- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.721
Canım onları hiç denemedim hiç içirmedim daha önce. Dolven ve carpolü dönüşümlü verdim. 5 kere duşa soktum. Sirkeli su ile şok yaptımAynennn öyle oldu benim ki
Aynen sinavlar annemlere gittim falan cok yoğundum.
sumak varsa evde sumakta içir canim. Yada kişniş. Onlarinda ağrı kesici ates düşürücü etkisi var.
ayy ikisini de yaptimbende baktim bana göre değil biraktim. Ilk evlendiğim yıl nerdeyse her gelen misafire baklava açıyordum mantilar baklavalar tatlilar sonra sağlıklı yaşama geçtik
Geçmiş olsun şu an iyi olmana sevindim. Muhtemelen güneş tir.
enfeksiyon vardir illa ki 40 çok yüksek. Surekli elini yüzünü fala yuka kiyafetleri de hafif nemli olsun .
Allah kolaylik versin canim . Insallah sikintisiz geçer gider
Çok sağol canım yine çıktıçok çok gecmıs olsun canım şükür düşmüş yine
çpk sağol canım biraz düşüyor sonra geri çıkıyorbenim koca pek ılımlı bakmaz ona sanıyorum
çok geçmiş olsun canım şimdi nasil
hayırlısı olsun cnm nerde olursa olsun ideal kilona ulaşırsın
günaydın canım çok değil telafı edersin insAllah
eksidesn ya MaşAllah cnm cumaya artar insAllah
çok değil cnm telafi edersin cumaya insAllah
Cumaya telafi edersin insAllah
Canım bu mevsim geçişi hasta yapar, hasta olunca da ödem tutmak kaçınılmaz.Günaydın kızlar
Yüz karası bı tartı ile geldim bu ara geceleri çok terliyorum sonra tekrar üşüyorum herhlde derken karnım şişiyor tuvalate de gidemedim
Cuma: 89.8
Pazartesi: 91
Fark: +1.2
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah çok dikkat edicem insAllah
76 ile kaptanim
cumaya kadar dikkat edzrsen o 1 kilo gider odem felndir zaten coguTam 2 ay olmuş 2 ay boyunca izinde kilomu korumuşum. Tabi eksi olsa daha iyi olurdu. Ama bundan sonra olacak insallah.
oyle gercektenbizde ilk evlendigimizde Cok tartisiyorduk hepte aile yüzündendi, Cok sükür tasinacaksin Ama dedigin gibi basta öyle olunca isinamiyorsun daha
sagol canim:)Hadi gözün aydin ve Kolay gelsin
200 cok degil cumaya kadar halledersin:)Kızlar ben tartıldım ama malum dün gece ateşli geçirdik
Cuma75.6
Pazaetesi 75.8
+200
İnşaşşah bu hafta tam gaz devam
kahvaltini yaptiysan az bile artinGece birkaç kere bitki çayı içince sabah tartılmadım kızlar.
Kahvaltı yapıp çayımı içmiş halim ile +0.8
Eki Görüntüle 2703536
Günaydın kızlar
Tartı bildirimimi yapaym
Cuma: 70.2
Bugun: 70.7
Fark +500gr
Bekliyordum ama gidicek inşallah
Cuma 64.7
Ptesi 65.2
Fark+500
hafta sonu pek kimse dikkat edemedi zatenGünaydın kızlar
Yüz karası bı tartı ile geldim bu ara geceleri çok terliyorum sonra tekrar üşüyorum herhlde derken karnım şişiyor tuvalate de gidemedim
Uykusuzluktan oluğunu düşünüyorum canım bi de gece sürekli su içtimcumaya kadar dikkat edzrsen o 1 kilo gider odem felndir zaten cogu
oyle gercekten
sagol canim:)
200 cok degil cumaya kadar halledersin:)
kahvaltini yaptiysan az bile artin
demekki eksidesin:)
Rakibem benim ilk hedefindesin daha doğrusu ilk hedefim 65cuma 66.2
bugun 66.2 dun eksıydım bugun sbt cıktım
bendebide burdakiler Cok güzel özlemissindir
Iyi geceler
Kac la ayrilmistin izine?
Hic yaris yapabilecegimi sanmiyorum bu hafta canim. Kucugun okulu basliyor. Okula gotur getir yapacagim.
Buyugun dersleriyle ilgili problemler falan derken zor yani benimle yaris
Aynen her gün aynı şeyler şu Sıra kayınpederim için emekli ol diyip duruyoruz o da olmak istemiyor bizim kıza soruyor emekli olayım mı diye bizimki de olmaz diyor gülüşmeler sonra yine aynı soru ertesi gün yine aynı
Kolay gelsin cnmİyi geceler Kızlar yarın okul günüm öğlene kadar toplantı vs için okulda olacağım aslında dersim yok ama müdürün işleri
Günaydın kızlar
Akşam dersler için hazırlık yapıyordum, aniden midem bulanmaya başladı, eşimde "benimde midem bulanmaya başladı" dedi.
"Yemekten mi acaba" diye düşündük, kızlara sorduk, onlarda sıkıntı yoktu, yemekten olmadığına karar verdik.
Yattım hemen, şimdi iyiyim ama ne olduğunu hala anlamadım
Öğlen sıcağında yürüyüşe çıkmıştık, güneş çarptı herhalde.
Cok sevindm dusmesine bidha cikmaz insallah cnmŞimdi 37.9 ü yeni gördü canım
Dünden beri hiç uyumadım canımda bişey istemiyor zaten
Gece iki kere 40 ı gördü şimdi de bekliyorum canım
günaydın arkadaşlar huzurlu haftalar
kilo bildirimi:
cuma: 101.8
pazartesi: 102
inşallah mezuniyet sonrasi tartiyla da bir mesafe koyacağım arama dünden bu yana +0.5 kilo anlamsız geldi canım sıkıldı sabah sabah neyse cumaya Allah kerim
Tabikide cnm bir alayimda persembeleri icerm :)Hergün içme ama canım, haftada bir yeterli bence
günaydınn kızlar
çok şükür bir pazar gününü daha geride bıraaktık
pazar günleri ben ben olmaktan çıkıyorum vallahi niye böyle oluyor anlamadım, kendimi çok mu şartlıyorum acaba offf yine pazar yine bir sürü iş diye
kızlar bugün dua edin benim için denetim var bugün ve yarın inşallah sorunsuz, hatasız, sıkıntısız atlatırız
cuma 62.9
pztesi 62.8
daha cok bekliyodum aslinda normalden erken tartildim bakalim cuma dahada eksi olucak insalalh
Günaydın kızlar
Aslında ateş icin en iyisi fitil oluyor cnm hem vucuda yavas yavas dagiliyor hemde ates dusuruculugu daha uzun etki ediyor. Genelde daha uzun suruyor bidaha atesinin cıkmasıCanım onları hiç denemedim hiç içirmedim daha önce. Dolven ve carpolü dönüşümlü verdim. 5 kere duşa soktum. Sirkeli su ile şok yaptımbütüngece ayaktaydım sürekli ateşini kontrol ettim
Çok sağol canım yine çıktı
çpk sağol canım biraz düşüyor sonra geri çıkıyor
Şnşallah canımOrdakilerden yiyorm hala zaten cnm en son almanya gittigmde getirdiklerm hala bitmedi :) ama komsulara kvye gorumceye falan goturdm az kaldi baya
Anladim cnm ozaman baska zaman diyelm :)Handandandan yarisiyormuyuz bu hafta?
Ayy cok guldum ya
Kolay gelsin cnm
Muhtemelen cnm gunes carpmistir
Cok sevindm dusmesine bidha cikmaz insallah cnm
Cok tartilmak gercktn moral bozabiliyor cnm diyetine uyduktan sonra artılari takmamak lazim birsuru sebebi olabiliyor cnku
Tabikide cnm bir alayimda persembeleri icerm :)
Insallah iyi gecer denetiminiz vnm
Eksiyle baslamak cok guzel cnm cumaya guzel bi rakam gelicek belli ki
Insallah halledersn cnm odem wc falan varsa gider ya
Canım fitil kullanamıyor sevmiyor çığlık atıyor. Çocuğu daha da yıpratmamak için kullanmıyorum. Buna şükür 37.5 oldu ünşallah çıkmaz artık çok yoruldum. Küçük bi taraftan büyük bi taraftan ikiside beni istiyor. Gözlerim yanıyorAslında ateş icin en iyisi fitil oluyor cnm hem vucuda yavas yavas dagiliyor hemde ates dusuruculugu daha uzun etki ediyor. Genelde daha uzun suruyor bidaha atesinin cıkması
Afiyet olsun canımKahvalti yapip gelicem kızlar oglene inşallah gorusrz
Olur ama iyi eksideyim haberin olsun.
Oraya yetişemiyorum maalesef canım, hemen bakayım.Niran gözünden kaçmıştır belki seabahar sana ve strontuma tsk etmiş paylaşım alaninda
Ne diyeNiran gözünden kaçmıştır belki seabahar sana ve strontuma tsk etmiş paylaşım alaninda
Fitil zaten son radde canım. 40 41 falan olup düşmüyorsa. Öncesinde şuruplarla idare ediliyorCanım fitil kullanamıyor sevmiyor çığlık atıyor. Çocuğu daha da yıpratmamak için kullanmıyorum. Buna şükür 37.5 oldu ünşallah çıkmaz artık çok yoruldum. Küçük bi taraftan büyük bi taraftan ikiside beni istiyor. Gözlerim yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?