Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok geçmiş olsun canimm. Tam covid belirtileri ya testte de hemen cikmayabiliyor aslinda.

Insallahh değildir. Cocuklar kolay atlatiyor. Birde Antibiyotik işe yarıyor

Cok geçmiş olsun canimm. Tam covid belirtileri ya testte de hemen cikmayabiliyor aslinda.
Insallahh değildir. Cocuklar kolay atlatiyor. Birde Antibiyotik işe yarıyor
Sağol kuzumm

Çocuklarda covid kan testinden de anlaşılıyor dedi doktor, ferritin değeri 1000lere çıkarmış eğer covid pozitifse ama kızımın aksine epey düşük çıktı çok şükür
Ben kendimi iyi hissetmiyorum ya uykum da yok ama yataktan çıkamıyorum şu anda, bi ateş basıyor bi çok üşüyorum anlamadım gitti

Pınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldım
Benm model annendede vardi sanrm dmi o nediyor cnm memnunmu. Ben gayet memnunum o yuzden tavsiye ederm aldigmdan beri elle supurmedm evi hic

Bende düşünüyorum o markanın robotundan ama silme isini iyi görmediğini söylüyorlar öyle mi?

Silme şöyle diyim tabiki elle silme gibi olmuyor islak bi bezle surtup geciyor gbi dusun ama icine yuzey temizleyici koyuyorm kokulu evi guzel koku sariyor, yani mukemmel olmasada benm icin yeterli.

Kızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor

Ooo masallah benm aynalar aylardir silinmedi oglan 2dk sonra gene el izi yapiyor diye iyice bosladm :)

Cuma menusu

Gaz sancısı icin damla kullaniyormusn bencede herzamankinden farklı aglıyorsa alerji olabillr kontrol ettirmekte fayda var

Benm model annendede vardi sanrm dmi o nediyor cnm memnunmu. Ben gayet memnunum o yuzden tavsiye ederm aldigmdan beri elle supurmedm evi hic
Annem "idare eder" diyor ama genel olarak memnuniyetsiz olduğu için çok dikkate almadım canım.

Allah şifa versin inşallah. Umarim değildir.

Allah şifa versin geçmiş olsun canım
Kızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor
Maşallah Ela ne demişse ben de aynısını yapıyorum
Nefret ediyorum keşke ütü robotu olsa 2 maaşımı verebilirim
İyi alıştın robota bacım

Ebadan test hazırlayıp gönderdim çocuklara canım geldim şimdi
Tam hastalık mevsimi inşallah çabucak toparlanırsınız canım

Çok geçmiş olsun Canım. Covit belirtisi gibi duruyor
Bende geçen gün kızım için covitten şüphelendim doktor covitin kanda çıkamayacağını söyledi. Yakın bi arkadaşım üşüttüm dedi. Halsizlik hafif öksürük üşüme vardı. İlk gün test negatif çıktı. 3. Gün tekrar yaptırdı bu sefer pozitif çıktı. Bugün 5. Günü ama hala koku ve tat alabiliyor. Bence kişiye göre değişiyor sen yinede dikkatli ol canım çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…