Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi akşamlar kızlar bugün diyet listesinin dışına çıktım mevlüt vardı 4 sarma yarım kase kısır 4 çay küçük dilim haşhaşlı tatlı yedim ama sabah 100 dakika yürümüştüm inşallah yag olmaz

:18: inş canım.. kızın içinde gözün aydın

Benim bir fikrim var ama oluyor mü bilmiyorum. Kırılmaca darilmaca olmasın, takımın takibi de kolaylaşsın.

Sengcigim sen sınavlara hazırlanıyorsun ve çok yogun bir donemin var, hem derslerin, hemde buradaki düzeni tutturman tek basına çok zor.

İki tane kaptanımız olsun paslassinlar arasında böylelikle hem takım büyür, hem boş kalmaz, hem de devamlı eliniz üzerinde olmuş olur.

Puskuut ile konuşsanız btl ve seng olsanız. Veya betule de ve seng de yetki olursa bütün olayımız biter ?
( sakın seng alınma cnm, takım isek birbirimizden her türlü yardım almalıyız. )

bencede betüll yardımcın olsun zaten normalde kaptan yardımcıları var öteki takımlarda

günaydın kızlar çay buz gibi oldu kalkın artık
bakın bana yaşlı halimle sabah 6 da ayaklandım 6.30 kahvaltımı yapıp 7.30 da yagmur demedim şemsiyemi aldım 1 saat yürüdüm geldim
ögleden sonra 1.5 saat fitness e gidicem ama yarın spor yok kaslarım dinlensin azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…