- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.761
Papatya Gel bana
Duydun yapacağım ziporları vay efendim müdür yarımcısıymışım he heSeni çok ezmem neticede müdür yardımcımızsınrencide etmicem merak etme
Bu söze bu şarkıyı dinlemek şart olduKoşa koşa gideremmm
Yani emeğin var sonuçta yenicem orası cepte de rencide etmem günahDuydun yapacağım ziporları vay efendim müdür yarımcısıymışım he he
Listede en yakın rakibin bendim sankigel gel güzelim gel hiç acımayacak
Hahaha aynı şeyi paylaştık ama ben diğer koşanı pek seviyorumBu söze bu şarkıyı dinlemek şart oldu
Aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz
BakacağızzzzzHaftaya sendenpapatya_2014 ve @bi prenses annesi 'den bireyselde derece bekliyorum.
İlk 3 'ü kavga etmeden aranızda paylaşın
Hahaha aynı şeyi paylaştık ama ben diğer koşanı pek seviyorum
Yeni bir ruh eşliği mi doğuyürAynı anda aynı şeyi düşünmüşüz
Sanırım öyle oluyorYeni bir ruh eşliği mi doğuyür
Şifa olsun canımm
Eloo sütlü kahve yanına yediklerin geldi aklıma
Cahüldul bacimm ne edekŞifa olsun canımm
Eloo sütlü kahve yanına yediklerin geldi aklıma
Gittikçe birbirimize daha çok benziyoruz ondanCahüldul bacimm ne edekcahildim dünyanın rengine gandim kiz o değilde söylediğim her şeyden sonra acaba bundsn bi şarkı bir şiir bir replik çıkarmı diye düşünmeye başladım normalde hiç beceremem
Kız öğren ama yapmaGittikçe birbirimize daha çok benziyoruz ondanben de iğne oyasına başlarım yakında
Ben geçen yıl internetten video izleyerek becerebileceğimi sandım iğne eşarp ip aldım öğrenemedim yapamadımKız öğren ama yapma
yok canim.otelde kalacagiz. Pazar gunu 2 yada 3 saat ugrariz halayaAbowww hepiniz halada mı kalacaksınız
baya gerinden de olsa gelmeye calisiyorum diyelimSüpersin
Yolumdan geliyorsun
Yok canim akrabalara donuste pazar gunu ugrayacagiz.ti tatiller şimdiden. Ben akrabaların yanına gidince pek tatil saymıyorum ama hava değişimi ii oluyor
Ben geçen yıl internetten video izleyerek becerebileceğimi sandım iğne eşarp ip aldım öğrenemedim yapamadım
Sen böyle daha güzelsinbaya gerinden de olsa gelmeye calisiyorum diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?