listeye girmiyorum zaten ... Tartımın da pili bitmiş :/

Listeye girmek istiyorum: hala düşünme aşamasındayım :44: açıkçası hala tam motive olmuş bir takım olamadık yazıyoruz falan ama oturmadı bişeyler
geçen haftaki kilom: 66,5
bugünkü kilom: 67,1
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı: hergüne minimum 7 yazdım
Hedefim: 60

bugün sabah tartıdaki rakamı görünce bende film koptu bitti dedim ve ya bismillah başladım artık
sabah 1 kase kfleks yedim öğlen içinde evden domates salatalık peynir 4-5 tane çiğ köfte getirdim (yemek yoktuda)
artık her akşam koca bir tencere çorba yapıcam öğlen çorba salata akşamda yine aynı olacak yada sebze haşlama,sebze yemeği et yemeği ne olursa ama evden getireceğim kesin yanınada yoğurt salata buraya işe başlayalı tam 3 kg aldım yemekhaneden yemicem artık

unutmadan ayrılmadım izinli değildim sadece 9. takımdaydım takım dağılınca bende katılmadım tekrar :)

Son düzenleme:
Listeye girmek istiyorum: evet
geçen haftaki kilom: 67.2
bugünkü kilom: 66.8
Cuma 00.00dan itibaren yazdığım mesaj sayısı: bu çok saçma bunu takip etmek istemiyorum
Hedefim: 50

hem poğça hem hamburger hem tutkuu naptın senn... kaç kg sin merak ettim..

3 bildirim var elimde :) nagışcım sen düşün. Zorlama ne istiyorsan öyle olsun.. Yok mu artıran yahu :)

14. takımda dağalma aşamasında birleşelim o zaman.... kaptan çalış acıık aç gözünü bakemm.... iki eleman topla bişi yap aktif değilsin hımmm.... yazarsanız olur yazmazsanız sayfada bir şey olmaz... siz olmasanızda ben bırakacak değilim... aaa ne nazlı çıktınız buraya giriyonuz tek söylenen paylaşım yok bunu yazana kadar paylaş menünü kilonu sporunu.... ille muhabbet olması şart değil... 7 mesajda saçma... menünü sporunu yaz yeter.... Türk halkı olarak en iyi yaptığımız şey homurdanmak... icraata gelince tıss.... yapmak istemiyosunda homurdanmadan bana eyvallah de sonrada tıpış... paylaşım yapanada kötü etki etme... sabote etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…