- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.941
iyi akşamlar kızlar bugün diyet listesinin dışına çıktım mevlüt vardı 4 sarma yarım kase kısır 4 çay küçük dilim haşhaşlı tatlı yedim ama sabah 100 dakika yürümüştüm inşallah yag olmaz
:18: Inş canım.. Kızın içinde gözün aydın
benim bir fikrim var ama oluyor mü bilmiyorum. Kırılmaca darilmaca olmasın, takımın takibi de kolaylaşsın.
Sengcigim sen sınavlara hazırlanıyorsun ve çok yogun bir donemin var, hem derslerin, hemde buradaki düzeni tutturman tek basına çok zor.
Iki tane kaptanımız olsun paslassinlar arasında böylelikle hem takım büyür, hem boş kalmaz, hem de devamlı eliniz üzerinde olmuş olur.
Puskuut ile konuşsanız btl ve seng olsanız. Veya betule de ve seng de yetki olursa bütün olayımız biter ?
( sakın seng alınma cnm, takım isek birbirimizden her türlü yardım almalıyız. )
sagol sende seneye gurbettemi gitcen tercihlerinde nereleri yazıcan benim kızım üsküdarda özel ünü de tam burslu ingilizce okuyo
eveeeett nerde kalmıştık hanımlar???ben geldimmmm
canım haftasonu kimseler uğramaz pek buraya p.tesiden itibaren kaldığımız yerden devam inşallah...eski günlerdeki gibi ne güzelllllbug gruptamıyız yine :44:
eveeeett nerde kalmıştık hanımlar???
burada 83 ile biten serüvenime ..... ile geri dönüyorum...not:3 çocuk annesiyimburadaki 74 kg ile biten serüvenime bir anne olarakve 96,6 kg olarak geri dönüyorum haydi bismillah sil baştan başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?