Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben sordugumda takımdan ayrıldıgını söylemediler seni ayrılıp sonra dönücek diye biliyoduk
hopişte geri dönmek üzere ayrıldı gidiş o gidiş
kaç kilo oldun
sohbette gel şenlensin burası

valla geri gelirim diye dusunuyordum acikcasi ama sonra turkiye'ye tatile geldik o ara ipin ucu tamamen kacti yine 100lere firlamistim hatta. su an 83-84 civariyim diyet cok iyi gidiyor da yarisma moduna girmek istemiyorum rekabet ortami bana yaramiyor sanirim :)

Günaydınlar,

bu günkü menüm;

sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay

Ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz

öğle
1 elma
1 byeşil çay

ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz

akşam
1 elma
1b yeşil çay

finiş....

zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....

dün çok spor yapamadım... 10 dakka bisiklete bindim... mekik falanda çekçektim ama biraz çalışayım sonra yaparım dedim deyiş o deyiş patladı gitti...

oıf çayın form çayı varmış... aldım deniyorum bakayıım... etkili mi acep...

Off moralim bozuk, uykum var, canım sıkılıyor, yoruldum, en önemlisi de bugün rapor çok kötü olacak. En azından sabah kısmı boğazımı tutamıyorum

kız sen nasıl besleniyorsun ne ögle yemegin var böyle kilo verirmisin acaba :26:

kız sen nasıl besleniyorsun ne ögle yemegin var böyle kilo verirmisin acaba :26:

devam edebilirsen verilir.. ama zor yahu....ben gibi bir obur için... köpeğim bile benle elma yiyiyo çok komik :)))65 in altına inebilsem rahat lıcam azcık...

bu akşam arkadaşlarla görüşçez çok korkuyorum... şimdi yalvar yakar sağlı sollu bir şeyler yedirmeye çalışacaklar... bırak rejimi dicekler....gazam mübarek ola... rejim karşıtlarına geçiş yoook.... hücuuum....

dün çok spor yapamadım... 10 dakka bisiklete bindim... mekik falanda çekçektim ama biraz çalışayım sonra yaparım dedim deyiş o deyiş patladı gitti...

oıf çayın form çayı varmış... aldım deniyorum bakayıım... etkili mi acep...
hmm dene de bize de haber ver canım ..
Ben bugün tam 2.5 saat spor yaptım
vuuu.. iyiymiş :) bende sabah batırdım diye gelirken yolu uzattım 1,5 saat yürüdüm 50 mekik çektim 1 saatte dans.
Bu hafta çok balık alıp haftanın 3 günü ızgara yapıp yanında bol salatayla tüketmeyi planlıyorum birazdan pazara çıkıcam
mmmh. canım istedi kız şimdi söyliyimde benimkilere haftasonu alsınlar :)
devam edebilirsen verilir.. ama zor yahu....ben gibi bir obur için... köpeğim bile benle elma yiyiyo çok komik :)))65 in altına inebilsem rahat lıcam azcık...
ay bunu sevdi. köpekte mi elma yiyor

:18::18::18: umarım atlatabilirsin betülcüm...

sen bu menüyle nasıl yaşıyorsun kız? valla maşallah

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
yarım br süt

ara yok

öğle
2 kaşık pilav
1 fırında but
tutmaç çorbası
salata (yemek yağlıydı ama okulda çıkana mecbur olduğumdan yedim)

ara
1 muz

akşam
5 yemek kaşığı sade makarna, ton balığı ve maruldan yaptığım salata(az nar ekşili)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…