Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

iyi geceler kizlar
bugunde gelemedim bildirimden sonra
esim isten geldikten sonra cuma namazina gitti

gelincede gezmeye gidelim dedi avm gezdik kizimida kv ye biraktim rahat rahat gezdik.iyki birakmisim yoksa rezil ederdi kesin

ama gecenlerde bot almistim ilkkez giydim parmaklarima vurdu son 1 saati zor dayandim

sonra eve gelmeden gastronomi restoranta goturdu ilkkez gittik cok guzeldi

simdide cok uykum var alintilara sabah cevapliycam insalalh

esim uye oldugumu bilmiyo arada girip okudum ama yazamadim
teli elime alinca kimle konusuyosun diyip durdu

Oh ne güzel yapmışsınız canım. Ara sıra böyle kaçamaklar çok iyi oluyor. Darısı bize inşallah benim eşim biliyor o yüzden bi bulaşmaz

İlk 3 mü ben mezun oldum da haberım mı yok
Senden bireyselde 1.lik geçen hafta gelmişti canım.
Bu hafta kimseden bireysel derece gelmeyince haftayanın siparişlerini verdim.
Seni de 1-2 haftaya mezun ederiz.
Kutlama yapmadan da bir yere göndermeyiz haberin olsun

İlk gunaydin benden gelsin o zaman
Guuunaaayyyydinnnn

Erken cikiyoruz yola.
Pazartesi gorusuruz ins
Kendinize iyi davranin gorusuruz opuldunuz
Ohh tadını cikarin iyi eglenceler canimmm.

Gunaydinlarrrrr her kes uyuyor mu nerdesinizzzz kaçak göcek girenlerin kocalari evde tabii
Bizim sabahlari halimiz çok komik. Cocuklar uyaniyor. Ikimizde uyanik ama ikimizde oralı olmuyoruz. Uyuma numarasi gözler açılmıyor falan. O benim kalkmami bekliyor ben se onun Sonra cocuklardan biri bağırınca tabi mecburen yataktan firliyorum. Her gün ayni oyun.

Her şeyi de bilmesinler canım iyi yapmış gezmişsiniz ben de çocukla çıktığımızda kendime otur işte evinde diye diye dönüyorum

Günaydın canlar
Hazırlik icerisindeym oglen1-2 arasi cikicaz yola inşallah. Arada ugrarim zaman buldukca kızlar
Pınar kiz ben seni de yurt dışında biliyorum hep değil misin

Günaydın Kızlar kayfemi içeyim de ziporumu yapayım E ela_2019 miniğim uyumuşken rahat rahat
Önce şu odadaki sinekleri kovayım ki çocuğu uyandırmasınlar beni uyandırdıkları gibi
Hadiii ya Allahhhh züpperrrsinnnn... benim koca evde bugün spor yapamayabilirim. iki çocuğa birden bakamiyor

Pınar kiz ben seni de yurt dışında biliyorum hep değil misin
Yok kız ama yurtdisinda dogdum buyudm evlendm istanbula geldm 4bucuk senedir buradaym. Hersene annemlern yanina gidiyorm almanyaya :) belki en son agustosta gittim o mu kaldı acaba aklında

Sagolasin canim

Ne guzel ya insan ihtiyac duyuyor boyle zamanlara bende isterim aslında esime cıtlataym oglana kv bakarken gitsekmi diye. Ama ayip olur dusuncesi var benmkinde hep :/ sanmam birakip gidelm

Günaydın Kızlar kayfemi içeyim de ziporumu yapayım E ela_2019 miniğim uyumuşken rahat rahat
Önce şu odadaki sinekleri kovayım ki çocuğu uyandırmasınlar beni uyandırdıkları gibi

Ohh masallah sabah sporu candır.
Bizimde sivri vardı 2 gundur gece uyanip sivri ariyorz cocugu yemesn diye. En son yemis enfeksiyon olusmustu sivrisinek isirigindan

Yok kız ama yurtdisinda dogdum buyudm evlendm istanbula geldm 4bucuk senedir buradaym. Hersene annemlern yanina gidiyorm almanyaya :) belki en son agustosta gittim o mu kaldı acaba aklında
Ayyy ben şok ben iptallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…