- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.021
isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar
noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02
vallahi eskisinden daha kalabalık olacakmışız gibime geliyor..bu arada aramızda kalsın murçla konuştum o da yarın gelecek
hortlamak mı??oyy konuşma öylee:18:super!harika oldu herkesin bir anda hortlamasi heheh
aaaa beni unutmuşsun seng...
beni de unutmussun :26:
canım hoşgeldin. biraz tanıt istersen kendini tanışmayla başlayalım :)merhabalar, bende takıma yeni katıldım. 63 kiloyum bakalım kaç kilo verecez
hmm güzel güzelvallahi eskisinden daha kalabalık olacakmışız gibime geliyor..bu arada aramızda kalsın murçla konuştum o da yarın gelecek
hortlamak mı??oyy konuşma öylee:18:
fulya bi online ol gözünün yağını yidiğim yaa..hayalet gibi ne o öyle..tırsıyorum senden bak:18:
canlarım sizler takımdan nasıl ayrılmıştınız. ne zaman ayrılmuştınız..
fulya bi online ol gözünün yağını yidiğim yaa..hayalet gibi ne o öyle..tırsıyorum senden bak:18:
merhabalar sizlerle tanışmaya geldim 163 boyunda 65-67 kg arasında gidip geliyorum şiddetli bir şekilde zayıflamak istiyorumcanım aktif olabileceksen 9. takıma bekliyoruz
canım hoşgeldin. biraz tanıt istersen kendini tanışmayla başlayalım :)
hmm güzel güzel
çok kötü fenayım..çook ağrım var
sanada günaydınlar olsun fadimem..senin o kocan kilo vermeni istemiyor sanırsam..baksana sana patates dilimleyicisi almış..1 çuvalda patates alır kızartıp kızartıp yedirir sana bacımgünaydınlar hey milleeeeeeeeet kalkın bu gün istanbulda çok güzel hava var halılarımı dışarı attıp dip köşe temizligi yapıcam,bu sabah spora gitmedim
dün akşama dogru eşimle çıktık alış verişe küçük karabiber degirmeni aldım içinde çörekotunu ögütüp yemeklerden yarım saat önce tüketmeye başladım bakalım faydası olucakmı
blendırım bozulmuştu yeni aldım kendime sebze çorbaları yapınca çok işe yarıyor,almışken eşimin dikkatini patates dilimleyicisi çekti aldı
hepsi aynı şekil çıksın görüntüsü güzel olur diyor sanki hep patates kızartcam
isimleri toplayıp sorayım bir. Eksik ya da fazla varsa söyleyin canlar
noraaa
nagieymen
btlbetul
fadime02
güüüüüüüüüüüünaydın takım!!!!
çok kötü fenayım..çook ağrım var
malum günler fadimetoş..dün iştahımın açılmasından anlamıştım zaten..önceden takvime not alıyordum şimdi iştah o gün tavan yapıyosa "tamam bu gün olucam" diyorum..neyin var hopiş geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?