Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

belli aralıklarla kaynatıyorum canım zaten bklm biraz araştırayım saolasin
Menüler yorumlanmıyor, birde ona mı ceza getirsek acep
Evet ya vala ne yalan söyleyeyim ben yorumluyodum ama şu iki gündür baktım kimse yorumlanıyor alıntıları sildim üşendim

İyi geceler kızlar bugün akşama kadar yattım desem yeridir bileğim geçmiyor ya en ufak bir tepsi bile kaldırırken ağrıyor baya kötü olmuş baş ağrım da nedense tüm gün geçmedi yemekte yapmadım dışarıya çıktık menümü yazcam şimdi onun dışında yarın köydeki ablama gidicez kalacak gibiyiz pazartesi sabah döneriz sanırım çocuklar yedim diye yaş pasta yaptım yenice mutfağı toparladım bulaşıklar makinesini çalıştırdım yattım uyuycsm güzel pazarıniz olsun şimdiden yarın akşama gelirim insAllah

sinir sikismasimi var canim bileginde

sinir sikismasimi var canim bileginde
Evet canım daha önce kızımın doğumunda ortaya çıkmıştı geçmişti bı kaç senedir rahattım ikinci doğumdan sonra yine gün yüzüne çıktı geçen zorlamisim sanırım ekmek yapmıştım biraz derdime ne ise

gecmiyo diye biliyorum
elinde sonunda ameliyat demisti dr

gecmiyo diye biliyorum
elinde sonunda ameliyat demisti dr
Evet bana da öyle dedi doktor ama ameliyat sonrası da tekrarlama durumu olabiliyor diye biliyorum bende zaten bu denli ağrılarım olmuyordu uzun süredir bilekliği kullanıyorum bı sure zorlayacak hiç bişey yapmam bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…