Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar

noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02

beni de unutmussun :26:

vallahi eskisinden daha kalabalık olacakmışız gibime geliyor..bu arada aramızda kalsın murçla konuştum o da yarın gelecek

super! harika oldu herkesin bir anda hortlamasi heheh

fulya bi online ol gözünün yağını yidiğim yaa..hayalet gibi ne o öyle..tırsıyorum senden bak:18:

kızlar yarın benim küççük canavarımı pusete attığım gibi yürüye yürüye spor salonuna kadar gidip kaydımı yaptırıcam..daha önce kaydım vardı zaten, tekrar sağlık raporu falan istemezler inşallah..

aaaa beni unutmuşsun seng...

beni de unutmussun :26:

canlarım sizler takımdan nasıl ayrılmıştınız. ne zaman ayrılmuştınız..
merhabalar, bende takıma yeni katıldım. 63 kiloyum bakalım kaç kilo verecez
canım hoşgeldin. biraz tanıt istersen kendini tanışmayla başlayalım :)
vallahi eskisinden daha kalabalık olacakmışız gibime geliyor..bu arada aramızda kalsın murçla konuştum o da yarın gelecek
hmm güzel güzel

hortlamak mı??oyy konuşma öylee:18:

fulya bi online ol gözünün yağını yidiğim yaa..hayalet gibi ne o öyle..tırsıyorum senden bak:18:

ben aslında yoğum....

ben ayrilali cok oldu 6 ayi coktan gecmistir.. geri donmek uzere ayrildi diye not dusmuslerdi benim icin. su an donmemde bir puruz cikacagini zannetmiyorum ama puskuut'e bir sor istersen once canim :)

ben aslında yoğum....
Eki Görüntüle 550368

ben ayrilali cok oldu 6 ayi coktan gecmistir.. geri donmek uzere ayrildi diye not dusmuslerdi benim icin. su an donmemde bir puruz cikacagini zannetmiyorum ama puskuut'e bir sor istersen once canim :)

canım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz
merhabalar sizlerle tanışmaya geldim 163 boyunda 65-67 kg arasında gidip geliyorum şiddetli bir şekilde zayıflamak istiyorum
yılbaşına kadar 60kg ve şabat tatilinin bitimine kadar da 58kg olmak istiyorum
grubunuzun özellikleri neler kimler var neler yapıyorsunuz

ben aslında yoğum....
Eki Görüntüle 550368

canım hoşgeldin. biraz tanıt istersen kendini tanışmayla başlayalım :)

hmm güzel güzel

ben 1.65 boyunda 63 kiloyum 15 kilo verdim aslında ama 1,5 aydır veremiyorum boğazımı tutamıyom da 54-55 falan olmak istiyorum

günaydınlar hey milleeeeeeeeet kalkın bu gün istanbulda çok güzel hava var halılarımı dışarı attıp dip köşe temizligi yapıcam,bu sabah spora gitmedim
dün akşama dogru eşimle çıktık alış verişe küçük karabiber degirmeni aldım içinde çörekotunu ögütüp yemeklerden yarım saat önce tüketmeye başladım bakalım faydası olucakmı
blendırım bozulmuştu yeni aldım kendime sebze çorbaları yapınca çok işe yarıyor,almışken eşimin dikkatini patates dilimleyicisi çekti aldı
hepsi aynı şekil çıksın görüntüsü güzel olur diyor sanki hep patates kızartcam

sanada günaydınlar olsun fadimem..senin o kocan kilo vermeni istemiyor sanırsam..baksana sana patates dilimleyicisi almış..1 çuvalda patates alır kızartıp kızartıp yedirir sana bacım

Son düzenleyen: Moderatör:
isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar

noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02

fulya ve hopişte 9.takımdaydı ama onlar izinli ayrılmıştı murcta gelecekmiş listeyi ona göre yap kaptan bak tam 7 kişiyiz eski gruptan harcamayın bizi yawww

güüüüüüüüüüüünaydın takım!!!!

çok kötü fenayım..çook ağrım var

günaydınnnn geçmiş olsun hopiş neyin var bacım :44:

kızlar ben sabahın köründen beri pc başındayım..gidemde azcık iş yapam..haydin sonra görüşürük..pazartesilerden nefret ediyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…