- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #401.101
Yarin pazar insaflı olllTmm anlaştık sabah çayı benden
Kalkmayana suyun kaldırma kuvvetini uygularım ama
Hee tamam bi dahakine belli etmem yarın gece hu saatlerde buradayızBelli etmeyeydin kalırdımgörev gibi olunca kaçasınm geldi
Bana hergün PazartesiYarin pazar insaflı olll
Ben gördüm şahane tam motivasyon oldu çok güzel zayıflamış maşallah canimcigimaMotivasyon resimlerimizde gelsin, öyle yatalım
belli aralıklarla kaynatıyorum canım zaten bklm biraz araştırayım saolasinEmzigi kaynat cnm kussa bile o sekilde mikrop kirilir ben birsuru emzik denedm benmki kendiliginden birakti 10 aylik falandi bende zorlamadm. Ama kucukken kurtarici gercekten emzik bence.
Bu arada marka olarak nuk veya philips cok iyi ama fiyatıda biraz yuksek onlarn
Evet ya vala ne yalan söyleyeyim ben yorumluyodum ama şu iki gündür baktım kimse yorumlanıyor alıntıları sildimMenüler yorumlanmıyor, birde ona mı ceza getirsek acep
sinir sikismasimi var canim bilegindeİyi geceler kızlar bugün akşama kadar yattım desem yeridir bileğim geçmiyor ya en ufak bir tepsi bile kaldırırken ağrıyor baya kötü olmuş baş ağrım da nedense tüm gün geçmedi yemekte yapmadım dışarıya çıktık menümü yazcam şimdi onun dışında yarın köydeki ablama gidicez kalacak gibiyiz pazartesi sabah döneriz sanırım çocuklar yedim diye yaş pasta yaptım yenice mutfağı toparladım bulaşıklar makinesini çalıştırdım yattım uyuycsm güzel pazarıniz olsun şimdiden yarın akşama gelirim insAllah❤
Evet canım daha önce kızımın doğumunda ortaya çıkmıştı geçmişti bı kaç senedir rahattım ikinci doğumdan sonra yine gün yüzüne çıktı geçen zorlamisim sanırım ekmek yapmıştım biraz derdime ne isesinir sikismasimi var canim bileginde
gecmiyo diye biliyorumEvet canım daha önce kızımın doğumunda ortaya çıkmıştı geçmişti bı kaç senedir rahattım ikinci doğumdan sonra yine gün yüzüne çıktı geçen zorlamisim sanırım ekmek yapmıştım biraz derdime ne ise
Evet bana da öyle dedi doktor ama ameliyat sonrası da tekrarlama durumu olabiliyor diye biliyorum bende zaten bu denli ağrılarım olmuyordu uzun süredir bilekliği kullanıyorum bı sure zorlayacak hiç bişey yapmam bklmgecmiyo diye biliyorum
elinde sonunda ameliyat demisti dr
Bu bahsettiğiniz şey biraz hissizlik gibi bir şey mi? Benim de sezeryandan sonra sol elimde parmaklarında var gibi tam adınj da kıyamıyorum hissizlik gibi sabkigecmiyo diye biliyorum
elinde sonunda ameliyat demisti dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?