- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.961
Özel test mi yapiliyor? Acaba ben de mi talep etsem doktorumaBenim küçük kızda 40 çıktıktan sonra laktoz intolaransi çıkmıştı, 6 aya kadar çatlarcasına ağladı, morarırdı ağlamaktan, başına birşey gelecek sanırdım
Xiomia'nın cam silme robotu da var, belki ütü yapmada yakında çıkarNefret ediyorum keşke ütü robotu olsa 2 maaşımı verebilirim
İki buçuk aylık canim,alerji şüphesiyle bir çok şeyi zaten yemiyorum, yani öyle suphelendigim bir şey de yemedim gibi.Yesil ya da kan yok ama ara ara mukus oluyir o da normal dedi doktor.Benim de günlük süpürmem lazim ama fırsatım olmuyor . Bazen hergün bazen iki gunde bir oluyor. Toz ve vileda ne zaman firsat olursa.
Kaç aylıktı canim. Ya anneler hissediyor. Her zamankinden farkliysa farklı bir durumdur . Sen bi yediklerino gözden geçir acaba yediğin bir şey yaramadi gaz mi oldu. Yada alerjikse yediğin bir şey alerjosini mi tetikledi, kakasina falan bak mukus yeşil kan bir şey var mi
Yok canım sanmam daha iki bucuk aylıkKaç aylık canım ç? Diş olabilir
Testi var canım.Özel test mi yapiliyor? Acaba ben de mi talep etsem doktoruma
Anladim canim. Üşutmüs olabilir ni oda cok gaz yapar. Bu ara hava cok dengesiz ben ne yapacagimi sasiriyorum. Cok terliyor ince bile giydirsem. Atletlede usurdiye korkuyorumİki buçuk aylık canim,alerji şüphesiyle bir çok şeyi zaten yemiyorum, yani öyle suphelendigim bir şey de yemedim gibi.Yesil ya da kan yok ama ara ara mukus oluyir o da normal dedi doktor.
canım kızım hasta olduğu için Uyku ve yemek düzeni çok bozuldu iyileşsin i şallar düzene girecekAfiyet olsun su nirde bacım
Afiyet olsun canım da iyi dayanmışsın maşallah
Afiyet olsun
Ama akşam olmamış
Kız naptın sen listedesin kek çikolata pizza gazoz
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım günü erken kapatmissin zaten
Gidince bende sorayim kakası yeşil değil,bazen kopuklu oluyor ama.Testi var canım.
Bizimki tevafuken ortaya çıktı.
Rutin kontrole gitmiştik 2 aylık iken, doktor muayene ederken kakasını yaptı, yeşil ve köpüklü idi, "laktoz intolaransi var bu bebekte, bezi tahlile gönderelim" dedi, öyle öğrendik canım.
Aynen canım olabilir,senin bebiş kaç aylik?Anladim canim. Üşutmüs olabilir ni oda cok gaz yapar. Bu ara hava cok dengesiz ben ne yapacagimi sasiriyorum. Cok terliyor ince bile giydirsem. Atletlede usurdiye korkuyorum
Köpüklü olmasi da bence gazdan kaynakli. Gazi oluyor ve fışkırtıyor o yüzden galiba. Benim 3 yaşında ogluşum 10 aylık kizim var canim.Aynen canım olabilir,senin bebiş kaç aylik?
Aslen biyolog sonradan öğretmenim yani her telde geziyorum diyeyim canımGidince bende sorayim kakası yeşil değil,bazen kopuklu oluyor ama.
Bu arada sen çalışıyor musun,ev hanımı misin ? Malum kaptanımızi tanımak isterim☺
SormaDişten çekenin halini dişten ceken anlar
Hedefleri hatırlayalım kızlar
Herkes 2 haftalık acil eylem planını hazırlasın
EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)
Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Beyazkugu87 (78.2)---------(74)
@Pnrrr-20 (71.2)--------- (67.7)
ekim2009 (81.6)---------(79.9)
denizbenimadim (68.1)---------(63)
strontium (67.8)---------(65)
Ucmelekannesi (76.5)--------(74)
@medine66 (64.7)---------(61)
@bi prenses annesi (90.6)---------(86)
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)---------(70)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Çok geçmiş olsun canım. İlk kızım ileri kolikti Çok çektim yolun ortasın da bile battaniye ile sallardık. Koliklik değilde kulağından gelen sıvıya takıldım ben onu takip et canım. Belki banyo yaptırırken su gelmiştir. Çok geçmiş olsunİlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
Ben acayip severim. Ama önüne hazır koyacaklar bide yerleştirmeyi başladı yapacakÜtüyü seven var mi acaba yaaageçmiş olsun bel fıtığı mı
Duraklamaya girdim 2 hafta benim hedef mümkün değil şuanda benceHedefleri hatırlayalım kızlar
Herkes 2 haftalık acil eylem planını hazırlasın
EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)
Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Beyazkugu87 (78.2)---------(74)
@Pnrrr-20 (71.2)--------- (67.7)
ekim2009 (81.6)---------(79.9)
denizbenimadim (68.1)---------(63)
strontium (67.8)---------(65)
Ucmelekannesi (76.5)--------(74)
@medine66 (64.7)---------(61)
@bi prenses annesi (90.6)---------(86)
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)---------(70)
Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar
Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...
Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)
Kocan yapsin onlariÇok geçmiş olsun canım. İlk kızım ileri kolikti Çok çektim yolun ortasın da bile battaniye ile sallardık. Koliklik değilde kulağından gelen sıvıya takıldım ben onu takip et canım. Belki banyo yaptırırken su gelmiştir. Çok geçmiş olsun
Ben acayip severim. Ama önüne hazır koyacaklar bide yerleştirmeyi başladı yapacak
Canım çok şükür toparlandı bugünJasminium84 canım dün çocuk hastaydı şimdi nasıl ? Test yaptırmaya götürdün mü ? Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?