- Konu Sahibi Handandandan
-
- #40.041
sanada günaydınlar olsun fadimem..senin o kocan kilo vermeni istemiyor sanırsam..baksana sana patates dilimleyicisi almış..1 çuvalda patates alır kızartıp kızartıp yedirir sana bacım
kızlar ben sabahın köründen beri pc başındayım..gidemde azcık iş yapam..haydin sonra görüşürük..pazartesilerden nefret ediyorum yaa
bence genel yarışa katılamasakta kendi aramızda muhabbete devam edelim....
ooo bacım bu kadar az yemekle bitter sana bişey yapmaz merak etme..Günaydın beybiler,,
hafta sonu bol bol bitter kaçamağımı yaptım.... neyseki ++ lara geçmeden durmyaı bilmişim.... hafta sonu kaçamakları kilo aldırmasakilo veriş hızımı keisnlikle geriletiyor... amaaaan olsuun.... yapçak bişi yok....
bu günkü menüm;
sabah
1 parça peynir
1 elma
1 b form çayı
ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz
öğlen
1 elma
1 b form çayı
ara
1 b yeşil ç
1 avuç ceviz
akşam
1 elma
1 b yeşil ç
finişş.....
hahaa..aynen öyle yapaım bencede..şimdi takıma katılırsak benim psikoloji direk açlık moduna geçecek ..işte o modu hiiiç sevmiyorumbence genel yarışa katılamasakta kendi aramızda muhabbete devam edelim....
kızlar bugün spor salonuna gitmeyi kafama koymuştum ama şu an kendimden pek emin değilim..ağrı kesiciler etkisini göstermeye başlarda ve kendimde o gücü bulabilirsem dışarı çıkacam inşallah maaşallah..... murçççççççççççççççççç
kızlar ben aranıza yeni katıldım bu yarış nasıl oluyor neler yapıyorsunuz yeniyim yardımcı olurmusunuz
huuuuuuu kim ne yedi bakiiim..... yamyam style ler siziii.... kaçmak yok yazacaksınız.....
ooo bacım bu kadar az yemekle bitter sana bişey yapmaz merak etme..
wuww senden de kaçmak zor yaw :)
sabah
2 bardak su
1 kase k-fleks
ara
2 mandalina
1 kahve(tatlandırıcılı)
öğle
ekşili köfte(1 pors)
salata
1,5 dilim ekmek (ekmeklerimi tam buğday olarak ekstra yazmıyorum zira beyaz ekmeği lugatımdan çıkarttım oğlum ve eşimde mecburen yemek zorunda)
akşamı bilmiyorum ama muhtemelen öğlenin ekmeksiz hali olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?