- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #399.881
Of bilmem mi o hissi 4-5 paket çikolata yesem kesmeyecekmiş his regl öncesi bir de kuzum nasıl atlatırsın bilemedim birkaç gün karbonhidratlı beslendin ya o mu etkilediKızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o dereceNapmalıyım karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum
Evet evet geçen ben bi muzu küp küp doğrayıp birkaç kaşık yoğurt ve birkaç ceviz de kattım içine tarçın da ekledim baya tatlı gelmişti ağzıma işe yarayabilir hakikatenYogurdun icine meyve dogra ye canım yada tarcın dök ye,reglmi yakin
Keser mi kiYogurdun icine meyve dogra ye canım yada tarcın dök ye,reglmi yakin
OlabilirOf bilmem mi o hissi 4-5 paket çikolata yesem kesmeyecekmiş his regl öncesi bir de kuzum nasıl atlatırsın bilemedim birkaç gün karbonhidratlı beslendin ya o mu etkiledi
1 caybardagi Süte kakao kat isitip ic cnm tarcinda ekleyebilirsinKızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o dereceNapmalıyım karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum
Dün paylaştım canım. Bugün paylaşıcam birazdandenizbenimadim
papatya_2014
Pnrrr-12
@strontim
Fit mutlu anne
Handandandan
Kizlar menülerimizi paylaşalım eksikler çok fazla dünü bugünü paylaşmayi unutmayalım
Namaria
Kiz mezun olacaksin diye menü de paylasmiyon hani bizi birakmayacaktin
Evet bu mantıklı teşekkür ederim canım1 caybardagi Süte kakao kat isitip ic cnm tarcinda ekleyebilirsin
Öğle canım, sabah karbonhidrat var ise açlık krizleri ve şeker krizleri oluyor.Kızlar U UcanSupurge nin dediği gibi güne karbonhidratla başlamak etkili sanırım tatlı krizinde. O söyleyince düşündüm Bugün sabah bir şey yemeden okula kek getiren arkadaşın kekinden yedim bi parça sanırım o tür beslenme tetikliyor. Bundan sonra dikkat edicem inşallah
Evet kesinlikle öyleÖğle canım, sabah karbonhidrat var ise açlık krizleri ve şeker krizleri oluyor.
Aynen canım Karatay abla da öyle derKızlar U UcanSupurge nin dediği gibi güne karbonhidratla başlamak etkili sanırım tatlı krizinde. O söyleyince düşündüm Bugün sabah bir şey yemeden okula kek getiren arkadaşın kekinden yedim bi parça sanırım o tür beslenme tetikliyor. Bundan sonra dikkat edicem inşallah
Öyle biliniyomuss ama aksine azaltıyor cnm. Simdide bilimsel açıklama maydanoz anne sütünü azaltiyorFit mutlu anne kuzum maydonozun anne sütünü arttığı söylenir acaba maydonoz kürünü bi araştırsan mı, nette muhakkak bi yazı vardı emziren anneler içebiliyor mu diye
Bak canım rakibiz bu cuma seni yenerim ona göre düşünKızlar deliricem resmen tatlı krizindeyim. Beynim uyuşuyor o dereceNapmalıyım karnım ayrı ağrıyor göğüslerim ayrı. Doğumdan önceki regl dönemim tamamen geri döndü. Kafamı çikolata bidonuna sokmak istiyorum
Kızlar ben tartıldım ama malum dün gece ateşli geçirdik
Cuma75.6
Pazaetesi 75.8
+200
İnşaşşah bu hafta tam gaz devam
Wuu super kaptanm demekki eksidesinGece birkaç kere bitki çayı içince sabah tartılmadım kızlar.
Kahvaltı yapıp çayımı içmiş halim ile +0.8
Eki Görüntüle 2703536
hafta sonu pek kimse dikkat edemedi zaten
insaallah bugunden itibaren herkes artilarini verir
cuma 66.2
bugun 66.2 dun eksıydım bugun sbt cıktım
Şnşallah canım
Canım fitil kullanamıyor sevmiyor çığlık atıyor. Çocuğu daha da yıpratmamak için kullanmıyorum. Buna şükür 37.5 oldu ünşallah çıkmaz artık çok yoruldum. Küçük bi taraftan büyük bi taraftan ikiside beni istiyor. Gözlerim yanıyor
Afiyet olsun canım
Cuma cumartesi sabah sabittim
2gunluk hunharca yemenin sonucu
Cuma 77.5
Bu sabah 79.7
Artı 2.200 gr ne yemişim be
Olur ama iyi eksideyim haberin olsun.
Bugunki tartıya bakma sen, herif gece boyu çay servisi yaptı kendime geleyim diye
Merhaba kızlar ancak girebildim ama sabah çıkmadan tartılmıştım.
malumun ilamı artıyım tabi ki
inşallah Cuma’ya dengelicem
Cuma:66.00
Bugün: 66.900
Fark:+900
ama regl oldum olucam o da etkilidir inş diye düşünüyorum
Bugünden itibaren çok dikkat et canım.
Ben hiç bırakmadım diyeti, siz niye saldınız bu kadar
Mrblar kızlar kahvaltıyı yaptık sağlık ocağına gittim dönüşte yürüyüş yapıp geldim oğlumun kilo boy takibi göz muayenesi vardı herşey yolunda şükür şimdi emziriyorum sonrasında ev iis yapmayı düşünüyorum bklm camasr bulasik herşey beni bekliyor
TamamdirYüzde hesabına göre varım
O supuruyorsa gercekten alma cnm :)Her almaya niyet ettiğimde, evi ben süpürüyorum alma diyor
Ayy aynen bende almanyadan dolduruyorm bide kilo sorunu olmasa rahatca yiyebilsem :)200 Hic bisey canim cumaya güzel eksi gelir
eksisindir ozaman güzel
sen cumaya yakarsin ortaligi bisey olmaz
kendim aklima geldimbi dolabim vardi hep almanyadan getirdiklerim doluydu kelloggsuna kadar getiriyordum
Masallah Cuma azda olsa eksi gelsin insallah basarirsin sen
cumaya eksi gelcek insallah
Yinemi haliyikama yine üsütcen
bu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim
Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam
Kızlar alıntılar gitti. Kızımın ateşi yine arttı 40 ı bundu doktorunu aradım. Virüs değildir dedi. Boğaz ağrısı yok bi yek ateş iştahsızlık var. Sürekli duşa sokuyorum. Böyle devam ederse götürcem doktora. Dua edin düşsün artık yavrum perişan oldu ya
Inşallah aminnnnnAkşam herkescikler menüsünü paylaşsın vakit yok ekim hedeflerimiz var
Bu şişko bacinizin kasımın ilk haftası evlilik yıldönümü çok spor yapıp zayiflamam lazım
2021 yilina girerken hepimiz kilolarımızdan memnun olalım verdim coşkuyu haydin spor yapmaya
Bencede suan gayet fitsin. Alma payi icin 2-3kg versen olir ama daha fazla vermeKızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0.Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
Son güzel havaları değerlendirelim dedik içinden dere geçen bi köye pikniğe gittik arkadaşlarımla
Bi arkadaşımızın babasının köyü emekli olunca köyde yazın kalmak için prefabrikten ev yaptırmış minnoşuma da iyi oldu hava almış oldu
Şu 3 gün dikkat edersen o artı gider eksi bile olursun canım
Olabillir aslinda bi kitap almistim cocuk yokken kalın hep okumak istiyorum ama duruyor öyleceneTakımın bu yeni halini çok sevdim
Az ve öz...
Hazır bu kadar sakin olmuşken bir de kitap okumalarına başlasak kızlar.
Okuyup bazı yerleri birbirimizle paylaşalım.
Günlük sayfa olarak haftalık kitap sayısı olarak hedef belirleyelim mi
Ne dersiniz
Guzel cnm. Afiyet olsu12 Ekim Pazartesi
09:00 >>> 2 yk yağda yumurta
2 yk cevizli biber
5 yeşil zeytin
Domates, biber
15:00 >>> 1 tepeli yk keten tohumu
1 kepçe yoğurt
16:30 >>> 2 köfte büyüklüğünde tepsi kebabı
5-6 dilim patates
1 kase salata
Su >>> 1.5 lt
Canım ben acilden yeni geldim müsait zamanda yazıcamdenizbenimadim
papatya_2014
Pnrrr-12
@strontim
Fit mutlu anne
Handandandan
Kizlar menülerimizi paylaşalım eksikler çok fazla dünü bugünü paylaşmayi unutmayalım
Namaria
Kiz mezun olacaksin diye menü de paylasmiyon hani bizi birakmayacaktin
Geçmiş olsun canımKızlar acile gittik betadan şüphelendi doktor. Sonuçları bekliyoruz serum taktılar ateşi düştü çok şükür şimdi uzandı
Dr ne dedi canımCanım ben acilden yeni geldim müsait zamanda yazıcam
Sağol canımGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?