Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cirtli olanlardanmi niran
Onların kullanımı kolay değil canım, cırt cırtları belde denk getiremeyince pot duruyor.
Normal dikilmiş geçirme usulü giyilen korse canım, kıyafetin altında korse olduğu da belli olmuyor

Konya soğuk ondan, burda olsan mümkün değil serili yaşayamazsın.
Yazın halı demek evde alttan yanan soba demek
Bir aklım diyor git Kayseri'ye yerleş, mis gibi soğuk hava.
yaa
bende çok istiyordum ama pek mümkün olmuyor niyeyse
İnşallah canım ödem sularını unutma
Ödem suyu ne içebilirim ki ben

Onların kullanımı kolay değil canım, cırt cırtları belde denk getiremeyince pot duruyor.
Normal dikilmiş geçirme usulü giyilen korse canım, kıyafetin altında korse olduğu da belli olmuyor
Onlardan var yarin giyerim cirtli olandan sandım ben

Kitap önerisinde bulunalım o zaman

Ben bu aralar john verdon ve tess gerritsen kitaplarına sardım, acayip içine çekiyor hikayeleri
Tabii cinayet romanı sevenler için benim önerim

Çok şükür kuzum bugünü hatasız kazasız atlattık
Darısı yarına

Tamam canım problem yok
Müsait olduğunda zaman dilimlerinde gelirsin

11 ekim pazar

11.00
1 elma
2 avuc findik
1 catal kek(kizima yaptim keto tadina bakiyim dedim)

14.30
2 keto kurabiye

17.30
1 tabak ispanak yemegi

spor 1 saat yuruyus
600 ip atlama
300 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım
Spor çok güzel şu nirde
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Su ne kadar içtin?
Sabahki zeytinler çok geldi gözüme
Afiyet olsun kaptanım su az olmuş

Emziriyordun doğru ya bilemedim şimdi emzirenler hele bi el atın
Fit mutlu anne kuzum maydonozun anne sütünü arttığı söylenir acaba maydonoz kürünü bi araştırsan mı, nette muhakkak bi yazı vardı emziren anneler içebiliyor mu diye

Kiraz çöpünü kaynat, 5-6 saat sonra o su ile çay demlersen de güzsl ödem atılıyor
aslında onu bende düşündüm de sıkıntı olur mu bilemedm geçen sene baya kiraz sapı kurutmuştum ben
Fit mutlu anne kuzum maydonozun anne sütünü arttığı söylenir acaba maydonoz kürünü bi araştırsan mı, nette muhakkak bi yazı vardı emziren anneler içebiliyor mu diye
Maydanoz daha önce kahvaltılarda yedim sanki azalttı gibi hissettim ama bı bakayım nete yine

Yogurdun icine meyve dogra ye canım yada tarcın dök ye,reglmi yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…