- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #400.981
Cok geçmiş olsun canimm. Tam covid belirtileri ya testte de hemen cikmayabiliyor aslinda.Canım çok şükür toparlandı bugün
Covid değil çok şükür ama enfeksiyon varmış vücudunda antibiyotik verdi onu kullanıyor
Hafif öksürüğü devam ediyor ara ara hafif ateşi çıkıp iniyor ama mide bulantısı geçti
Şimdi de ben kötüyüm sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum o kadar halsizim ki bi de her yerim dökülüyor sanki
Dün çok kastım kendimi çok gerildim ondan mı yoksa kızımdan bana mı geçti hastalık bilemedim
Insallahh değildir. Cocuklar kolay atlatiyor. Birde Antibiyotik işe yarıyorCanım çok şükür toparlandı bugün
Covid değil çok şükür ama enfeksiyon varmış vücudunda antibiyotik verdi onu kullanıyor
Hafif öksürüğü devam ediyor ara ara hafif ateşi çıkıp iniyor ama mide bulantısı geçti
Şimdi de ben kötüyüm sabahtan beri kafamı kaldıramıyorum o kadar halsizim ki bi de her yerim dökülüyor sanki
Dün çok kastım kendimi çok gerildim ondan mı yoksa kızımdan bana mı geçti hastalık bilemedim
Cok geçmiş olsun canimm. Tam covid belirtileri ya testte de hemen cikmayabiliyor aslinda.
Sağol kuzummInsallahh değildir. Cocuklar kolay atlatiyor. Birde Antibiyotik işe yarıyor
Benm model annendede vardi sanrm dmi o nediyor cnm memnunmu. Ben gayet memnunum o yuzden tavsiye ederm aldigmdan beri elle supurmedm evi hicPınarın aldığı ile seninki arasında kararsız kaldım
Bende düşünüyorum o markanın robotundan ama silme isini iyi görmediğini söylüyorlar öyle mi?
Kızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor
Afiyet olsun su nirde bacım
Afiyet olsun canım da iyi dayanmışsın maşallah
Afiyet olsun
Ama akşam olmamış
Kız naptın sen listedesin kek çikolata pizza gazoz
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım günü erken kapatmissin zaten
Aynen canım hayirlisiyla sağlıkla buyuselerdi
Canım çocuk doktorumuz kolik olduğunu soyluyor,zaten çok ağlayan bir bebek ama iki gündür ekstra bir huysuzluk ve ağlama krizi vardı,doktor yine muayene etti,karın ultrasyonu çekildi,idrar bakıldı bir şey yok tamamen gaz sancısı diyor.
Annem "idare eder" diyor ama genel olarak memnuniyetsiz olduğu için çok dikkate almadım canım.Benm model annendede vardi sanrm dmi o nediyor cnm memnunmu. Ben gayet memnunum o yuzden tavsiye ederm aldigmdan beri elle supurmedm evi hic
Allah şifa versin inşallah. Umarim değildir.Sağol kuzumm
Çocuklarda covid kan testinden de anlaşılıyor dedi doktor, ferritin değeri 1000lere çıkarmış eğer covid pozitifse ama kızımın aksine epey düşük çıktı çok şükür
Ben kendimi iyi hissetmiyorum ya uykum da yok ama yataktan çıkamıyorum şu anda, bi ateş basıyor bi çok üşüyorum anlamadım gitti
Allah şifa versin geçmiş olsun canımİlk gündür kızım çok ağlıyordu,bugün kulağının biraz aktığını fark ettim,bir de başını sağa sola çeviriyordu aglerken,kendi çocuk doktorumuza götürdük, o da KBB yönlendirdi,şükür bir şey çıkmadı ama bu bebek iki gündür neredeyse hiç uyumuyor surekli agliyor.Dogru düzgün beslenemedim bile bugün,Allah'tan sabah çorba yapmıştım da gün içinde iciverdim
MaşallahKızlar ben günlük evi süpürüyorum parkeler açık renk toz saç belli oluyor aynalar tv ünitesi günlük siliniyor
İyi alıştın robota bacımNefret ediyorum keşke ütü robotu olsa 2 maaşımı verebilirim
Ebadan test hazırlayıp gönderdim çocuklara canım geldim şimdi
Tam hastalık mevsimi inşallah çabucak toparlanırsınız canımCanım çok şükür toparlandı bugün
Bende 2 halı yıkadım, kızımın demlediği adaçayını içtim, şimdi de mutfağı toparlayacağımGeldim
Yeter yeter da yeterBende 2 halı yıkadım, kızımın demlediği adaçayını içtim, şimdi de mutfağı toparlayacağım
Değil mi ya hiç sevilmemişKırmızı odayı izleyememiştim. Şimdi izliyorum.Alyayı her izlediğimde gidip kızıma sarılıp ağlayasım geliyor
Yapıyor zaten hakkını yiyemem hatta ütüyü de yapıyor bazen bana kalmıyorKocan yapsin onlari
Gömlekleri kendi utuluyor demiştin sanki demiYapıyor zaten hakkını yiyemem hatta ütüyü de yapıyor bazen bana kalmıyor
allah rahatlık versin canım bir ben kaldım herhaldeBen yatıyorum kızlar, fena yorgunum
Size iyi muhabbetler olsun
Çok geçmiş olsun Canım. Covit belirtisi gibi duruyorCanım çok şükür toparlandı bugün
Bende geçen gün kızım için covitten şüphelendim doktor covitin kanda çıkamayacağını söyledi. Yakın bi arkadaşım üşüttüm dedi. Halsizlik hafif öksürük üşüme vardı. İlk gün test negatif çıktı. 3. Gün tekrar yaptırdı bu sefer pozitif çıktı. Bugün 5. Günü ama hala koku ve tat alabiliyor. Bence kişiye göre değişiyor sen yinede dikkatli ol canım çok geçmiş olsunSağol kuzumm
Çocuklarda covid kan testinden de anlaşılıyor dedi doktor, ferritin değeri 1000lere çıkarmış eğer covid pozitifse ama kızımın aksine epey düşük çıktı çok şükür
Ben kendimi iyi hissetmiyorum ya uykum da yok ama yataktan çıkamıyorum şu anda, bi ateş basıyor bi çok üşüyorum anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?