Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sanada günaydınlar olsun fadimem..senin o kocan kilo vermeni istemiyor sanırsam..baksana sana patates dilimleyicisi almış..1 çuvalda patates alır kızartıp kızartıp yedirir sana bacım

akşam marketten tatlandırıcı alalım dedim izin vermedi onlar saglıksız alma
şekeri azaltarak bittirebilirsin dedi
gelişte anamlara gitmek istedi nasıl bir adam ya bu benimkisi ben hiç demem anamlara gidelim tuturdu gidelim dedi bende pijamanın üstüne pardesümü giyip gitmiştim ,eşime diyorum üstüm müsait degil gitmeyelim yok dedi sonunda onun dedigini yaptım gittim ,pardesüyle oturdum soranlara üşüyorum dedim

kızlar ben sabahın köründen beri pc başındayım..gidemde azcık iş yapam..haydin sonra görüşürük..pazartesilerden nefret ediyorum yaa

bende çoooooooooooook iş yapıcam bugün üst katımda eltime ev görmeye gelecekmiş arkadaşlarım
orda biraz kaçırırım şimdiden kalori harcayayımda kilo olmasın

Günaydın kızlarrrr, herkese iyi haftalar..

Bu sabah tartıldım ve bismillah diyip başladım Sabah yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım, önümüzdeki pazartesi de spora başlıyorum, sabah 77.3'ü tartıda görünce şok geçirsemde yılmadan devam edeceğim inşallah.

seng sanırım yeni takım kaptanımız. Umarım takıma geri dönebiliriz.

Günaydın beybiler,,

hafta sonu bol bol bitter kaçamağımı yaptım.... neyseki ++ lara geçmeden durmyaı bilmişim.... hafta sonu kaçamakları kilo aldırmasakilo veriş hızımı keisnlikle geriletiyor... amaaaan olsuun.... yapçak bişi yok....

bu günkü menüm;

sabah
1 parça peynir
1 elma
1 b form çayı

ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz

öğlen
1 elma
1 b form çayı

ara
1 b yeşil ç
1 avuç ceviz

akşam
1 elma
1 b yeşil ç

finişş.....

bence genel yarışa katılamasakta kendi aramızda muhabbete devam edelim....

oooofff bu akşam spor yapmam lazım.... çok sıkıcı.... belki yürüyüşte yaparım akşama doğru bakalım....

ooo bacım bu kadar az yemekle bitter sana bişey yapmaz merak etme..

bence genel yarışa katılamasakta kendi aramızda muhabbete devam edelim....
hahaa..aynen öyle yapaım bencede..şimdi takıma katılırsak benim psikoloji direk açlık moduna geçecek ..işte o modu hiiiç sevmiyorum

kızlar bugün spor salonuna gitmeyi kafama koymuştum ama şu an kendimden pek emin değilim..ağrı kesiciler etkisini göstermeye başlarda ve kendimde o gücü bulabilirsem dışarı çıkacam inşallah maaşallah..... murçççççççççççççççççç

ne ağrısı canımcım geçmiş olsun..... bişi mi kaçırdım...

kızlar ben aranıza yeni katıldım bu yarış nasıl oluyor neler yapıyorsunuz yeniyim yardımcı olurmusunuz

canımcım hoşgeldin... kaptan seng... hergün yediğini içtiğini sporunu paylaşıyosun... kaçamak yaptınsa azarlıyoz felam şaka şaka.... sadece kulak çekiyoz o kaaa... amaç kilo vermek için elimizden geleni yapmak :) bu günkü menünden başla bence.... kaç kg sin hedefin ne...

huuuuuuu kim ne yedi bakiiim..... yamyam style ler siziii.... kaçmak yok yazacaksınız.....

huuuuuuu kim ne yedi bakiiim..... yamyam style ler siziii.... kaçmak yok yazacaksınız.....

wuww senden de kaçmak zor yaw :)
sabah
2 bardak su
1 kase k-fleks

ara
2 mandalina
1 kahve(tatlandırıcılı)

öğle
ekşili köfte(1 pors)
salata
1,5 dilim ekmek (ekmeklerimi tam buğday olarak ekstra yazmıyorum zira beyaz ekmeği lugatımdan çıkarttım oğlum ve eşimde mecburen yemek zorunda )

akşamı bilmiyorum ama muhtemelen öğlenin ekmeksiz hali olur

ooo bacım bu kadar az yemekle bitter sana bişey yapmaz merak etme..

yapmaaz mııı.... bitter oo... hem yağlı hem tatlı hemde en koyusundan :))) koca kareyi yedim katır kutur ooohhh :))) her hafta sonu yapıcam bunu o yüzden çok rahatım hafta içi hiç kasmıyorum......

öyle janıım...söyle kurtul....

hoppidicik, demettuba, noraa, fadimee, saches84, zehraaa sopa sizeee.... hani menüler sporlaar huuuu..........

Herkese merhaba arkadaşlarım sabah okula geç kaldım normalde her sabah kahvaltımı yapar ne yediğimi yazardım ama bugün olmadı malesef..
Hafta sonum kaçamaksız geçti özellikle cumartesi arkadaş günüm vardı çok dikkat ettim sadece 2 çeşit salata yedim asitli ve şekerli hiçbirşey içmedim vee bu sabah 63.5 gördüm tartıda çok çok sevindim Sonunda tartım eksilere inmeye başladı inşallah devamı gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…