- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.001
Evet çocuğunkileri de ütülüyor ama benimkine dokunmuyor pislikGömlekleri kendi utuluyor demiştin sanki demi
Allah şifa versin geçmiş olsun canım
MaşallahEla ne demişse ben de aynısını yapıyorum
İyi alıştın robota bacım
Ebadan test hazırlayıp gönderdim çocuklara canım geldim şimdi
Tam hastalık mevsimi inşallah çabucak toparlanırsınız canım
Ayy öyle enerjimi düşüren şeyleri izlemeyi hiç sevmem yaaKırmızı odayı izleyememiştim. Şimdi izliyorum.Alyayı her izlediğimde gidip kızıma sarılıp ağlayasım geliyor
ben hiç yapamadimm arasındaA ben bu arada 23 dakika Leslie 200 ip atlama yaptım ilk gün fos 109 puan
Bakkk yaaa o kadar yapiyorr yine pislikk oluyorrr. Boşuna demiyorum nen böyle olacan işteEvet çocuğunkileri de ütülüyor ama benimkine dokunmuyor pislik
Kemikli et ve suyunu denedin miKızım doğduğu zaman günlerce süt için uğraştım yapmadığım gitmediğin kapı kalmamıştı. Zar zor 30 cc anca gelmişti ki büyük kızımın hastalığı uykusuzluk iştahsızlık derken süt gitti. Bir damla anca çıkıyorsüt felan içtin inşallah sabaha biraz gelmiş olur
Halıyı nerde yıkadın kız maşallah vallaha. Bende bu aralar yıkamaya vericemBende 2 halı yıkadım, kızımın demlediği adaçayını içtim, şimdi de mutfağı toparlayacağım
Listedeydin demiTahin pekmez birde petit beure biskuviler
Yarın adam akıllı yapalım benim Kız kalkmasa biraz Daha zorlardım da Anca o kadarben hiç yapamadimm arasında
Aynennn benim yarin cok işim yokkkYarın adam akıllı yapalım benim Kız kalkmasa biraz Daha zorlardım da Anca o kadar
Benim 2-3 parça kalıyor inatla ütülemiyorBakkk yaaa o kadar yapiyorr yine pislikk oluyorrr. Boşuna demiyorum nen böyle olacan işte
Farkına vardı Mehmet düzeldi gibi. Bitti hikayesi ya da onun içim yeni başladıDeğil mi ya hiç sevilmemişMehmet ne oldu ben onu kaçırdım onu da kendime benzetiyordum
Az önce kaynattım canım bir iki parça aldım ağzıma kefir içtim inşallah sabaha kadar geri gelirKemikli et ve suyunu denedin mi
Uyku direk etkiliyor benim sutumu. Biraz uyusann keşkeAz önce kaynattım canım bir iki parça aldım ağzıma kefir içtim inşallah sabaha kadar geri gelir
O kısmı izleyememişim baktım benim memo yok ortalıktaFarkına vardı Mehmet düzeldi gibi. Bitti hikayesi ya da onun içim yeni başladı
2 hafta önce galan bitti hikayesi. Zeki adammış çabuk aydı durumaO kısmı izleyememişim baktım benim memo yok ortalıkta
Benimde etkiliyor canım. Gece 2,5 da antibiyotik var sonra da yemek yediriyorum derken bi bakıyorum ki küçük kalkmışUyku direk etkiliyor benim sutumu. Biraz uyusann keşke
Darısı başıma2 hafta önce galan bitti hikayesi. Zeki adammış çabuk aydı duruma
Babasindan yemez mi kiBenimde etkiliyor canım. Gece 2,5 da antibiyotik var sonra da yemek yediriyorum derken bi bakıyorum ki küçük kalkmış
Aman ben psikoloğa hikayelerimi anlatsam psikoloğun psikolojisi bozulur vallaDarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?