- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.681
Geçmiş olsun canım, artık yavaş yavaş düşer.Günaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi dahadaha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
O reklamlar bizim için canımBen de baharda dondurma reklamları çıkar oysa bizim kombi hala açıktır kış yaşıyoruzdur bu soğukta ne alaka dondurma reklamı derim
haklısın canım olabilir sabah ezana kalkip su içmiştim onları falan düşünüyorum artı mı yansıttı diye.Canım her artıya canını sıkma,
Bende geç yatmak bile artı getiriyor.
Gece üstü açık uyumakta aynı.
ah ah zor bi gece geçirmişsiniz ben de çok korkarım ateşten inşallah çabucak toparlanır yaGece iki kere 40 ı gördü şimdi de bekliyorum canım
Aynen sık tartılmak benim de moralimi bozuyor tartıda artı görmemek için hep dikkat etmeye çalıştım ki canım sıkılıp hevesim kaçmasın diyegünaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
Hiç şansın yok şişkobenden zayıf olman bir şey değiştirmez
Tartida gördüğün rakam moralini bozuyorsa tartılma zaten canım.haklısın canım olabilir sabah ezana kalkip su içmiştim onları falan düşünüyorum artı mı yansıttı diye.
bir süre tartılmayacağım cumadan sonra inşallah
Hergün içme ama canım, haftada bir yeterli benceSupermis bende alicam insallah
Amin inşallah canımGeçmiş olsun canım, artık yavaş yavaş düşer.
Tartıyı kafana takma şimdi, kaçamak yapmazsan illaki düşersin
Hiç uyumadım desem yeridir hala da bekliyorum. Ateşi hafif yine çıkmaya başladıah ah zor bi gece geçirmişsiniz ben de çok korkarım ateşten inşallah çabucak toparlanır ya
Aynen sık tartılmak benim de moralimi bozuyor tartıda artı görmemek için hep dikkat etmeye çalıştım ki canım sıkılıp hevesim kaçmasın diye
Günaydın canımgünaydınn kızlar
çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız
amin kuzum inşallahGünaydın canım
Relax ol, soruncuzca atlatırsınız İnşallah
Tartıldın mı bu sabah
Aynennn öyle oldu benim kiAnlıyorsun değil mi
Yeter çok bile kız seninki tam Kayserili mantığı işi bilecen işe gitmeyecen
Aynen sinavlar annemlere gittim falan cok yoğundum.dogru ama yogunluktan ayrilmistin galiba oyle hatirliyorum
valla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
bende baskalarin kas biyik aliyom ama kendime eriniyom
allah kolaylik versin sanada
gorumcemin kv kp turkiyede
onlarda hergun oyleler
yeni dogum yapti bebek uyyo 1saat uyyan bebegi seviyorlar gunde 3 ogun
sumak varsa evde sumakta içir canim. Yada kişniş. Onlarinda ağrı kesici ates düşürücü etkisi var.Kız yok korktum anlamında dedim normalde ciğer hiç sevmem
Amin canım. Çok teşekkürler evet bugün canım. Sözde bugğn dışarı çıkacaktık ama böyle oldu canları sağ olsunda artık napalım
Amin canım. Bak o hiç aklıma gelmedi sirkeli su bile yaptım 39dan aşağı inmedi. Hemen denetim canım çok sağol. İnsanın başına gelince aklına gelmiyor hiç
ayy ikisini de yaptimİki emojide bana göre değil.
Elime ne oklava ne şiş aldım
Geçmiş olsun şu an iyi olmana sevindim. Muhtemelen güneş tir.Günaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
enfeksiyon vardir illa ki 40 çok yüksek. Surekli elini yüzünü fala yuka kiyafetleri de hafif nemli olsun .Hiç uyumadım desem yeridir hala da bekliyorum. Ateşi hafif yine çıkmaya başladı
Allah kolaylik versin canim . Insallah sikintisiz geçer gidergünaydınn kızlar
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız
amin kuzumm sağolasınenfeksiyon vardir illa ki 40 çok yüksek. Surekli elini yüzünü fala yuka kiyafetleri de hafif nemli olsun .
Allah kolaylik versin canim . Insallah sikintisiz geçer gider
sagol canim:)Hadi kolay gelsin canım gözün Aydınben de okul sonrası tartılırım
+200 cok degil bencegünaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
insallah yukselmez bidaha atesiGünaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi dahadaha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
cuma bildirimin kacti canim
allah kolaylik versin canimgünaydınn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?