- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.981
selam seng..ben bir süreliğine takımdan ayrılmıştım , murçum dönmek üzere ayrıldı diye not düşmüştü ama dönmek bayağı bir zor oldu benim için..takımın kapatılıp açıldığını bilmiyorum , şimdi öğrendim..6 ay ne için , yeni kuralmı?Hoşgeldiniz hanımlar.Sanırım takımdan daha öncelerde ayrılmışsınız. Umarım 6 ayı geçmiştir. :/
canım takım kapanmıştıbiz yeniden açtık.
mesela ben alıpştım artık betülün menülerine :44:
selam seng..ben bir süreliğine takımdan ayrılmıştım , murçum dönmek üzere ayrıldı diye not düşmüştü ama dönmek bayağı bir zor oldu benim için..takımın kapatılıp açıldığını bilmiyorum , şimdi öğrendim..6 ay ne için , yeni kuralmı?
ben takım kapatılmadan önce ayrılmıştım..haziran başı falandı..benim ve demoşun ismini verebilirsin...izinli ayrıldıysa sorun çıkmaz herhalde.. Mesela takım kapatılırken herhangi birşey bildirmeyen arkadaşlar 6 ay listeye giremeyecekler sanırımisimleri püsküüte verip kontrol ettirmem gerekiyor :/Bir deeee dün ben hazırladım listeyi ama dershaneden anca yetiştim 4te sonuç listesi hazırlanmış.Bende kural değişti sandım vermedim listeyi haftaya takımın ortalaması bölünecekmiş :18::18::18: bilemedim işte Bir yardımcı lazım bana yoksa yetişemeyeceğim
oh ohh mezun olmuşsun ne güzel..darısı başımıza artık ne diyeyim..Bu arada ben ece :) üniversiteye hazırlanıyorum. yarışmada geçen yıl yarıştım ve mezun oldm. Gönüllü olarak yardım amacıyla takımın açılmasına ön ayak olmaya çalıştım..
buradaki 74 kg ile biten serüvenime bir anne olarakve 96,6 kg olarak geri dönüyorum haydi bismillah sil baştan başlıyorum
burada 83 ile biten serüvenime ..... ile geri dönüyorum...not:3 çocuk annesiyim
hoşbulduk canım..inşallah bakalım neler yapıcazHoşgeldiniz arkadaşlar takıma hareket getirdiniz gerçekten. İnşallah hep beraber istediğimiz kiloya ineriz..:13:
hoşbulduk canım..inşallah bakalım neler yapıcaz
offf ne sen sor nede ben söyleyeyim.en son 90 küsürdümŞu an kaç kilosun canım?
ahh canlarııım.. sormayın ne haldeyim.. Karnım felaket ağrıyor
fulyaaaaaaaaaaaa
nasıl yakaladım amahoppisimmmm nasilsin gorusemedik ne zamandir
ooooo fadimede geldi, kadro tamam..birde murç geleydi iyiydi..sabah 6.30 dan bu yana totom daha yeni yer gördü
nasıl yakaladım ama..iyiyim ben, sen nasılsın canım..
ooooo fadimede geldi, kadro tamam..birde murç geleydi iyiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?