- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.021
Patlat bi dertler Derya olmuş ben de bir Sandal çal kemancıAman ben psikoloğa hikayelerimi anlatsam psikoloğun psikolojisi bozulur valla
Hayırlısı olsun diyelim hayat herkesi ayrı sınıyor. Payımıza düşenle yola devam hayata selamPatlat bi dertler Derya olmuş ben de bir Sandal çal kemancı
İyi geceler canım gezmede miydin ?Gec geldik eve yoruldumherkese hayirli geceler
Kız babası bizden önce uyuyorBabasindan yemez mi ki
Bende ay ı şeyi düşünüyorumAman ben psikoloğa hikayelerimi anlatsam psikoloğun psikolojisi bozulur valla
Yaaa amaaa süt için... sen bop bol kahve içir onaKız babası bizden önce uyuyoronu da uyandırıp yatağına götürüyorum
Menüler yorumlanmıyor, birde ona mı ceza getirsek acepHerkes uyumuş galiba bende yatayım iyi geceler ❤❤
Yorgunluktan uyuyamıyorum.Herkes uyumuş galiba bende yatayım iyi geceler ❤❤
Bunu yarin yazip tekrar hatirlatirim niranMenüler yorumlanmıyor, birde ona mı ceza getirsek acep
Inş olmazYorgunluktan uyuyamıyorum.
Umarım bu halı yıkama bana ödem olarak dönmez
İyi olur canım.Bunu yarin yazip tekrar hatirlatirim niran
Tabiki motive oluyor insanİyi olur canım.
Gerçi herkes ne yiyip ne yememesi gerektiğini biliyor ama yinede menü yorumlaması iyi olur.
Vallaha yine uyur adam uyumak için gelmiş sanki gece gündüz farketmezYaaa amaaa süt için... sen bop bol kahve içir onaşöyle enn mırra lisindannn
PekiTabiki motive oluyor insan
Benimki deVallaha yine uyur adam uyumak için gelmiş sanki gece gündüz farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?