- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.881
ben sordugumda takımdan ayrıldıgını söylemediler seni ayrılıp sonra dönücek diye biliyoduk
hopişte geri dönmek üzere ayrıldı gidiş o gidiş
kaç kilo oldun
sohbette gel şenlensin burası
tşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:[/QUOTE
nagiş naberrr burdamısınn :)
diğer kızlar ayrıldılar sanırım murch ta yok
diyete devammı
66 lara inmişsinn tebrikler
sen inerken ben şişiyorum
şubattan sonra tam diyete girmeliyim inşallahhh
ahh benim cnm kimler gelmiş maşallah 27 haftalık olmuşsunkız mı erkek mi söylememişsin meraktayım ya kuzum 64lere indimde çıktım yine
boşver sen bu şişikliğin tadını çıkarbuarada edoşum benim doğuma dr 2 aralık dedi paşam 14 kasımda doğdu sen herşeye hazırlıklı ol erken gelebilir anne hissediyo ama ben hep demiştim bu bebek 15 kasıma kadar kesin doğar diye
edda tebrik ederim canim benim cok sevindimbende hala tik yok, bekleyisteyiz
zamanı vardır zamanı
valla geri gelirim diye dusunuyordum acikcasi ama sonra turkiye'ye tatile geldik o ara ipin ucu tamamen kacti yine 100lere firlamistim hatta. su an 83-84 civariyim diyet cok iyi gidiyor da yarisma moduna girmek istemiyorum rekabet ortami bana yaramiyor sanirim :)
fulyacım cnm nerelerdesin sevindim iyi olmana gel arada kaynatırızburdada bir yarışma ortamı yok zaten dağıldık toparlanamadık tekrar toparlanmaya çalışıyoruz ama ben pek ümitli değilim özletme kendini
günaydınlar,
bu günkü menüm;
sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay
ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz
öğle
1 elma
1 byeşil çay
ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz
akşam
1 elma
1b yeşil çay
finiş....
Zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....
tşk ederim :) gideyimde paşacığıma kavuşayım :) acaba ne yesem akşama :44:[/QUOTE
nagiş naberrr burdamısınn :)
diğer kızlar ayrıldılar sanırım murch ta yok
diyete devammı
66 lara inmişsinn tebrikler
sen inerken ben şişiyorum
şubattan sonra tam diyete girmeliyim inşallahhh
EDACIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK .TEZ ZAMANDA KUCAGINA ALIRSIN
kız sen nasıl besleniyorsun ne ögle yemegin var böyle kilo verirmisin acaba :26:
Bu hafta çok balık alıp haftanın 3 günü ızgara yapıp yanında bol salatayla tüketmeyi planlıyorum birazdan pazara çıkıcam
dün çok spor yapamadım... 10 dakka bisiklete bindim... mekik falanda çekçektim ama biraz çalışayım sonra yaparım dedim deyiş o deyiş patladı gitti...
hmm dene de bize de haber ver canım ..oıf çayın form çayı varmış... aldım deniyorum bakayıım... etkili mi acep...
vuuu.. iyiymiş :) bende sabah batırdım diye gelirken yolu uzattım 1,5 saat yürüdüm 50 mekik çektim 1 saatte dans.Ben bugün tam 2.5 saat spor yaptım
mmmh. canım istedi kız şimdi söyliyimde benimkilere haftasonu alsınlar :)Bu hafta çok balık alıp haftanın 3 günü ızgara yapıp yanında bol salatayla tüketmeyi planlıyorum birazdan pazara çıkıcam
ay bunu sevdi. köpekte mi elma yiyordevam edebilirsen verilir.. ama zor yahu....ben gibi bir obur için... köpeğim bile benle elma yiyiyo çok komik :)))65 in altına inebilsem rahat lıcam azcık...
bu akşam arkadaşlarla görüşçez çok korkuyorum... şimdi yalvar yakar sağlı sollu bir şeyler yedirmeye çalışacaklar... bırak rejimi dicekler....gazam mübarek ola... rejim karşıtlarına geçiş yoook.... hücuuum....
Günaydınlar,
bu günkü menüm;
sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay
Ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz
öğle
1 elma
1 byeşil çay
ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz
akşam
1 elma
1b yeşil çay
finiş....
zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?