Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabahtan beri senle konuştuktan sonra eviş bitti fitnesse gittim geldim hemen markete gittim gelip duşumu alıp yemegimi daha yeni yedim,bugün ögle yemegim arada yok oldu akşamla birlikte yaptım

spora mi basladin fadime supersin ben o kadar uzun zamandir spor yapmadim ki hem dizimi sakatladigimdan hem de inanilmaz yogun calisiyorum son haftalarda bittim resmen.

nasıl yakaladım ama ..iyiyim ben, sen nasılsın canım..

ooooo fadimede geldi, kadro tamam..birde murç geleydi iyiydi..

iyiyim canim ya ne olsun biraktigin gibiyim yani arada kilo alip verip durdum ama su an burayi biraktigim kilodayim hehe (bir arpa boyu yol gidememisim yani anlayacagin)

mursh nerelerde o neden cikti facebook'tan baski yapalim da donsun o da

ohom ohom bu arada tanimadigim cok kisi var , eskileri gorunce birden onlarla sohbete daldim kendimi size tanitmayi unuttum. hem de bizim eskilere buradan uzak kaldigim sure icinde neler yaptigimi anlatayim

adim Fulya 29 yasindayim yarismaya ingiltere'den katiliyorum
gecen sene bu takimdaydim acilis kilom 99.7 idi :26:

takimdayken 84lere kadar dustum ama sonra ozel durumlar, depresyon vs sebebiyle motivasyonu tamamen kaybettim o yuzden gecici bir sure cikmak istedim (sonra o sure uzadi da uzadi)

o ara yine 90lara firladim, sonra dukan yapmaya basladim 80 civarina dustum acayip spor yapiyordum o ara bir de.. sonra onu da bozdum cunku turkiye'ye tatile gitmistik gecen mart ayinda... esimle ikimiz 5-6sar kilo alip donduk onca emegim bosa gitti diye sinir oldum ustelik bir daha da toparlanamadim o olaydan sonra. calismiyordum da, evde oturup duruyordum pc karsisinda surekli. sikintidan surekli birseyler atistiriyordum. is ariyordum bir yandan ve bende inanilmaz stres yapmisti. o ara 102leri gordum hayatimda ilk kez 100+lere ciktigimdan dolayi kucuk bir sok ardindan da bir umutsuzluk coktu ustume. neredeyse artik yenilgiyi kabullenicektim ki bir gece laptop'ta birseyler okurken bir makale gordum burada unlu bir dizi var oradaki oyunculardan biri Cambridge diyeti yaparak inanilmaz kilo vermis... nedir bu falan derken tum gece uyuyamadim, arastirdim vs ve aylar sonra bir anda eski motivasyonum geri geldi - ben de o diyete baslamaya karar verdim. artik dedim ki ya simdi ya hicbir zaman.. eger bu diyetle de basaramazsam artik pes edecegim. o ara is de buldum bir anda hayatimda ters giden her sey duzelmeye basladi hemen ertesi gun en yakin hastaneye basvurup doktorumla gorustum sonra da beni ilgili kisiye yonlendirdiler bu kisi her pazartesi beni tartiyor, olculerimi aliyor vs.

neyse toplam 17 kg verdim su an 85im 2 aydir hic kacamak yapmadim bir kirinti bile agzimin icine kacmadi yani hayatimda ilk kez bu kadar iradeli bir sekilde diyet yapiyorum. ideal kilomu 63 olarak belirlediler bakalim onumde uzun bir kis var yaza kadar artik su kiloyu vermek ve yazin turkiye'ye zayif biri olarak gelmek istiyorum annem bilmiyor su an ozel bir diyette oldugumu, herkese surpriz olsun istedim

malum zamanlardamısın??geçmiş olsun..
evet canım yani daha doğrusu daha regl olamadım ama eli kulağında .. saol

voavvv inanılmaz bir heyecanla okudum umarım bu kez başarırsın canım :)

menüm :)

8,40 1 elma, 2 dl kepekli ekmek, yr domates, yr kk peynir, 1 su bardağıda tarhana çorbası (tuzsuz)

13,40 4 zeytin, 2 bardak şekersiz çay, 0,25 kk peynir, yr kasede pırasa

16,30 5 badem 1 muz

18,30 2 kase tarhana çorbası 1 dl kepekli ekmek 3 zeytin

1,5 lt su, 30 dk yürüyüş, 2,5 saat dans(toplamda), 30 mekik, 1 yeşilçay..

not:ben içeceklerimi genelde büyük bardakla içerim.Aksi takdirde belirtirim

fulyaaa harikasınnn!!! mesajını öyle büyük bir heyecanla okudumki , sonunu merak ederek....100+ lardan 85 e inmişsin..müthiş birşey bu çok imrendim , senin adınada çook sevindim..valla bize diyecek söz bırakmamışsın ne diyeyim ..darısı başımıza..

eheh sagol canim benim ya evet sonunda akillandim, bastan beri boyle iradeli olabilseydim simdiye citir olmustum ah su kafami nerelere vurayim daha verecek cok kilo var ama bu kez cok umutluyum

şimdi hopişim,fulyam gelmiş hoş gelmiş çok sevindim de ben bu 6 ay durumuna takıldım bu konuda kimse bilgi vermedi bende ara vermiş olurum düşüncesiyle başka takımada girmedim ne olacak şimdi yarışamıcakmıyız
bu durumda hopi,fulya girerde fadime abla,betüş ben giremeyiz bu konuyu püsküte sorarmısın kaptan off çok cnm sıkıldı yawww

İyi akşamlar kızlarrr, uzun zamandır siteye hiç girmedim ve dün girdiğimde ne göreyim bizim takım kapatılmış diye biliyordum ki bir de baktım herkes yine takımda :)

Yeniden takıma girebiliyor muyuz? Takım dağıltıktan sonra bendeki motivasyon 0'a düştü, ruhsal olarakta kendimi iyi hissetmediğimden kendimi yemeğe verdim ve beni tek mutlu eden şey çikolatalardı ( Öğle yemeğinde bile yemek yerine gofret, bisküvi yiyordum ve sonuç sanırım eski kiloma döndüm tartıda 75-78'i rakamları görünce şşok geçiririm diye henüz tartılmadım ama elbiselerimden anlıyorum baya kilo almışım O kadar emek boşa gitti

Ve ben 12-13 kiloyu sadece diyet ve yürüyüşle verdiğim için karar verdim artık spor ile kilo vereceğim. Önümüzdeki hafta b-fite yazılıyorum eski kiloma dönmem lazımmm Kilo verirken herkesin şaşkın bakışları beni mutlu ederken şimdide herkesin yine almışsın niye dikkat etmiyorsun demeleri bende ruhsal çöküntüye sebep oluyor sanırım dışarı çıkasım gelmiyor. Bi an önce toparlanmam lazım, yarın sil baştan başlıyorum. Eğer takıma dönme şansım varsa takımla devam etmek istiyorum ama şu an ki durum nedir bilemiorum.

hepimiz toplandık gene :)))) ve hepimiz kilo alarak döndük rahat ol :))) fulya hariç maşallah.... medarı iftarımız... banada kalınlaşmışın diiyolar... odunumya ben :))) 3 senedir maksimum 66 ya inebildim en ççokta 71 e çıktım ... çok farkeden bir şey yok her görüşlerinde kilo almışın demelerinin altında sırf beni kanırtma amacı yattığını düşünüyorum.... onları morartmaya kararlıyım.... intikamım acı olacak....

isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar

noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02

şu regl epey etkiledi.Bir de bugün kurstan arkadaşıma geldim oradayım şimdi.Sözlüsünün annesi teyzesi falan gelecekti annemle beni de çağırdı. E kıramadım yakın arkadaşım sayılır.. anca girebildim... Ve korkmayın onca şeyin için en az hasarla çıktım sayılır :)

Şöyle arada değişik birşeyler bulalım yahu. Oyun gibi vs. ilginç anılar. Azda olsa bi katkısı olur belkim :) saçma ama ben birinden başlayayım. Maksadım bir umut sitem mesajıda olsa laf lafı açar misali sohbet yaratmak

geçen hafta ingilizce kursundayız. cumartesi günü kitaplarımız gelince bir tekrar yapalım dedi hoca. Sayılarla ilgili bir araştırma.Hoca birini seçecek bir sayı söyleyecek o kişi, diğer seçilende sonra gelen 3 sayıyı ingilizce söyleyecek :2: beni seçti sayı söyliyim diye :) bi an şaşakaldım :44: sonra dedim 42 diyim fourty two (forti tu) diceem yere forti tour dedim hiç beklemiyodum :44: sonrada baktım tu yu tour yapmak daha beter rezil edecek for ti for diye değiştirdim neyseki çok gülmediler..

daha iyi ya da daha saçma kurs anlarımda var hele dershanedeki matematikçiyle olanı eğer isterseniz daha devamınıda getiririm canlar dediğim gibi maksadım hani belki laf lafı açarda biraz olsun sohbet kaynar diye birşeyler bulmaya çalışıyorum :26:

hoppidicik??? doğru mu görüyorum acaba...
yaw çıkaramadım bacım kusura bakma:26:adın yabancı değil ama avatarmı değiştin??

eheh sagol canim benim ya evet sonunda akillandim, bastan beri boyle iradeli olabilseydim simdiye citir olmustum ah su kafami nerelere vurayim daha verecek cok kilo var ama bu kez cok umutluyum
hadi bakalım fulya..kim tutar seni bee

isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar

noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02
aaaa beni unutmuşsun seng...

vallahi eskisinden daha kalabalık olacakmışız gibime geliyor..bu arada aramızda kalsın murçla konuştum o da yarın gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…