Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam seng..ben bir süreliğine takımdan ayrılmıştım , murçum dönmek üzere ayrıldı diye not düşmüştü ama dönmek bayağı bir zor oldu benim için..takımın kapatılıp açıldığını bilmiyorum , şimdi öğrendim..6 ay ne için , yeni kuralmı?

izinli ayrıldıysa sorun çıkmaz herhalde.. Mesela takım kapatılırken herhangi birşey bildirmeyen arkadaşlar 6 ay listeye giremeyecekler sanırım isimleri püsküüte verip kontrol ettirmem gerekiyor :/Bir deeee dün ben hazırladım listeyi ama dershaneden anca yetiştim 4te sonuç listesi hazırlanmış.Bende kural değişti sandım vermedim listeyi haftaya takımın ortalaması bölünecekmiş :18::18::18: bilemedim işte Bir yardımcı lazım bana yoksa yetişemeyeceğim

Bu arada ben ece :) üniversiteye hazırlanıyorum. yarışmada geçen yıl yarıştım ve mezun oldm. Gönüllü olarak yardım amacıyla takımın açılmasına ön ayak olmaya çalıştım..

ben takım kapatılmadan önce ayrılmıştım..haziran başı falandı..benim ve demoşun ismini verebilirsin...

Bu arada ben ece :) üniversiteye hazırlanıyorum. yarışmada geçen yıl yarıştım ve mezun oldm. Gönüllü olarak yardım amacıyla takımın açılmasına ön ayak olmaya çalıştım..
oh ohh mezun olmuşsun ne güzel..darısı başımıza artık ne diyeyim..

Merhaba arkadaşlar bugün okuldaydım 10 kasım Atatürk'ü anma töreni için ordan pazara gittim sporumu yaptım duşumu aldııım geldiiim..

Son düzenleme:
Bugünkü menümü yazayım

Sabah:
1 fincan çay
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 küçük parça peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara yok

Öğlen:
Yarım gözleme 1 fincan çay (Oğluma bakan abla çok ısrar etti)

Ara: yarım muz ve 1 ceviz

Akşama arkadaş günüm var hem hastayım hemde ikramı abartıyorlar hiç gitmek istemiyorum. Abartmayacağım dikkat edeceğim söz.
Ayrıca bugün leslie 3 mil yaptım ve 100 mekik çektim..

nasıl yakaladım ama ..iyiyim ben, sen nasılsın canım..

ooooo fadimede geldi, kadro tamam..birde murç geleydi iyiydi..

sabahtan beri senle konuştuktan sonra eviş bitti fitnesse gittim geldim hemen markete gittim gelip duşumu alıp yemegimi daha yeni yedim,bugün ögle yemegim arada yok oldu akşamla birlikte yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…