- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.701
Anlamadım karanlıkta mı sileceksin bacımMutfağın cam balkonunu silmem lazım, ışıkları söndürüp başlayayım
2 hafta kaybım var bebem çok çalışmam lazım çokYok artık yapmazhedefi var
Ucmussunuz siz ne kullanıyorsunuz
Kıyamam benim de akşam sofrasını toplamam lazım bizimkinin yemeğini yedirebilşrsem inşallahBen kahvaltı masasını topladım bebeğim düşün
Aynen canım, gece karanlığında pencere önünde bale yapmamak içinAnlamadım karanlıkta mı sileceksin bacım
Cokkk tanıdık geldiiiBen kahvaltı masasını topladım bebeğim düşün
Aboooo olabilir belki de kızSonuçlar açıklanmadı, bi bakayım sıra bende mi yoksa
45 dakika Leslie 500 ip atlama biraz da yürüyüş yaparsam günlük 300 puan çıkarırımUcmussunuz siz ne kullanıyorsunuzben ip atlayamiyorum
Parlak bir fikrim var, her gün bize ev işi ödevi ver, hem bizi takip etmiş hemde işlerini yaparak tembellikten kurtulmuş olursunYaeww seni gördükçe ben neden hiç is yapmiyorummm diyorummm yeterrr daa yeterrrp
Hahh haa fena fikir sayilmaz. Hadi yarin banyo tuvalet temizleme günü olsun. Bir makina çamaşır yikama. 5 parça da ütüParlak bir fikrim var, her gün bize ev işi ödevi ver, hem bizi takip etmiş hemde işlerini yaparak tembellikten kurtulmuş olursun
Nasıl olur
Vur dediysek öldür demedik bacımHahh haa fena fikir sayilmaz. Hadi yarin banyo tuvalet temizleme günü olsun. Bir makina çamaşır yikama. 5 parça da ütü
Benimde bulaşık makinesi bosaltilacak beni bekliyorKıyamam benim de akşam sofrasını toplamam lazım bizimkinin yemeğini yedirebilşrsem inşallah
Kolay gelsin canımAynen canım, gece karanlığında pencere önünde bale yapmamak için
Kız yarınki planımı tutturdunHahh haa fena fikir sayilmaz. Hadi yarin banyo tuvalet temizleme günü olsun. Bir makina çamaşır yikama. 5 parça da ütü
Değilmiş şükürler olsun.Aboooo olabilir belki de kız
Anlaşıldı , tamamDeğilmiş şükürler olsun.
699.etapta hatırlatırsın
Hahhh haa boşuna mi ruh ikizinim seninnnKız yarınki planımı tutturdun
Gece kizimla uykusuzduk uyumadi cadi 3 gibi kalkip 5e dogru uyuduk. Zaten 1 de yatmistim sabah 7de de kalkinca kafa bu bedene eksik geldi.
Aramızda 100 Grcık kalmış.Kizlarr iyi aksamlar ben bugun bildirim yaptim saniyomya kendimi
Hazirliklardan tarti resmi.cekemedim normal yaziyim diye aldiydim elime . kiz geldi dersim var diye aldi. Sonra teli aldigimda elti aradi sunu sunu alalim derken 1 saat konusma asli cikmis aklimdan tarti
Gecen cuma 75
Bu cuma 74
Su iki gunde ustune koyup gelmem ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?