- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.681
Vallaha napimmmGözün kor olmaya
Canimmm cok teşekkür ediyorum sonunda oldu
Daha geçmedi demek yarın yolcuydunuz değil miBugun cok yoruldum ya bide kasık agrım vardı sabahtam o gecti mide agrısı başladı
Oglan uyudu smsi bi kahve icicem esimle o alintilara yatmadan bakicam menumu yazip kaciyorm gorsrz kızlar
Aynen cnm yarn oglen cikicaz yola insallah. Gecmiyor ama hafifledi sukurDaha geçmedi demek yarın yolcuydunuz değil mi
U UcanSupurge okudun mu canim. Ben bu hafta cok gaza geldim. zayiflamam lazim. Biraz zararim dokunabilir listeye
Bu akşam dolma yedimMakarna, kısır, dolma bende kalıcı artı yapıyor canım
Yapmaz öyle şeyler
Takımın en uykucusu benim, bugün geç vakte kaldımİnşallah canjm,ben var daim varım,gerçi akşamları erken uyuyorum ama her forsatta girerim inşallah
İnşallah sabaha geçmiş olur canım iyi yolculuklar şimdidenAynen cnm yarn oglen cikicaz yola insallah. Gecmiyor ama hafifledi sukurniye boyle oldum bilmem
Sen eksi gel bi zararın dokunmazU UcanSupurge okudun mu canim. Ben bu hafta cok gaza geldim. zayiflamam lazim. Biraz zararim dokunabilir listeye
Yarın protein + salata veya sebze yemeği + yoğurt yapabilir üstüne de spor yapabilirsin canımBu akşam dolma yedimama yarına dengelerim insallah pazartesi eksi olmak istiyorum çünkü
Allah seniii kahkaha attım. Kızım uyuyor 1 saattir fırsattan istifade iş yapıyorum birazdan uyanır dikilir beşiğin başına
Yaeww seni gördükçe ben neden hiç is yapmiyorummm diyorummm yeterrr daa yeterrrpMutfağın cam balkonunu silmem lazım, ışıkları söndürüp başlayayım
Kiz benim kiz uyuyunca bende firsattan istifade dinleniyom. Galiba benim işlerim o yuzden hic bitmiyorAllah seniii kahkaha attım. Kızım uyuyor 1 saattir fırsattan istifade iş yapıyorum birazdan uyanır dikilir beşiğin başına
Bende 4kasikta yesem kalıcı artiMakarna, kısır, dolma bende kalıcı artı yapıyor canım
Elllerine sağlık canım afiyetle yersiniz ❤Tamam bugün çok yoruldum lahana sarması boynumu sırtımı mahvetti yarın kapışalım
Yok artık yapmaz
Ben kahvaltı masasını topladım bebeğim düşünKiz benim kiz uyuyunca bende firsattan istifade dinleniyom. Galiba benim işlerim o yuzden hic bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?