Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İki buçuk aylık canim,alerji şüphesiyle bir çok şeyi zaten yemiyorum, yani öyle suphelendigim bir şey de yemedim gibi.Yesil ya da kan yok ama ara ara mukus oluyir o da normal dedi doktor.

Özel test mi yapiliyor? Acaba ben de mi talep etsem doktoruma
Testi var canım.
Bizimki tevafuken ortaya çıktı.
Rutin kontrole gitmiştik 2 aylık iken, doktor muayene ederken kakasını yaptı, yeşil ve köpüklü idi, "laktoz intolaransi var bu bebekte, bezi tahlile gönderelim" dedi, öyle öğrendik canım.

İki buçuk aylık canim,alerji şüphesiyle bir çok şeyi zaten yemiyorum, yani öyle suphelendigim bir şey de yemedim gibi.Yesil ya da kan yok ama ara ara mukus oluyir o da normal dedi doktor.
Anladim canim. Üşutmüs olabilir ni oda cok gaz yapar. Bu ara hava cok dengesiz ben ne yapacagimi sasiriyorum. Cok terliyor ince bile giydirsem. Atletlede usurdiye korkuyorum

I
canım kızım hasta olduğu için Uyku ve yemek düzeni çok bozuldu iyileşsin i şallar düzene girecek

Gidince bende sorayim kakası yeşil değil,bazen kopuklu oluyor ama.
Bu arada sen çalışıyor musun,ev hanımı misin ? Malum kaptanımızi tanımak isterim

Aynen canım olabilir,senin bebiş kaç aylik?
Köpüklü olmasi da bence gazdan kaynakli. Gazi oluyor ve fışkırtıyor o yüzden galiba. Benim 3 yaşında ogluşum 10 aylık kizim var canim.

Gidince bende sorayim kakası yeşil değil,bazen kopuklu oluyor ama.
Bu arada sen çalışıyor musun,ev hanımı misin ? Malum kaptanımızi tanımak isterim☺
Aslen biyolog sonradan öğretmenim yani her telde geziyorum diyeyim canım

Hedefleri hatırlayalım kızlar
Herkes 2 haftalık acil eylem planını hazırlasın

EKİM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(25 Eylül-30 Ekim) (5 haftalık)

Handandandan (74.8)---------(71.0)
@Beyazkugu87 (78.2)---------(74)
@Pnrrr-20 (71.2)--------- (67.7)
ekim2009 (81.6)---------(79.9)
denizbenimadim (68.1)---------(63)
strontium (67.8)---------(65)
Ucmelekannesi (76.5)--------(74)
@medine66 (64.7)---------(61)
@bi prenses annesi (90.6)---------(86)
U UcanSupurge (68)———————(63)
@Furha63 (65)----------(62)
papatya_2014 (76.9)---------(70)

Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

masal3487 Buraya hedef ekleyebilirsin canım

Çok geçmiş olsun canım. İlk kızım ileri kolikti Çok çektim yolun ortasın da bile battaniye ile sallardık. Koliklik değilde kulağından gelen sıvıya takıldım ben onu takip et canım. Belki banyo yaptırırken su gelmiştir. Çok geçmiş olsun
Ütüyü seven var mi acaba yaaa geçmiş olsun bel fıtığı mı
Ben acayip severim. Ama önüne hazır koyacaklar bide yerleştirmeyi başladı yapacak

Duraklamaya girdim 2 hafta benim hedef mümkün değil şuanda bence

Kocan yapsin onlari

Jasminium84 canım dün çocuk hastaydı şimdi nasıl ? Test yaptırmaya götürdün mü ? Sen nasılsın ?
Canım çok şükür toparlandı bugün
Covid değil çok şükür ama enfeksiyon varmış vücudunda antibiyotik verdi onu kullanıyor
Hafif öksürüğü devam ediyor ara ara hafif ateşi çıkıp iniyor ama mide bulantısı geçti
Şimdi de ben kötüyüm sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum o kadar halsizim ki bi de her yerim dökülüyor sanki
Dün çok kastım kendimi çok gerildim ondan mı yoksa kızımdan bana mı geçti hastalık bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…