- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.701
İzne kaç ile ayrıldın canım
Ilk defa bugün bildirim yapiyorum canim. Izindeydim.cuma bildirimin kacti canim
76 ile kaptanimİzne kaç ile ayrıldın canım
çok çok gecmıs olsun canım şükür düşmüş yineGünaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi dahadaha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
685. &686. Etapta izne ayrılmışım kaptanim. 7 agustosta.İzne kaç ile ayrıldın canım
İzinde kilo korumak vermekten daha büyük bir başarı bence canım.Tam 2 ay olmuş 2 ay boyunca izinde kilomu korumuşum. Tabi eksi olsa daha iyi olurdu. Ama bundan sonra olacak insallah.
Aslinda 75 olmuştum. Hu hastalik doneminde abarttim galiba. Tad olmayinca strese girip cok yedimİzinde kilo korumak vermekten daha büyük bir başarı bence canım.
Demekki doğru yoldasın
Ayy inşallah hedeften sonra da koruyabilirizİzinde kilo korumak vermekten daha büyük bir başarı bence canım.
Demekki doğru yoldasın
Pazartesi çok önemli değil canım, takım içi olduğu için
benim koca pek ılımlı bakmaz ona sanıyorumKoridor barfiksleri 100-140 cm arası canım.
Kapıda da sıkıntı olmadı hiç
çok geçmiş olsun canım şimdi nasilMerhaba Kızlar büyük kızın ateşi var karnı ağrıyor giremedim hiç geçmişe tan bakamadım. İnşallah kız iyileşsin bi buralardayım. Ara sıra girmeye çalışıcam.
hayırlısı olsun cnm nerde olursa olsun ideal kilona ulaşırsınSelam kızlar.
Olanları okuyunca çok üzüldüm canım sıkıldı. Buraya gelme amacım kilo vermeye motivasyon sağlamak içindi. Motivasyonumu düşürecek polemiklerden uzak kalmak istiyorum. Takımı ,arkadaşlarımı benimsemiştim . Fakat bu saatten sonra sadece okumaya gelirken bile canım sıkılıyor ve geriliyorum. Menü falan da yazmak istemiyorum bu sebeple. Bu süreçte kendimi ,amacımı düşünmek zorundayım. Hepinize veda edip takım değiştirmeye karar verdim.
günaydın canım çok değil telafı edersin insAllahgünaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
eksidesn ya MaşAllah cnm cumaya artar insAllahcuma 62.9
pztesi 62.8
daha cok bekliyodum aslinda normalden erken tartildim bakalim cuma dahada eksi olucak insalalh
çok değil cnm telafi edersin cumaya insAllahGünaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapaym
Cuma: 70.2
Bugun: 70.7
Fark +500gr
Bekliyordum ama gidicek inşallah
Cumaya telafi edersin insAllahCuma 64.7
Ptesi 65.2
Fark+500
hergünmü Allah kolaylik versinGeldim beybi kayınvalidemler girdi araya uzaktalar ya her gün bi saate yakın görüntülü aramamız var torunları için
Acaba Niye öyle oluyorBenim bu klavye sinir bozucu ya. Silme işi tam bir kaos. Her sildigim harften sonra klavye kayboluyor
bizdede hep ayni seyler araliksiz ayni Cok sükür hergün görüsmüyoruz Ben zaten Hic konusmuyorum bile.. cünkü Sinir beni boguyor Sürekli ayni seyleri soruyorlar.. allahtan nadir görüsüyoruzAynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı
bizde ilk evlendigimizde Cok tartisiyorduk hepte aile yüzündendi, Cok sükür tasinacaksin Ama dedigin gibi basta öyle olunca isinamiyorsun dahavalla kac kez bosanma asamasina geldik esimle hep kv yuzunden
sinir krizleei gecirdim hatta ndrdeyse felc bile oluyodum kaskati kesilmistim agzim felan yamulmustu
4 sene felan cok kotuydu hic anlasamiyoduk.surekli laf sokardi bende sessizdim
en sonunda babamlara anlattim herseyi
babam goturmek istedi
baktiki is ciddiye bindi aileler girdi araya kendini geri cekti
simdide cok iyi cok degisti ama artik agziyla kus tutsa yinede bende sevgisi yok
gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
Hadi gözün aydin ve Kolay gelsingunaydin kizlar❤❤❤
kizimi uyandirip kahvltisini felan yaptiirip okula goturecem
gelincede tartilirim
yarin annemler tr den geliyo
bugun ablamla evlerine gidip temizlik yapicaz
Kalici degildir bu canim cuma halledersingünaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
canim Dr a götürün engeksiyonda olur .. Onda ilacin etkisi gecince yine yükseliyorGünaydın kızlar dün gece çok zor ve kötü geçti iki kere 40 a çıktı şimdi daha yeni 37.9 ü gördü inşallah çıkmaz bi dahadaha tartılmadım ana kesin artıdır uyumadoğım için ödem çoktur diye düşünüyorum.
günaydin canim atlatirsiniz Stress yapmagünaydınn kızlar
çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız
gayet iyi canim izin dönüsü
cuma 62.9
pztesi 62.8
daha cok bekliyodum aslinda normalden erken tartildim bakalim cuma dahada eksi olucak insalalh
Cumaya ins halledersiniz canimGünaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapaym
Cuma: 70.2
Bugun: 70.7
Fark +500gr
Bekliyordum ama gidicek inşallah
allah kolaylik versin canim
insallah sorunsuz gecer
amin kızlar sağolunhergünmü Allah kolaylik versin
Acaba Niye öyle oluyor
bizdede hep ayni seyler araliksiz ayni Cok sükür hergün görüsmüyoruz Ben zaten Hic konusmuyorum bile.. cünkü Sinir beni boguyor Sürekli ayni seyleri soruyorlar.. allahtan nadir görüsüyoruzokadarda laf derim Hic tinlamazlar yine ayni devam
bizde ilk evlendigimizde Cok tartisiyorduk hepte aile yüzündendi, Cok sükür tasinacaksin Ama dedigin gibi basta öyle olunca isinamiyorsun daha
gecmis olsun canim
Hadi gözün aydin ve Kolay gelsin Kalici degildir bu canim cuma halledersin
canim Dr a götürün engeksiyonda olur .. Onda ilacin etkisi gecince yine yükseliyor
günaydin canim atlatirsiniz Stress yapma
gayet iyi canim izin dönüsü
Cumaya ins halledersiniz canim
Insallah eksiye gecersin canimGünaydın kızlar
Yüz karası bı tartı ile geldim bu ara geceleri çok terliyorum sonra tekrar üşüyorum herhlde derken karnım şişiyor tuvalate de gidemedim
Cuma: 89.8
Pazartesi: 91
Fark: +1.2
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah çok dikkat edicem insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?