Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Of bilmem mi o hissi 4-5 paket çikolata yesem kesmeyecekmiş his regl öncesi bir de kuzum nasıl atlatırsın bilemedim birkaç gün karbonhidratlı beslendin ya o mu etkiledi

Yogurdun icine meyve dogra ye canım yada tarcın dök ye,reglmi yakin
Keser mi ki evet bugün normalde olmam lazım. Hamilelik öncesi çok olurdu. Doğumdan sonra geçmişti. Yine başladı. Karnım ağrıyor ellerim ayalarım şişti. Ve acaip tatlı yemek istiyorum öyle böyle değil. Aç da değilim halbuki

1 caybardagi Süte kakao kat isitip ic cnm tarcinda ekleyebilirsin

Kızlar U UcanSupurge nin dediği gibi güne karbonhidratla başlamak etkili sanırım tatlı krizinde. O söyleyince düşündüm Bugün sabah bir şey yemeden okula kek getiren arkadaşın kekinden yedim bi parça sanırım o tür beslenme tetikliyor. Bundan sonra dikkat edicem inşallah

Öğle canım, sabah karbonhidrat var ise açlık krizleri ve şeker krizleri oluyor.

Aynen canım Karatay abla da öyle der

Fit mutlu anne kuzum maydonozun anne sütünü arttığı söylenir acaba maydonoz kürünü bi araştırsan mı, nette muhakkak bi yazı vardı emziren anneler içebiliyor mu diye
Öyle biliniyomuss ama aksine azaltıyor cnm. Simdide bilimsel açıklama maydanoz anne sütünü azaltiyor
Bak canım rakibiz bu cuma seni yenerim ona göre düşün

Kızlar ben tartıldım ama malum dün gece ateşli geçirdik
Cuma75.6
Pazaetesi 75.8
+200
İnşaşşah bu hafta tam gaz devam

Fazla degl ona ragmen muhtemelen eksidesindir bile

Gece birkaç kere bitki çayı içince sabah tartılmadım kızlar.
Kahvaltı yapıp çayımı içmiş halim ile +0.8
Eki Görüntüle 2703536
Wuu super kaptanm demekki eksidesin

hafta sonu pek kimse dikkat edemedi zaten
insaallah bugunden itibaren herkes artilarini verir

Insallah cnm aynen haftasonu kotu oldu ya

cuma 66.2
bugun 66.2 dun eksıydım bugun sbt cıktım

cumaya guzel eksi gelicek. Demekki

Anladim cnm insallah ya smdi nasil,doktora gittinizmi. 2 cocuk ve hastalik olunca cok zordur anliyabiliyorm

Cuma cumartesi sabah sabittim
2gunluk hunharca yemenin sonucu
Cuma 77.5
Bu sabah 79.7
Artı 2.200 gr ne yemişim be
toparlanma vaktiii canim

Olur ama iyi eksideyim haberin olsun.

Bugunki tartıya bakma sen, herif gece boyu çay servisi yaptı kendime geleyim diye

Wuu olsunn sonucta yuzdeler gecerli olucak ben 1 0 onde basliyorm :)

Insallah eksiye bile cebirirsn cnm kendine hakim ol yeterki

Bugünden itibaren çok dikkat et canım.
Ben hiç bırakmadım diyeti, siz niye saldınız bu kadar

aslında ben cok salmadim. Sadece cikolataya yenik dustum. Tamamen salsaydim cok farklı olurdu tartı

Cok sukur sevindm cnm herseyin yolunda olmasina, kolay gelsin isler hic bitmiyorki

Yüzde hesabına göre varım
Tamamdir

Her almaya niyet ettiğimde, evi ben süpürüyorum alma diyor
O supuruyorsa gercekten alma cnm :)
Benimkide ben supururm alma diyordu ama yinede ben supuruyordm. O calisiyor ben evde olunca tabiki. Siz ikinizde calistiginiz icin mantikli aslında:)

Ayy aynen bende almanyadan dolduruyorm bide kilo sorunu olmasa rahatca yiyebilsem :)

bu kadar yemege, ekmek Türü olsun, cikolata bisküvilere Önemli olan gece yemelere ragmen 56.9 kg cikmama sevindim

Cok sagliksiz beslendim Su son zamanda ins tekrardan düzene devam

Masallh nazlı sana

Ne oldu cnm merak ediyorm daha iyimi kizin

Inşallah aminnnnn

Kızlar durum bu boy 1.69 mevcut kılo bu fotı cekıldıgınde tam 66.0. Handandandan nın dedıgı de cok mantıklı geldı 63 62 olsam alma payım olur 60 hedefımı degıstıreyım mı?
Bencede suan gayet fitsin. Alma payi icin 2-3kg versen olir ama daha fazla verme

Ohhh miss icim gitti ya :)

Şu 3 gün dikkat edersen o artı gider eksi bile olursun canım

Insallah canim

Olabillir aslinda bi kitap almistim cocuk yokken kalın hep okumak istiyorum ama duruyor öylecene

Guzel cnm. Afiyet olsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…